Zonguldak ve Ankara'da Tiyatrolu Yılbaşı - Son Dakika
Yerel

Zonguldak ve Ankara'da Tiyatrolu Yılbaşı

27 Aralık 2011 Salı günü saat 20.00'de Tiyatro Kılçık, Yılbaşı heyecanına tiyatro keyfini eklemek isteyen Zonguldak ve Ankaralılara üç ayrı skeçten oluşan oluşan bir oyunla seslenecek.

15.12.2011 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27 Aralık 2011 Salı günü saat 20.00'de Tiyatro Kılçık, Yılbaşı heyecanına tiyatro keyfini eklemek isteyen Zonguldak ve Ankaralılara üç ayrı skeçten oluşan oluşan bir oyunla seslenecek.

Tiyatro Kılçık, "Tanrı Misafiri", "Yatır" ve "Düğün" adlı üç skeçten oluşan "Düğünde Panik" oyunuyla önce 27 Aralık 2011 Salı Günü saat 20.00 da Zonguldak AKM Sahnesi'nde izleyici karşısına çıkacak. Biletler Seçkin Organizasyon ve Zonguldak AKM Gişe'den edinilebilecek, toplu satış ve rezervasyon için ise 0372 253 44 45 - 0535 356 97 85 nolu telefonlar aranabilecek.

Yılbaşı alışverişi ve hazırlıkları heyecanına tiyatroyu da katmak isteyen Ankaralılar ise komediyi 28 Aralık 2011 Çarşamba günü de saat 20.00'de Ankamall Sanatolia Sahnesi'nde izleyebilecek. Ankara gösterisinin biletleri Ankamall Sanatolia Sahne Gişe'den ve www.mybilet.com internet adresinden sağlanabilecek. Bilet rezervasyon ve toplu satış için ise 0507 506 33 73 - 0.312. 541 16 66 numaralı telefonlar aranabilecek.

-"AŞAĞIDAKİ YATIR" GÜRÜLTÜDEN RAHATSIZ OLURSA...-

Oyunla ilgili açıklamada "Bugüne kadar hiç kimsenin başına gelmemiş ama bir gün herkesin başına gelmesi olası" olayların bu sezon da Tiyatro Kılçık'ın oyun konusu olduğu belirtildi. "Kurulduğu Günden Beri Güldürmekten Ödün Vermeyen Tiyatro Kılçık"ın "Düğünde Panik"i şöyle gelişiyor:

"-Tanrı misafirlerine her zaman kapımız açıktır değil mi? Peki ya gelen Azrail'se! "Tanrı Misafiri'nde önce Azrail meclisi toplantısına gidiyoruz. Ne var ki Azrail (Ecel Türkyılmaz) bugüne kadar hiç can alamamış acemi bir melek İlk görevi ise Anadolu Pop Chill Out'un 1 Numaralı temsilcisi ünlü bar şarkıcısı Polat Berkecan'ı hakkın rahmetine kavuşturmak, ne dersiniz? Başarabilecek mi..?

-İkinci skeçte Evli "Metin', Dul "Yiğit' ve Aşkın Sonsuzluğuna İnanan "Sercan'ın çilingir sofrasına konuk oluyoruz. Şarkılar, nasihatler, Haydari, rakı, şakşuka... Ama gürültüden midir bilinmez "aşağıda yatamayan' biri şikâyete gelip sofraya dâhil olur lâkin bu misafir bildiğiniz "Yatır'dır! Evet, yanlış duymadınız 1162 yaşındaki bu Yatır, üç kafadarın hayatını değiştirecek...

-İkinci perde Kenan ile Gülşen'in "4. Çıkma Yıldönümü'nü kutlamasıyla başlar. Her şey müthiş romantiktir. Ta ki Gülşen'in (ve bir gün her kadının) "Aşkım bu ilişki nereye gidiyor?' sorusuna kadar! Skecin adından da anlaşılacağı üzere "Düğün' tam bir evlilik hikâyesi. Aradaki tek fark şu: Bugüne kadar asla böyle bir düğün görmediniz!" - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Zonguldak ve Ankara'da Tiyatrolu Yılbaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement