Gölpazarı'nda Bilgi Yarışması - Son Dakika
Yerel

Gölpazarı'nda Bilgi Yarışması

Bilecik'in Gölpazarı İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından İlk ve Orta Öğretim Okulları Arasında Bilgi Yarışması Düzenlendi.

23.03.2011 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Gölpazarı ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilk ve orta öğretim okulları arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Halk Eğitimi Merkezi Salonunda yapılan ilk yarışmada, ilköğretim okulları 4. sınıf öğrencileri yarıştı.

Yarışmada Gazimihal İlköğretim Okulu öğrencilerinden Yusuf Kolaç, Ercan Yılmaz, Bengü Kurtulmuş ve Merve Cihangirli birinci ve Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ali Uçar, Emre Can Ünal, Melike Bozkurt ve Edanur Yalçın ikinci oldu.

5. sınıflarda, Gazimihal İlköğretim Okulundan Selenay Özcan, İsmail Beşir Dağ, Yağmur Işık ve Erhan Yılmaz birinci ve Cengiz Topel İlköğretim Okulundan Ruveyda Nalça, Akın Yağcı, Furkan Tavşan ve Fatma Özdemir ikinciliği, 6. sınıflarda, Cengiz Topel İlköğretim Okulundan Büşra Arabacı, Zeliha Fidan, Buket Çongur ve Sevgi Nur Asma birinci ve Gazimihal İlköğretim Okulundan Esra Cihangirli, Berkay Alınç, Yasin Alperen ve Selen Gül üçüncülüğü elde etti.

7. sınıflarda Gazimihal İlköğretim Okulundan Nazlıcan Yakar, İrem Beyza Ünal, Melek Nur Şen ve Nisa Nur Ünver birinci ve Cengiz Topel İlköğretim Okulundan Mehmet Candar, Derya Bulut, Kübra Demir ve Şeyma Önal ikinci, 8. sınıflarda Gazimihal İlköğretim Okulundan Ceyda Hopali, Bekir Kurt, Burak Hastürk ve Cemile Uçak birinci ve Cengiztopel İlköğretim Okulundan Hakkı Ergal, Büşra Kaplan, Defne Ceyhan ve Burak Oran üçüncü oldu.

Ortaöğretim okullarında Güner Orbay Anadolu Sağlık Meslek Lisesinden Zeynep Dal, Deniz Akın, Büşra Uzun ve Abdülkadir Yıldırım birinci, Şehit Kemal Ay Lisesinden Nermin Özçelik, Kübra Öz, Hilal Hopali ve Edanur Coşkun ikinci ve İmam Hatip Lisesinden Kemal Özcan, Hüseyin Karaca, Ömer Türk ve Ramazan İşleme üçüncülüğü elde etti.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Kemal Akbulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenciler arasında rekabeti artırmak amacıyla ilköğretim ve ortaöğretim okulları kapsayan bir yarışma düzenlediklerini belirterek, yarışmada dereceye giremeyen öğrencilerin neden başarılı olamadıklarını sorgulamaları ve daha dikkatli çalışmaları gerektiğini söyledi.

- BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölpazarı'nda Bilgi Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement