Sivas Ticaret Borsası'nın Suşehri ve Akıncılar İlçe Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Sivas Ticaret Borsası'nın Suşehri ve Akıncılar İlçe Ziyaretleri

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Suşehri ve Akıncılar ilçesindeki üyelerini ziyaret etti.

21.12.2011 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Suşehri ve Akıncılar ilçesindeki üyelerini ziyaret etti.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2011 yıl sonu dolayısıyla, borsaya üye olan esnafları ziyaret etmek amacıyla ilçe gezilerini başlattıklarını belirtti.

Hastaoğlu, "Suşehri ve Akıncılar ilçesindeki esnafları ziyaret ederek onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Her yıl sonunda ilçelerimizdeki Ticaret Borsası'na üye olan esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu vesileyle yıl sonu hediyelerimizi de kendilerine vererek onların görüşlerini alıyoruz. Suşehri coğrafi yapı itibariyle, tarım ve hayvancılık sektöründe iddialı ilçeler arasında bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Kösedağ Gazetesi'ni de ziyaret eden Hastaoğlu, Kösedağ Gazetesi Sahibi Nazım Düz ve Genel Yayın Müdürü Abdulkadir Ozansoy ile bir süre sohbet etti.

Ziyarete, Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Aksoy, Tarık Günhan, Hilmi Gül, Erdal Aslan ve Ahmet Terzioğlu'nun da eşlik ettiği bildirildi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas Ticaret Borsası'nın Suşehri ve Akıncılar İlçe Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement