Kayıp Ailenin Trafik Kazası Geçirmesi - Son Dakika
Yerel

Kayıp Ailenin Trafik Kazası Geçirmesi

Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Kavak köyünde uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybeden üç kişilik Demir ailesi, toprağa verildi.

20.06.2011 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkizdere ilçesi Kavak köyünden üç gün önce il merkezine gelmek için ayrılan Hüseyin Demir (60), eşi Sabahat ve oğlu Hüseyin Yunus Demir (20) 53 DF 834 plakalı otomobiliyle uçuruma yuvarlanmış, Demir ailesi'nin cesetleri, jandarma ve vatandaşlar tarafından dün bulunmuştu.

Demir ailesi için Derepazarı ilçesindeki Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Demir ailesinin yakınlarının yanı sıra Derepazarı Kaymakamı Ali İkram Tuna, Belediye Başkan Vekili Kadir Albayrak ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hüseyin, Sabahat ve Hüseyin Yunus'un cenazeleri, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Yanıktaş köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Hüseyin Sabahat Demir çiftinin üç erkek, dört kız çocuğu olduğu, ölen Hüseyin Yunus'un zihinsel engelli olması nedeniyle her yere anne ve babası ile gittiği öğrenildi.

Öte yandan, Demir ailesinin yakınları, yapılan otopsi sonucu kendilerine verilen ilk bilgilere göre, baba Hüseyin Demir'in kaza öncesi kalp krizi geçirdiği, oğlu Hüseyin Yunus'un ise kazadan 11 saat sonra öldüğünün tespit edildiğini söyledi.

- RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayıp Ailenin Trafik Kazası Geçirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement