Moritanyalı Heyet Aliağa'da - Son Dakika
Yerel

Moritanyalı Heyet Aliağa'da

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Ankara ve İstanbul'da düzenlediği "2.Afrika Müslüman Dini Liderleri Zirvesi"ne katılan Moritanyalı heyet, kardeş şehir seçtikleri Aliağa'yı ziyaret etti.

29.11.2011 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Ankara ve İstanbul'da düzenlediği "2. Afrika Müslüman Dini Liderleri Zirvesi"ne katılan Moritanyalı heyet, kardeş şehir seçtikleri Aliağa'yı ziyaret etti.

Moritanya İmamlar Birliği Cemiyet Başkanı Hacı Abdullah Meşri ve beraberindeki heyet, Aliağa müftüsü Osman Canbolat eşliğinde Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ve Kaymakam İbrahim Keklik'i makamında ziyaret etti.

Meşri, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Moritanya'nın her alanda yatırıma açık olduğunu belirterek, Türk işadamlarını Moritanya'ya yatırım yapmaya davet etti.

Meşri, "Ülkemize fabrikalar kurulması, yeni iş sahaları açılması anlamında birbirimize destek verelim. Eğitim ve ticaret alanlarında birbirimize destekleyelim" dedi.

Oğuz ve Keklik de Moritanyalı heyetin ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilişkilerin geliştirilmesi dileğinde bulundular.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Moritanyalı Heyet Aliağa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement