Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

CHP Giresun İl Başkanlığı, ikinci seçim irtibat bürosunu açtı.

02.05.2011 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Giresun İl Başkanlığı, ikinci seçim irtibat bürosunu açtı.

Kumyalı mevkisindeki açılış törenine CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Adnan Aydın, CHP Giresun milletvekili adayları Selahattin Karaahmetoğlu, Aykut Gezmiş, Bülent Bektaşoğlu, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fırat Sipahioğlu, ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP milletvekili adayı Karaahmetoğlu, seçime 40 gün kaldığını hatırlatarak,

"Biz gece gündüz demeden çalışıyor, vatandaşımızın sorununu dinliyor ve çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Halkımızın ilgisi bizi mutlu ediyor. Oylarımızın arttığını hissediyoruz. Görüyoruz ki toplumumuzda bir değişim, dönüşüm isteği var. Çalmadık kapı bırakmayacağız, projelerimizi herkese tek tek anlatacağız" dedi.

Milletvekili adayı Gezmiş, mücadelelerinin vatan mücadelesi olduğunu, bunun için de gece gündüz çalışacaklarını anlatarak, "Bir seferberlik başlattık ve hepinizi bu seferberliğe davet ediyoruz. İşsizliği oluşturanları, fabrikaları kapatanları, göçü yoğunlaştıranları halka şikayet edelim" diye konuştu.

Milletvekili adayı Bektaşoğlu ise CHP'nin yeni projelerle seçime hazırlandığını ve bu projeleri herkese anlatacaklarını belirtti.

Bektaşoğlu, vatandaşların dertlerine ortak olacaklarını, yılmadan, usanmadan her yere gidip her kesimle görüşeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları ve partililer esnafları ziyaret ettiler.

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement