Erkin Koray Liselilere Konser Verecek - Son Dakika
Yerel

Erkin Koray Liselilere Konser Verecek

Türk rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray, Ayrancı Lisesinin bahar şenlikleri kapsamında başkentlilere konser verecek.

04.06.2011 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray, Ayrancı Lisesinin bahar şenlikleri kapsamında başkentlilere konser verecek.

Ayrancı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ile öğrencilerinin birlikte düzenledikleri "5. Ayran Günü ve Bahar Şenlikleri" 7 Haziran günü lisenin bahçesinde gerçekleşecek.

Etkinlikte, "Baba" lakaplı müzisyen Erkin Koray'ın yanısıra, alternatif rock müzik tarzları ile dikkat çeken TNK grubu da sahne alacak. Şenlik kapsamında Grup Belen, Alchemist, Nefer Flex ve Tuna Dağdelen de sahneye çıkacak diğer grup ve isimler olacak.

Organizasyon ile ilgili bilgi veren okul müdürü Duran Şahin, "Şenliğimizde, müziğin duayeni Erkin Koray ile öğrencilerimiz arasında popüler olan isimleri buluşturmayı hedefledik. Adeta üç nesli buluşturuyoruz" dedi.

Şahin, dans gösterileri ve dj performanslarının da gerçekleşeceği etkinlikte, halat çekme, sumo güreşi, rodeo ve canlı langırt gibi yarışmalarla katılımcılara keyfli bir gün yaşatmayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erkin Koray Liselilere Konser Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement