DSP Milletvekili Adayının Ölü Bulunması - Son Dakika
Yerel

DSP Milletvekili Adayının Ölü Bulunması

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker, DSP Bitlis 2'nci sıra Milletvekili Adayı Bedri Aydın'ın dağlık alanda ölü bulunmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

11.06.2011 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker, DSP Bitlis 2'nci sıra Milletvekili Adayı Bedri Aydın'ın dağlık alanda ölü bulunmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu, yetkililerin hemen devreye girdiğini ve olayın yakında aydınlanacağını belirterek DSP örgütlerinden "sabırlı olmalarını" istedi.

Türker, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "Bitlis 2'nci sıra adayımız Bedri Aydın'ın, Bitlis'in Hizan ilçesinin Kolludere beldesi yakınındaki kırsal alanda ölü bulunduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. İki gündür kendisinden haber alınamayan 33 yaşındaki adayımızın beklenmedik bir şekilde vefatı, hepimizin yüreğini yaralamıştır. Yetkililer, adayımız Aydın'ın bulunmasının hemen ardından devreye girmiş ve Hizan Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemede bulunmuştur. İlçe Kaymakamı Mustafa Adil Tekeli, Hizan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Demirel de olay yerine intikal edip duruma el koymuşlardır.

Adayımızın vefatından dolayı tüm örgütümüze başsağlığı diliyor, olayı sabırla karşılamanızı temenni ediyor, yetkililerin en kısa sürede durumu aydınlatmalarını bekliyorum. Allah bir daha bize böyle bir olay göstermesin. "

- BİTLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel DSP Milletvekili Adayının Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement