Fethiyespor'da Nikah Sevinci - Son Dakika
Yerel

Fethiyespor'da Nikah Sevinci

Fethiyespor\'da Nikah Sevinci

Fethiyespor'un orta saha oyuncusu Selçuk Özkan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünya evine girdi.

14.02.2012 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiyespor'un orta saha oyuncusu Selçuk Özkan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde dünya evine girdi.

Fethiyespor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk Özkan'ı nikahını Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı kıydı. Fethiye Belediye Meclis Salonunda kıyılan nikah töreninde şahitlikleri Fethiyespor başkan ve teknik direktörü ve takım kaptanı yaptılar.

Fethiyespor'un Alanyaspor'u 2-0 yenerek 2.lig kırmızı grupta liderlik koltuğuna oturmasının ardından lacivert beyazlı takımın 2.kaptanı ve orta saha oyuncusu olan Selçuk Özkan Fethiye'nin cici kızlarından Ayla Kazandere ile Fethiye Belediye Meclis Salonunda kıyılan nikah töreniyle dünya evine girerken düğünün şampiyonluktan sonra haziran ayında yapılacağı bildirildi. Nikahı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı kıyarken, nikah şahitliklerini ise Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, Teknik Direktör Beyhan Çalışkan, takım kaptanı Abdullah Apak ile Tuba Dinç yaptılar. CHP Fethiye İlçe Başkanı Yılmaz Özkan'ın oğlu olan Selçuk Özkan'ın Ayla Kazandere ile nikah törenine Fethiyespor'lu futbolculardan, Sabri Turgut ve Salim Çoğuplugil ve çiftin aileleri ve yakınları katıldılar. Oldukça heyecanlı olan çiftin nikahını kıyan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı çifte nasihatta bulunarak birbirlerine ve birbirlerinin ailelerine ömür boyu saygı göstermelerini istedi.

"Selçuk Özkan, nikahın ardından yaptığı açıklamada arkadaş ortamında tanıştıklarını söyleyerek, "Çok mutluyum. Bu mutluluğum Fethiyespor'da sahaya daha fazla yansıyacak. Bu yıl şampiyon olup düğünü Haziran'da yapmayı planlıyoruz dedi. Fethiyespor'un gelini olan Ayla Kazandere'de çok mutlu olduklarını belirterek böyle özel birgünde 14 şubatta nikah yapmayı birlikte kararlaştırdık. Şimdi Selçuk'un çok daha başarılı futbolu için bende destek olacağım" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiyespor'da Nikah Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement