Gezici Festival, "Yangın Var" ile Ankara'ya Veda Ediyor - Son Dakika
Yerel

Gezici Festival, "Yangın Var" ile Ankara'ya Veda Ediyor

Ankara Sinema Derneğinin, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlediği 17.Gezici Festival, 3 şehri kapsayacak yolculuğunun ilk durağının sonuna geldi.

08.12.2011 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Sinema Derneğinin, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlediği 17. Gezici Festival, 3 şehri kapsayacak yolculuğunun ilk durağının sonuna geldi.

Ankara Sinema Derneğinden yapılan yazılı açıklamada, Sinop'ta 9-12 Aralık, İzmir'de de 14-18 Aralık tarihleri arasında festivalin seyirciyle buluşacağı belirtildi.

Türkiye sinemasının son dönemdeki en iyi örneklerinin Türkiye 2011 bölümünde gösterildiği Gezici Festivalin Ankara kapanışını yönetmen Murat Saraçoğlu'nun Yangın Var filmi ile yapılacağı ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Koray Çalışkan'ın senaryosunu yazdığı bir yol komedisi olan 'Yangın Var', Diyarbakır Belediyesinin Trabzon'un Çayırbağı beldesine hediye ettiği bir itfaiye aracının hikayesini, bir aşk macerasının üzerine kurarak anlatıyor.

Bugün saat 19.00'da Kızılay Büyülü Fener Sineması'nda gösterilecek 'Yangın Var' ile Gezici Festival, yönetmen Murat Saraçoğlu, yapımcı Koray Çalışkan ve senarist Murat Batgi'yi Ankaralı izleyicilerle buluşturacak."

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gezici Festival, 'Yangın Var' ile Ankara'ya Veda Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement