Salihli'nin Turizm Haritası Hazırlandı - Son Dakika
Yerel

Salihli'nin Turizm Haritası Hazırlandı

Salihli ve çevresinin turistik değerlerini tanıtmak amacıyla karikatürist Mustafa Kuzu'nun çizimlerinden oluşan bir harita hazırlandı.

19.12.2011 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli ve çevresinin turistik değerlerini tanıtmak amacıyla karikatürist Mustafa Kuzu'nun çizimlerinden oluşan bir harita hazırlandı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından 10 bin adet basılan harita Türkiye genelinde otellere, restoranlara, TÜRSAB ofislerine ve havaalanlarına dağıtıldı.

Karikatürist Mustafa Kuzu'nun çizimlerinden oluşan çalışmayı STSO Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Özgüven'ın hazırladığı bildirildi.

Salihli Turizm Haritasında, Salihli ve Kula'nın, turistlerin en çok ilgisini çekecek 24 noktasına ait çizimler yer aldığını belirten STSO Başkanı Ahmet Özbaş, şu bilgileri verdi:

"Başta Lidya Uygarlığı'na başkentlik yapmış Sardes'teki Artemis Tapınağı ve Gymnasium, Kral Mezarlarının yer aldığı Bin Tepeler, kaliteli kirazı ile ünlü Allahdiyen Köyü ve Gökköy, Şifalı suları ile tanınan Kurşunlu Kaplıcaları, Bozdağlar'daki Kırkoluk Çeşmesi, Kula Evleri, yine Kula'da yer alan Peri Bacaları, 25 Bin yıllık Fosil Ayak İzlerinin de içinde yer aldığı çizimler, harita üzerinde bulundukları konuma yerleştirildi. Salihli'nin tanıtımı için büyük çaba harcıyoruz. 10 bin adet bastırdığımız haritayı odanın yayın organı olan Salihli Vizyon Dergisi'nin 25. sayısı ile birlikte Türkiye genelindeki 365 Oda ve Borsaya posta yoluyla gönderdik.'

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Salihli'nin Turizm Haritası Hazırlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement