Efes Pilsen, Sezonu Buruk Kapattı - Son Dakika
Yerel

Efes Pilsen, Sezonu Buruk Kapattı

Efes Pilsen, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde Fenerbahçe Ülker'e elenerek, sezonu buruk kapattı.

28.05.2011 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırvat antrenör Velimir Perasovic'in göreve getirildiği ve Fenerbahçe Ülker karşısında Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazanıldığı 2010-2011 sezonuna başarılı bir başlangıç yapan Efes Pilsen, ardından mücadele ettiği kulvarlarda beklentileri karşılayamadı.

Lacivert-beyazlı ekip, Spor Toto Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Beşiktaş Cola Turka'ya elenirken THY Avrupa Ligi'ne ise "Top 16" grubundan çıkamayarak veda etti.

Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonun son maçlarına, Velimir Perasovic'in istifasının ardından antrenör Ufuk Sarıca yönetiminde çıkan Efes Pilsen, 1-0 geride başladığı play-off yarı final serisinde Fenerbahçe Ülker'e 3-0'lık sonuçla boyun eğerek, sezonu buruk bir şekilde tamamladı.

-3 SEZON SONRA FİNALDE YOK-

Beko Basketbol Ligi'nde 13 şampiyonluk elde ederek bu başarıyı en fazla kazanan takım unvanına sahip olan Efes Pilsen, 3 sezon sonra finalde yer alamadı.

Play-Off yarı final serisinde Fenerbahçe Ülker'e elenmekten kurtulamayan lacivert-beyazlı ekip, 3 sezon önce 2007-08 sezonunda yine Fenerbahçe Ülker'e yarı finalde elenerek final biletini alamamıştı.

Geride kalan 2 sezonda Fenerbahçe Ülker'le final serisine çıkan Efes Pilsen, 2008-09 sezonunda şampiyonluk ipini göğüslemiş, 2009-10 sezonunda ise kupayı rakibine kaptırmıştı.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Efes Pilsen, Sezonu Buruk Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement