Simav'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Simav'dan Kısa Kısa

Simav İlçesinde, Köydes Projesi Kapsamında Aktarılacak Yaklaşık 1 Milyon Liranın Kullanılacağı Projelerin Belirlenmesi Amacıyla Toplantı Yapıldı

13.01.2011 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Simav ilçesinde, KÖYDES Projesi kapsamında aktarılacak yaklaşık 1 milyon liranın kullanılacağı projelerin belirlenmesi amacıyla toplantı yapıldı.

Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada, KÖYDES Projesinden aktarılacak kaynağı, köylerin birinci ve ikinci kat asfalt işleri, altyapı çalışmaları, içme suyu şebekesi yenilemeleri ve kanalizasyon çalışmalarında kullanmayı planladıklarını bildirdi.

Geçen yıl İl Özel İdaresi kaynaklarıyla yaklaşık 2 milyon lira harcanarak yapımı tamamlanan Boğazköy ve Efir sulama göletlerinin su tutmaya başladığını, yaklaşık 2.5 milyon lira bedelli Karapınar köyü sulama göleti ihalesinin 4 Şubatta gerçekleştirileceğini belirten Ünal, 'Bu yıl Yeşildere beldesi sulama tesisinin ihalesi de sonuçlandırılacak. Dağardı bölgesinde 11 köy ve iki mahalleyi ilgilendiren içme suyu grubuna bir depo yapma ve aynı zamanda sulama borularını değiştirme işimiz devam ediyor. Ayrıca Efir göleti etrafına 1 kilometre ek yol çalışması bitirilip hizmete alınmıştır' dedi.

Toplantıda, İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Kalaycık, Ali Osman Ergün, Kahraman Aktay, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Süleyman Arslan, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Murat Koyak hazır bulundu.

- HASTANEYE İKİ UZMAN DOKTOR ATANDI

(FOTOĞRAFLI)

Simav ilçesinde, Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesine iki uzman doktor atandı.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, AA muhabirine, Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Şenol Köroğlu (33) ve Psikiyatri Uzmanı Dr. Betül Eliküçük'ün (30) 10 Ocakta görevlerine başladığını söyledi.

Yeni atamalarla hastanedeki uzman doktor sayısının 32'ye yükseldiğini belirten Yağcı, 'İki uzman doktorumuzun göreve başlamasıyla hastanemizde sadece Beyin Cerrahisi ve Radyoloji alanında eksiğimiz kaldı' dedi.

Uzman Dr. Köroğlu'nun Pamukkale Üniversitesinden, Uzman Dr. Eliküçük'ün ise İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden geldiği kaydedildi.

(KA-SDT-NÖZ) - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Simav'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement