Elazığspor Başkanı Şatıroğlu: "Adanaspor Bu Ligin Güçlü Ekiplerinden Ama Elazığspor da Kendisini İspatlamış Bir Takım" - Son Dakika
Yerel

Elazığspor Başkanı Şatıroğlu: "Adanaspor Bu Ligin Güçlü Ekiplerinden Ama Elazığspor da Kendisini İspatlamış Bir Takım"

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Elazığspor'un başkanı Akın Şatıroğlu, "Pazar günü karşılaşacağımız Adanaspor bu ligin güçlü ekiplerinden ama Elazığspor da kendisini ispatlamış bir takım" dedi.

11.11.2011 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un başkanı Akın Şatıroğlu, "Pazar günü karşılaşacağımız Adanaspor bu ligin güçlü ekiplerinden ama Elazığspor da kendisini ispatlamış bir takım" dedi.

Şatıroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen aradan sonra tekrar maçların başlayacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Son 4 maçta yakalanan çıkışı sürdürmek istediklerini ve pazar günü sahalarındaki Adanaspor maçıyla bu çıkışı taçlandırmak istediklerini söyleyen Şatıroğlu, "Adanaspor bu ligin güçlü ekiplerinden ama Elazığspor da kendisini ispatlamış bir takım. Türkiye'ye demeçlerimizle değil, oynadığımız maçlarla kendimizi kabul ettirdik. Bize bu çıkışı yakalatan başta teknik direktörümüz olmak üzere tüm futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Şatıroğlu, takımın emeğinin karşılığını vermek için bütün güçleriyle çalıştıklarını bildirdi.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığspor Başkanı Şatıroğlu: 'Adanaspor Bu Ligin Güçlü Ekiplerinden Ama Elazığspor da Kendisini İspatlamış Bir Takım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement