CHP Milletvekili Aday Adayı Ege, Lapseki'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Aday Adayı Ege, Lapseki'yi Ziyaret Etti

CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ege, Lapseki'yi Ziyaret Etti

01.02.2011 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Çanakkale Milletvekili aday adayı Mustafa Ege, Lapseki'yi ziyaret etti.

Ege, çarşıda bulunan parti binasında partililerle görüştü.

CHP Lapseki İlçe Başkanı Ahmet Güler, bugüne kadar partilerinde Altan Tuna, Ali Sarıbaş, Serdar Soydan, Ahmet Küçük, İsmail Özay, Nurşen Albayrak, Fikriye Kızılkeçi, Şükrü Kemerli ve Emin Doğan'ın milletvekilliği için aday adaylığını açıkladığını söyledi.

Parti tüzüğüne göre CHP'de üç şekilde aday belirleme çalışması yapıldığını belirten Güler, 'Genel başkanımız her yerde ön seçim olmayacağını belirtmiş. Şu ana kadar 10 aday adayı arkadaşımız oldu. Mart ayında kamuda çalışan arkadaşlarımızdan da istifa edecekler olduğunu duydum. Hayırlı olsun' dedi.

Mustafa Ege ise, 1992 yılından bu yana siyasetin içinde olduğunu, bir süre partisinde ilçe başkanlığı görevi yaptığını kaydetti.

Takdir görülürse milletvekili olarak hizmet etmek istediğini dile getiren Ege, 'Bu süreçte CHP örgütünün vereceği karara saygılıyım. Bize ne görev verilirse bunu seve seve yapacağım. Çünkü, ben temelden gelen birisiyim. Partiyi iktidara taşımak için buradayım. Aday adaylığımız belirlendikten sonra neler yapacağımızı açıklayacağız' diye konuştu.

Ziyarete, Umurbey beldesi Belediye Başkanı Vedat Özkan ile CHP Çardak Belde Başkanı Mehmet Zorlu ile partililer katıldı.

(EÖ-AKY-BYR-ÖEB - ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Aday Adayı Ege, Lapseki'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement