Milletvekillerinin Köy Gezileri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Milletvekillerinin Köy Gezileri Devam Ediyor

AK Parti Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi'nin ilçe, belde ve köy gezileri devam ediyor.

17.08.2011 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi'nin ilçe, belde ve köy gezileri devam ediyor.

Kavaklıoğlu ve Selvi, hem seçimlerde verilen desteğe teşekkür etmek hem de sorun ve talepleri yerinde dinlemek amacıyla Ulukışla ilçesine bağlı Yeniyıldız, Kılan (Aktoprak), Emirler, Darboğaz, Alihoca ve Çifthan'ı ziyaret ettiler.

AK Parti Milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Selvi, oruçlarını, Alihoca'da verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla birlikte açtılar.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olmasının önemine dikkat çeken AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Ramazan ayında vatandaşla birlikte olmaya çalıştıklarını ve hizmet götürmek amacıyla yollara düştükleri hemşehrileriyle ortak bir ortamda bulunmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Kavaklıoğlu, son günlerde ülke olarak yoğun bir seferberlik içinde yardım kampanyaları başlatılan Somali'deki kuraklıkla ilgili olarak da, Türkiye'nin kaynağı ve olanakları bol bir ülke olduğunu ve bu özellikleri nedeniyle Allah'a çokça şükretmemiz gerektiğini bildirdi. Niğde Esnaf Odaları'nın Niğde Valiliği ve Kızılay'la işbirliği içinde başlattığı yardım kampanyasının da çok anlamlı olduğunu ifade eden Kavaklıoğlu, Türk milletinin, millet olarak duyarlı ve insani değerlere önem veren karakterinin, Somali halkına uzatılan yardım eliyle bir kez daha tescillendiğini söyledi.

AK Parti Niğde Milletvekili, Ömer Selvi ise köy ve belde gezileri vesilesiyle kucaklaştıkları milletin kendilerine ilgisinden çok memnun olduklarını ifade ederek vekillikleri süresince sık sık Niğde turlarına çıkacaklarını belirtti. Selvi, "Niğde'ye ve Niğdeliye olan tutkumuz, bizi hizmet etmeye daha çok sevk ediyor" dedi.

Afrika'da açlık çekenlere uzatılan yardım ellerine kendilerinin de şahsi katkılar sağladığını belirten Selvi, böyle kara günlerdeki dayanışma ve yardımlaşmanın Türk milletinin en övünç duyulacak özelliği olduğunu da sözlerine ekledi.

- NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekillerinin Köy Gezileri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement