Mehmetçik Öğrenci Mektuplarına Cevap Verdi - Son Dakika
Yerel

Mehmetçik Öğrenci Mektuplarına Cevap Verdi

Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan askerler kendilerine mektup yazan, Göksun'a bağlı Büyükkızılcık Beldesi Güller İlköğretim Okulu 5. sınıfta okuyan 27 öğrenciye cevap mektubu yazdı.

02.06.2011 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan askerler kendilerine mektup yazan, Göksun'a bağlı Büyükkızılcık Beldesi Güller İlköğretim Okulu 5. sınıfta okuyan 27 öğrenciye cevap mektubu yazdı.

Askerleri tarafından yazılan cevap mektuplarını öğrencilere teslim eden İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hasan Erbağ, tüm öğrencilerle yakından ilgilendi.

Büyükkızılcık Güller İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Erbağ, askerlerine mektup yazan 5. sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmeni Ömer Yıldız ile sohbet etti. Erbağ, 27 Mehmetçik tarafından kaleme alınan mektupları öğrencilere tek tek verdi.

Öğrencilerin bu duyarlılığına sessiz kalmalarının mümkün olamayacağını belirten İlçe Jandarma Komutanı Erbağ, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada,

"Büyüklerinden devraldıkları bu kutsal vatan savunması görevini layıkıyla yerine getiren ağabeylerinize yazdığınız mektuplar bizleri çok duygulandırdı. Biz bu mektupları yalnızca kendi birliğimize değil, tüm Mehmetçiğe yazılmış kabul ediyoruz" dedi.

Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır sözünü hatırlatan Erbağ,

"Bu bayrağı yarın sizler devralacaksınız. Vatan sevgisi ve vatana hizmet yalnızca vatanı savunmakla değil, vatanına en hayırlı evlatlar olarak yerine getirilir. Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır sözünden hareketle, sizlerde ülkemizi en güçlü ülke konumuna getirmek için çok çalışmalısınız" şeklinde konuştu.

Yazdıkları mektupların cevabını alan ve kendi isimlerine yazılan mektupları büyük bir merak ve mutlulukla okuyan öğrencilerin mutlulukları gözlerinde okundu.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mehmetçik Öğrenci Mektuplarına Cevap Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement