Saim Orhan, Doktorlara Afrika'yı Anlatacak - Son Dakika
Yerel

Saim Orhan, Doktorlara Afrika'yı Anlatacak

Ayna Programının Yapımcı ve Sunucusu Saim Orhan, 14 Mart Tıp Bayramı Nedeniyle Kayseri'de Doktorlarla Bir Araya Gelerek Afrika'yı Anlatacak.

16.03.2011 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayna programının yapımcı ve sunucusu Saim Orhan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kayseri'de doktorlarla bir araya gelerek Afrika'yı anlatacak.

"Saim Orhan'ın Objektifinden Afrika" konulu bir sunum yapacak olan Orhan, 19 mart cumartesi akşamı İl Özel İdaresi Konferans Salonu'nda doktorlara Afrika'daki izlenimlerini aktaracak.

Bedir Sağlık Gönüllüleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Ramazan Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde dünyanın en fazla sağlık sorunun yaşandığı kıtası Afrika'yı Saim Orhan'ın objektifinden görmek istediklerini söyledi.

Demir, şöyle devam etti:

"Yüzlerce, binlerce yer altı ve yer üstü zenginliğine rağmen, yoklukların, çilelerin ve çaresizliklerin kıtası Afrika'yı Kayserili doktorlarla 'Ayna' farkı ile izletmek istedik.

Günümüzün 'Evliye Çelebisi' olarak tanınan ve 120 ülkeyi gezerek bizlere tanıtan Saim Orhan'ın objektifinden Afrika'ya hep birlikte bakacağız. Doktorlarımızı programımıza bekliyoruz."

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saim Orhan, Doktorlara Afrika'yı Anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement