Matab Başkanlığına Recep Barut Seçildi - Son Dakika
Yerel

Matab Başkanlığına Recep Barut Seçildi

Manavgat Turizm Altyapı Birliği (MATAB) başkanlığına Recep Barut seçildi.

12.05.2011 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Turizm Altyapı Birliği (MATAB) başkanlığına Recep Barut seçildi.

MATAB genel kurulunda tek liste ile seçime giren ve bir yıldır vekaleten başkanlık görevini yürüten Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, MATAB'ın başkanı oldu.

Çolaklı Belediye Başkanı ve MATAB Kurucu Başkanı Hasan Coşkun'un divan başkanlığı yaptığı genel kurulda 187 üyeden 171'i oy kullanıldı. Seçimde 171 oydan 158'ini Recep Barut alırken, 1 oy boş çıktı, 12 oy da geçersiz sayıldı. Birinci Meclis Başkan Vekilliği'ne İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Erol, ikinci Meclis Başkan Vekilliğine ise Dolbazlar Köyü muhtarı Hasan Çil seçilirken, divan üyeliklerine ise Ali Güneş ile İsmail Enhoş seçildi. Altı kişilik birlik encümenliğine ise Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkan Ersoy, Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Şahin, Side - Manavgat TUDER Başkanı Cengiz Haydar Barut ve Denizkent Köyü Muhtarı Abdurrahman Erdoğan seçildi.

Seçimden sonra konuşan MATAB Başkanı Recep Barut, vekillik dönemimde yaptığı hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, şunları söyledi:

"Bugüne kadar hiçbir bölgeyi ayırmadan hizmetlerimizi yaptık. MATAB'ı hiçbir siyasi bir kurum olarak görmedik. Önümüzdeki 3 yıl hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu zamanda, Kızılağaç bölgemizin altyapısını, Manavgat arıtmasının derin drenajını, Ilıca Belediye Başkanımız Rafet Ünal'ın Ilıca - Kumköy bölgesindeki projenin hayata geçirilmesi ve Titreyengöl arıtmasının yapılması ana hedeflerimizdir. Yine bu zamanda sinek ilaçlama sistemi oluşturacağız. Manavgat'ın 78 köyünün de çöp toplamasını sürekli hale getireceğiz. "

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Matab Başkanlığına Recep Barut Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement