Şarkışla'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şarkışla'dan Kısa Kısa

Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun, Şarkışla Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

22.11.2011 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun, Şarkışla Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Uçgun, organize sanayi bölgesindeki fabrikaları gezerek, işletme sahiplerinden bilgi aldı. Bölgede hafta sonun temeli atılacak fabrikanın inşaat alanını da gezen Uçgun, tesis sahibi Erdal Laçin ile bir süre görüştü.

İş adamı Laçin, inşaat alanında son aşamaya gelindiğini, hafta sonunda törenle tesislerinin temelini atacaklarını belirtti. Kurulacak olan sellektör fabrikasında 15 kişinin evine ekmek götüreceğini anlatan Laçin, 9 bin 800 metre kare alanın bin 400 metrekare kapalı alan olan bir fabrika kuracaklarını, burada tohum eleme ve paketleme işi yapacaklarını kaydetti.

Uçgun, Şarkışla'nın geleceği için elinden gelen gayreti göstereceğini belirterek, "Sonuçta Şarkışla'da bir baca daha tütecek ve evlere ekmek gidecek. Bundan ben de gurur duyarım. Sizlere teşekkür ediyorum ve yine söylüyorum sizin gibi iş adamlarına organize sanayi bölgesinde kuracakları fabrika ve fabrikalara her türlü kolaylığı imkanlar dahilinde sağlayacağım" dedi.

-Şarkışla'da öğrenciler belediye başkanı Gültekin ile röportaj yaptı-

Şarkışla Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Kasım Gültekin ile röportaj yaptı.

Şarkışla Lisesi 11. sınıf öğrencileri Gizem Ulutaş ve Hümeysa Yener, Şarkışla belediye başkanı Kasım Gültekin'i makamında ziyaret etti.

Belediye başkanı Kasım Gültekin'e kendilerine verilen ödev kapsamında sorulan yönelten öğrenciler, Gültekin'e görev süresinde yaptığı çalışmaları sordu.

Gültekin, öğrencilere yaptığı çalışmaları anlatarak, "Eğer sizlere yardımcı olduysam ne mutlu bana, Biz göreve gelirken verdiğimiz sözlerin yüzde 80'ini yaptık. Diğer kalan kısmının da önümüzdeki yıllar içerisinde yapacağız. Hatta daha fazlasını da gerçekleştireceğiz. Şarkışla artık gözde bir mekan olacak, gerek yeşilliği, gerekse temizliği ile örnek bir ilçe olacak" dedi.

-Şarkışla'da yollarda çizgi çalışması-

Şarkışla ilçesinde yapımı tamamlanan yollarda yaya geçişleri için yol çizgi çalışması yapıldı.

Karayolları ekiplerince Sivas- Kayseri karayolu, Şarkışla- Altınyayla ve Şarkışla- Pınarbaşı karayolunda yayaların ve araçların geçiş düzenini sağlayan çizgiler çizilmeye başladı.

Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, karayolları ekiplerinin çalışmalarının sonlanmasının ardından ilçe merkezinde gerekli olan bölgelerdeki çizgi çalışmalarının belediye ekiplerince başlatılacağını, ilçe merkezinde trafik akışını kolaylaştıracaklarını kaydetti.

-Şarkışla Kaymakamı Uçgun'a ziyaret -

Şarkışla ilçesine bağlı Kızılcakışla Belde Belediye Başkanı Emin Çınar, Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti.

Çınar, ziyarette kaymakam Abdullah Uçgun'a beldede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretten memnun kaldığını belirten Uçgun da, Çınar'a çalışmalarında başarılar dileyerek, beldede bulunan tavuk çiftliklerini ve Kızılcakışla beldesini ziyaret edeceğini kaydetti.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şarkışla'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement