Dörtyol Kaymakamı Özyiğit, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Dörtyol Kaymakamı Özyiğit, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarılı olan öğrencileri makamında kabul ederek ödüllendirdi.

13.08.2011 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarılı olan öğrencileri makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Kaymatam Özyiğit, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Nejdet Fırat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Şamil Temiz ile birlikte, 11 öğrenciyi kabulünde yaptığı konuşmada, başarılı sporcu ve okulları destekleyeceğini söyledi.

Başarılı öğrencilerin ilçenin onuru olduklarını ve onlarla iftihar ettiklerini ifade eden Özyiğit, şöyle devam etti:

"Dörtyol'un adını il ve ülke genelinde duyurdukları için başarılı öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri kutluyorum. Başarmak inanmaktan geçer. Bugün elde ettiğiniz bu başarıyı ileride daha da büyük bir seviyeye çıkartarak bizleri onurlandıracağınıza ve gururlandıracağınıza olan inancımız tamdır. Başarıda hizmeti emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkür ederim. "

Atatürk İlköğretim Okul öğrencisi Ankara Fen Lisesi'ni kazanan Tahsin Berk Tellioğlu, öğrenciler adına yaptığı konuşmada İyi ve düzenli bir çalışmanın mutlaka sonuçsuz kalmayacağını belirterek "Ben ve arkadaşlarım bu başarılarımızla çeşitli liselerde okuma şansı elde ettik bizlere bu imkânları sağlayan yöneticilerimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Okul Müdürü Nejdet Fırat ta ilk kez ilk kez okullarından 8 öğrencinin Güzel sanatlar liseni diğer örencilerinde Fen Liseleri, Sağlık Meslek Liseleri, Anadolu öğretmen Liselerini kazandığını belirterek, disiplinli bir eğitimle bu tirendin daha da yükseklere çıkaracaklarını söyledi.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dörtyol Kaymakamı Özyiğit, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement