Son dakika Kenevir haberleri, Kenevir son dakika, son dakika Kenevir

Son Dakika Kenevir Haberleri

  • Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı
    18:08 Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı

    Kırklareli'nde jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Vize ve Demirköy ilçelerinde torbacılara yönelik operasyonda 15 adrese baskın düzenledi. Operasyonda 60 kök Hint keneviri, 20 gram esrar, 15 adet uyuşturucu hap, 5 gram kenevir tohumu, 1 gram eroin, 6 uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ele geçirildi.

  • Kırklareli'nde Uyuşturucu Operasyonu: 13 Şüpheli Gözaltına Alındı
    16:32 Kırklareli'nde Uyuşturucu Operasyonu: 13 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kırklareli'nde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Vize ve Demirköy ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 13 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, 60 kök Hint keneviri, 20 gram esrar, 15 uyuşturucu hap, 5 gram kenevir tohumu ve 1 gram eroin ele geçirildi. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu: 47 Şahsa İşlem Yapıldı, Çeşitli Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi
    10:51 Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu: 47 Şahsa İşlem Yapıldı, Çeşitli Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi

    Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 47 şahsa işlem yapıldı. Operasyonlar sonucunda farklı tür ve miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Toplamda 205 adet sentetik hap, 154,18 gram metamfetamin, 70 kök kenevir bitkisi, 41,55 gram esrar, 21,71 gram bonzai, 2 adet lsd, 2 adet hassas terazi, 1 adet tabanca ve 15 bin 200 TL sahte para ele geçirildi.

  • Mersin'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama
    08:26 Mersin'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama

    Mersin'de jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonlarda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erdemli, Mut ve Çamlıyayla ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma yaptı. Operasyon sonucunda 3 şüpheli yakalanırken, yapılan aramalarda birçok uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Mersin'de Uyuşturucu Operasyonunda 3 Şüpheli Tutuklandı
    08:12 Mersin'de Uyuşturucu Operasyonunda 3 Şüpheli Tutuklandı

    Mersin'de jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonlarda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda 1 kilo 515 gram metamfetamin, 186 gram skunk, 1 kilo 433 gram kubar esrar, 361 gram kenevir tohumu, 430 adet uyuşturucu hap, 450 gram ateş buz, 8 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 2 adet tabanca ve 39 adet fişek ele geçirildi.

  • Balıkesir'de yapılan uygulamalarda 18 şüpheli gözaltına alındı
    15 Mar Balıkesir'de yapılan uygulamalarda 18 şüpheli gözaltına alındı

    Balıkesir'de polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 18 şüpheli gözaltına alındı. Uygulamalarda, 3 tüfek, 8 kartuş, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, 31 adet kenevir tohumu, 6,79 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 18 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık çalışanlarıyla iftarda buluştu
    15 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık çalışanlarıyla iftarda buluştu

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Düzce'den Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Dr. Abdullah Akçil ve Hemşire Elif Yıldırım Kendirli de programa katıldı.

  • Eskişehir'de Hint keneviri yetiştiren kişi tutuklandı
    15 Mar Eskişehir'de Hint keneviri yetiştiren kişi tutuklandı

    Eskişehir'de Hint keneviri yetiştirdiği tespit edilen şüphelinin evine yapılan operasyonda, 70 kök Hint keneviri, 147 sentetik hap, 13 gram esrar, ruhsatsız tabanca ve diğer uyuşturucu malzemeler ele geçirildi. Şüpheli, tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

  • Samsun'da uyuşturucu satışı yapan zanlı gözaltına alındı
    14 Mar Samsun'da uyuşturucu satışı yapan zanlı gözaltına alındı

    Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda, uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen zanlı gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelinin evinde yapılan baskında 104 gram uyuşturucu, bir miktar esrar, 34 kök kenevir, 3 uyuşturucu kullanma aparatı, kenevir tohumu ve bir miktar uyuşturucu hap ele geçirdi. Zanlının jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • İçişleri Bakanı: İstanbul'da 283 şehir operasyonda 87 terörist etkisiz hale getirildi
    14 Mar İçişleri Bakanı: İstanbul'da 283 şehir operasyonda 87 terörist etkisiz hale getirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Ticaret Odası'nın Mart ayı toplantısında yaptığı konuşmada, göreve geldiği günden itibaren yapılan operasyonlarla ilgili bilgi verdi. Bakan Yerlikaya, İstanbul'da gerçekleştirilen 283 şehir operasyonunda 87 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 104 Gram Skunk Ele Geçirildi
    14 Mar Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 104 Gram Skunk Ele Geçirildi

    Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde yapılan operasyonda, bir şahsın evinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve satışı yaptığı tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada 104 gram skunk, 34 kök kenevir bitkisi, uyuşturucu kullanma aparatları ve diğer uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'da silah ve uyuşturucuyla yakalanan kişi gözaltına alındı
    14 Mar Samsun'da silah ve uyuşturucuyla yakalanan kişi gözaltına alındı

    Samsun'un İlkadım ilçesinde yapılan operasyonda, evinde silah ve uyuşturucu bulunan S.K. isimli kişi gözaltına alındı. Operasyonda 49 gram sentetik uyuşturucu, 12 sentetik ecza hap, 58 kenevir tohumu, 2 gram esrar, 4 uyuşturucu kullanmaya yarar aparat, 2 kurusıkı tabanca, 27 tabanca fişeği, 2 kesici alet ve 1 muşta ele geçirildi.

  • Samsun'da jandarma operasyonunda uyuşturucuyla yakalanan bir kişi
    14 Mar Samsun'da jandarma operasyonunda uyuşturucuyla yakalanan bir kişi

    Samsun'un İlkadım ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda S.K. isimli bir kişi uyuşturucuyla yakalandı. Evde yapılan aramada metamfetamin, sentetik ecza, kenevir tohumu, esrar ve silahlar ele geçirildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Düzce Valisi Selçuk Aslan, 14 Mart Tıp Bayramı'nda sağlık çalışanlarını tebrik etti
    14 Mar Düzce Valisi Selçuk Aslan, 14 Mart Tıp Bayramı'nda sağlık çalışanlarını tebrik etti

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle sağlıkçıları kabul ederek insan ve toplum sağlığını korumak için, gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarını tebrik etti. Vali Aslan, başarılarının devamını diledi.

  • Eskişehir'e gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı çeşitli programlara katıldı
    14 Mar Eskişehir'e gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı çeşitli programlara katıldı

    Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Celile Eren, Eskişehir'e ziyaret gerçekleştirerek çeşitli programlara katıldı. Eren, toplantılar, ziyaretler ve sergi açılışlarıyla Eskişehir'deki eğitim faaliyetlerini inceledi.

  • 'Samsun Turizm Master Planı'nın detayları belli oldu
    14 Mar 'Samsun Turizm Master Planı'nın detayları belli oldu

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımı ile lansmanı yapılan Samsun Turizm Master Planı ile temelde 14 proje, 7 stratejik hedef ve 50 politika ile turizm potansiyeli geliştirilmesi hedefleniyor.

  • Saray'da 152 gümrük kaçağı puro ele geçirildi
    14 Mar Saray'da 152 gümrük kaçağı puro ele geçirildi

    Saray ilçesinde bulunan bir işletmede yapılan operasyonda 152 adet gümrük kaçağı puro ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, işletmede yapılan aramada kaçak puro satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Olayla ilgili olarak A.F.Ö. hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Düzce'de Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: Ele Geçirilenler ve Şüpheliler Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
    13 Mar Düzce'de Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: Ele Geçirilenler ve Şüpheliler Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

    Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda uyuşturucu, ruhsatsız av tüfeği ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Operasyonlarda 120 gram kubar esrar, 49 adet kenevir bitkisi, 25 gram kenevir tohumu, 3 gram metamfetamin, 2 adet payp, 3 adet ruhsatsız tüfek ve 2 adet kurusıkı tabanca bulundu. Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapma suçunu işleyen 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Kenevir Katkılı İnşaat Malzemeleri Çevresel Etkileri Azaltıyor
    12 Mar Kenevir Katkılı İnşaat Malzemeleri Çevresel Etkileri Azaltıyor

    Yozgat Bozok Üniversitesi'nde yapılan deneyler sonucunda, kenevir katkılı inşaat malzemeleri kullanılarak inşa edilen yapıların çevresel etkilerden daha az etkilendiği belirlendi. Yapılar kış aylarında daha iyi bir ısı yalıtımı sağlarken yaz aylarında ise daha uzun süre serin kalabiliyor. Kenevirin çeşitli formlarda kullanılabilmesi ve doğal yapısı sayesinde küf ve benzeri oluşumları engellediği de vurgulandı.

  • Yozgat Bozok Üniversitesi, kenevir kullanılarak yapılan binalarda küf oluşmadığını belirtti
    12 Mar Yozgat Bozok Üniversitesi, kenevir kullanılarak yapılan binalarda küf oluşmadığını belirtti

    Yozgat Bozok Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yuşa Şahin, kampüs alanında kenevir bitkisi kullanılarak yapılan 5 ayrı prototip yapıda küf oluşmadığını ve kenevir esaslı yapı malzemelerinin diğer malzemelerle rekabet edebilecek düzeyde olduğunu belirtti. Kenevirin çevresel etkilere daha az maruz kaldığını ve karbon salınımını azalttığını da vurgulayan Şahin, kenevirin farklı formlarda kullanılarak duvarlar inşa edilebileceğini söyledi.

  • Kenevir Bitkisiyle Yapılan Binalarda Küf Gözlenmiyor
    12 Mar Kenevir Bitkisiyle Yapılan Binalarda Küf Gözlenmiyor

    Yozgat Bozok Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yuşa Şahin, kenevir bitkisi kullanılarak yapılan binalarda küf oluşmadığını belirtti. Şahin, kenevir kullanarak ürettikleri yapı malzemeleri hakkında bilgi vererek, kenevirli yapıların performansının diğer yapı malzemeleriyle karşılaştırılabilir olduğunu ve rekabet edilebilir yapı malzemeleri üretilebileceğini söyledi. Ayrıca kenevirli yapı malzemelerinin karbon salımını azalttığını ve daha az çevresel etkilerden etkilendiğini ifade etti.

  • Düzce'de uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı
    12 Mar Düzce'de uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı

    Düzce'nin Yığılca ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 13 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda toplamda 120 gram kubar esrar, 25 gram kenevir tohumu, 3 gram sentetik uyuşturucu ve 49 kök ekili kenevir, 3 ruhsatsız av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıca, 6 şüpheli daha ayrı bir operasyonla yakalandı ve bir miktar uyuşturucu ile cam pipo bulundu. Şüphelilerin jandarma ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Düzce'de Uyuşturucu Operasyonunda 13 Şüpheli Gözaltına Alındı
    12 Mar Düzce'de Uyuşturucu Operasyonunda 13 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Düzce'nin Yığılca ilçesinde polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

  • Tekirdağ'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 8 şüpheli gözaltına alındı
    12 Mar Tekirdağ'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 8 şüpheli gözaltına alındı

    Tekirdağ'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 8 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy ilçelerinde 8 zanlı yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 30 gram esrar, 15 gram kenevir tohumu, 20 sentetik ecza ve 10 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Malatya'da Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonunda 82 Şahıs Gözaltına Alındı
    11 Mar Malatya'da Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonunda 82 Şahıs Gözaltına Alındı

    Malatya'da, jandarma tarafından Şubat ayında düzenlenen operasyonlarda bir miktar uyuşturucu ile gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 82 şahıstan 6'sı tutuklandı.

  • Pınarhisar'da devrilen tırın sürücüsü yaralandı, Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonu
    11 Mar Pınarhisar'da devrilen tırın sürücüsü yaralandı, Kırklareli'nde uyuşturucu operasyonu

    Pınarhisar ilçesinde kimliği belirlenemeyen bir tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. Yaralı sürücü, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda ise 46 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Malatya'da Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonunda 6 Tutuklama
    11 Mar Malatya'da Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonunda 6 Tutuklama

    Malatya'da gerçekleştirilen kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 82 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Operasyonlarda, 500 gram kubar esrar, 1 kök kenevir bitkisi, 43 gram metamfetamin, 526 uyuşturucu hap, 4 gram eroin, 8 uyuşturucu kullanma aparatı, 13 bin 464 litre kaçak alkol, 67 kilogram tütün, 33 bin 320 makaron ve 3 define arama dedektörü ele geçirildi. Şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, 10'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Tekirdağ'da Jandarma Operasyonu: 10 Kişi Uyuşturucudan Yakalandı
    11 Mar Tekirdağ'da Jandarma Operasyonu: 10 Kişi Uyuşturucudan Yakalandı

    Tekirdağ il genelinde Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda toplamda 10 kişi uyuşturucu suçundan yakalandı. Operasyonlar sonucunda ele geçirilen maddeler arasında sentetik haplar, metamfetamin, eroin, kokain, esrar ve kenevir tohumu bulunuyor.

  • Bandırma'da psikiyatri uzmanı dahil 4 zanlı uyuşturucu operasyonunda yakalandı
    09 Mar Bandırma'da psikiyatri uzmanı dahil 4 zanlı uyuşturucu operasyonunda yakalandı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, psikiyatri uzmanının da aralarında olduğu 4 zanlı yakalandı. Operasyon sonucunda, psikiyatri uzmanının özel klinikte uyuşturucu içerikli ilaçları reçete ederek ticaretini sağladığı ortaya çıktı. Yapılan baskınlarda, sentetik uyuşturucu haplar, esrar, kenevir tohumu ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi. Ayrıca, 167 usulsüz reçete yazılarak kamunun yaklaşık 2 milyon lira zarar uğratıldığı belirlendi.

  • Balıkesir'de Psikiyatri Kliniğinde Uyuşturucu İmal ve Ticareti Ortaya Çıktı
    09 Mar Balıkesir'de Psikiyatri Kliniğinde Uyuşturucu İmal ve Ticareti Ortaya Çıktı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde faaliyet gösteren bir psikiyatri kliniğinde uyuşturucu imal ve ticareti yapıldığı ortaya çıktı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda, 4 şüpheli gözaltına alındı ve uyuşturucu madde ile ilgili deliller ele geçirildi. Ayrıca, takip süresince yapılan ara yakalamalarda 1.313 adet sentetik ecza hap ele geçirildi ve kamunun yaklaşık 2 milyon lira zarara uğratıldığı tespit edildi.

  • Hatay'da sığınakta 14 kök Hint keneviri ele geçirildi
    08 Mar Hatay'da sığınakta 14 kök Hint keneviri ele geçirildi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir evin bahçesinde bulunan sığınağın içerisinde iklimlendirme sistemiyle birlikte 14 kök Hint keneviri ele geçirildi. Polis ekiplerinin dikkati sayesinde ortaya çıkan olayda, şüpheli gözaltına alındı.

  • Sivas Ulaş'ta Kur'an-ı Kerim okuma töreni düzenlendi
    08 Mar Sivas Ulaş'ta Kur'an-ı Kerim okuma töreni düzenlendi

    Sivas'ın Ulaş ilçesinde, 4-6 yaş arası Kur'an kursu öğrencileri için Kur'an-ı Kerim okuma töreni düzenlendi. Ulaş Müftüsü İzzet Kendir, öğrencilerin başarısını kutlayarak, kurs hocası ve velilere teşekkür etti. Tören sonunda öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

  • Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı
    08 Mar Gaziantep'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

    Gaziantep'in İslahiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, D.Ç'nin evinde yapılan aramada 33 saksı ve pet şişeye ekilmiş Hint keneviri ile 9 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı ve hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Gaziantep'te Yasadışı Kenevir Ekimi Yapan Şüpheli Gözaltına Alındı
    08 Mar Gaziantep'te Yasadışı Kenevir Ekimi Yapan Şüpheli Gözaltına Alındı

    Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İslahiye ilçesinde bir evin balkonunda yasadışı kenevir ekimi yapıldığını tespit ederek 1 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda 33 adet saksı ve pet şişeye ekilmiş vaziyette kenevir tohumu ve 9 gr kenevir tohumu ele geçirildi.

  • Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, kentin 7 aylık bilançosunu paylaştı
    07 Mar Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, kentin 7 aylık bilançosunu paylaştı

    Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, güvenlik bilgilendirme toplantısında kentin 7 aylık bilançosunu paylaştı. Toplantıda, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün 2000'e yakın personelle 270 bin vatandaşa hizmet verdiği belirtildi. 7 aylık süreçte 6 bin 4 asayiş olayı gerçekleştiği ve bu olaylarda 6 bin 963 zanlının yakalandığı ifade edildi. Ayrıca, trafik kazalarında 5 kişinin hayatını kaybettiği ve 594 kişinin yaralandığı bildirildi. Narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla ilgili yapılan operasyonlarda ise birçok kişi yakalandı ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu, kaçak içki, sigara ve tarihi eser ele geçirildi.

  • Karaman'da Son 7 Ayda 6 Bin 4 Asayiş Olayı Gerçekleşti
    07 Mar Karaman'da Son 7 Ayda 6 Bin 4 Asayiş Olayı Gerçekleşti

    Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı'nda kentte yaşanan asayiş olayları hakkında bilgi verdi. Vali Sarıibrahim, son 7 ayda mala karşı işlenen suçlar ve kişilere karşı işlenen suçlar olmak üzere toplam 6 bin 4 olayın gerçekleştiğini açıkladı. Ayrıca trafik kazaları, narkotik suçlar ve siber suçlarla ilgili de bilgiler paylaşıldı.

  • İzmir'de Evde Kenevir Yetiştiren Şüpheli Tutuklandı
    07 Mar İzmir'de Evde Kenevir Yetiştiren Şüpheli Tutuklandı

    İzmir'in Bornova ilçesinde, evine kurduğu iklimlendirme sistemiyle kenevir yetiştirdiği belirlenen şüpheli tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ve Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen baskında, 20 kök kenevir, 2 gram kenevir tohumu, 10 gram esrar, 2 sentetik hap, iklimlendirme çadırı, ışıklandırma paneli, havalandırma motoru ve çok sayıda gübre ve vitamin ele geçirildi. Şüpheli, ayrıca 4 ayrı suçtan aranıyordu ve tutuklandı.

  • Samsun Valisi: Hırsızlık ve suçlarda azalış sağlandı
    07 Mar Samsun Valisi: Hırsızlık ve suçlarda azalış sağlandı

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, yapılan etkin ve sıkı denetimler sonucunda hırsızlık olaylarında yüzde 21,4, yüz kızartıcı suçlarda yüzde 17,8 ve yağma suçunda da yüzde 8,9'luk bir azalış sağlandığını açıkladı. Ayrıca, uyuşturucu madde ele geçirme, trafik denetimleri ve sahil güvenlik çalışmaları hakkında da bilgi verildi.

  • Adıyaman Valisi Osman Varol Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi
    07 Mar Adıyaman Valisi Osman Varol Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

    Adıyaman Valisi Osman Varol başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik ve asayiş değerlendirme toplantısında, 2024 yılının ilk iki ayında gerçekleşen asayiş olayları detaylı bir şekilde değerlendirildi. Toplantıda, yapılan çalışmalar, alınan tedbirler ve elde edilen sonuçlar hakkında bilgiler paylaşıldı. Vali Osman Varol, terörle mücadele, suçla mücadele, narkotik operasyonları ve göçmen kaçakçılığı gibi konularda yapılan çalışmaları anlattı ve önemli başarılar elde edildiğini belirtti.

  • Tekirdağ'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı
    07 Mar Tekirdağ'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Yakalandı

    Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kapaklı Bahçelievler Mahallesi'nde bir şahsın evinde ve Çorlu Reşadiye Mahallesi'nde bir iş yerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda toplamda 2 kilo 40 gram bonzai, 4 fişek bonzai, 10 gram bonzai, 1 adet hassas terazi, bin TL suçtan elde edilen para, 12 gram bonzai, 8 gram esrar, 15 gram metamfetamin, 4 gram kenevir tohumu ve 5 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirdi. Operasyonlar sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • Malatya'da hırsızlık olayları tedbirlerle düştü
    07 Mar Malatya'da hırsızlık olayları tedbirlerle düştü

    Malatya Valisi Ersin Yazıcı, gazetecilerle gerçekleştirdiği Güvenlik Bilgilendirme Toplantısında, kentteki güvenlik olaylarına ilişkin yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yazıcı, alınan tedbirler sayesinde özellikle deprem sonrası artış gösteren hırsızlık olaylarının azaldığını belirtti. Ayrıca, uyuşturucuyla mücadele, kaçakçılıkla mücadele ve organize suç örgütlerine yönelik yapılan operasyonlar hakkında da bilgi verildi.

  • Kırklareli'de Uyuşturucu Operasyonunda 46 Şüpheli Gözaltına Alındı
    06 Mar Kırklareli'de Uyuşturucu Operasyonunda 46 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kırklareli'nde polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 46 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda tabanca, mermi, metamfetamin, kenevir tohumu, sentetik ecza ve uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Firari şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Babaeski'de düzenlenen operasyonda 46 şüpheli gözaltına alındı
    06 Mar Babaeski'de düzenlenen operasyonda 46 şüpheli gözaltına alındı

    Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 46 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda 2 tabanca, 30 gram metamfetamin, 3 gram kenevir tohumu, 13 uyuşturucu hap ve 22 fişek ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Etimesgut'ta uyuşturucu imalatı yapan şahıs yakalandı
    06 Mar Etimesgut'ta uyuşturucu imalatı yapan şahıs yakalandı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yapılan operasyonda uyuşturucu imalatı yapan İ.A. isimli şahıs yakalandı. Operasyonda 10 kilogram kubar esrar, 454 kök kenevir ve birçok uyuşturucu madde imalatında kullanılan malzeme ele geçirildi.

  • Muğla Valisi İdris Akbıyık, 2024 Yılında Gerçekleştirilen Operasyonlar Hakkında Bilgi Verdi
    06 Mar Muğla Valisi İdris Akbıyık, 2024 Yılında Gerçekleştirilen Operasyonlar Hakkında Bilgi Verdi

    Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla'da sürdürülen asayiş ve güvenlik hizmetleri ile ilgili yapılan operasyonlar hakkında bilgi verdi. Terörle mücadele kapsamında 42 operasyon düzenlendiğini ve 45 kişinin yakalandığını belirten Vali Akbıyık, ayrıca uyuşturucu ile mücadelede 539 operasyon gerçekleştirildiğini ve 899 kişinin gözaltına alındığını ifade etti. Düzensiz göçle mücadelede de 247 operasyon düzenlendiğini ve 92 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını söyledi. Eğitim ve bilgilendirme çalışmalarının da devam ettiğini belirten Vali Akbıyık, çeşitli konularda toplamda binlerce kişiye eğitim verildiğini açıkladı.

  • Diyarbakır Valisi: Son 14 ayda 19 terör eylemi engellendi
    06 Mar Diyarbakır Valisi: Son 14 ayda 19 terör eylemi engellendi

    Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, kentte son 14 ayda yapılan operasyonlara ilişkin bilgi verdi. Vali Su, 19 terör eyleminin engellendiğini, terör örgütlerine yönelik kırsalda 13 bin 349, merkezlerde 512 operasyon gerçekleştirildiğini, 44 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1937 şahsın gözaltına alındığını ve uyuşturucuyla mücadelede de önemli operasyonlar yapıldığını açıkladı.

  • Diyarbakır Valisi: Son 14 ayda 19 terör eylemi engellendi
    06 Mar Diyarbakır Valisi: Son 14 ayda 19 terör eylemi engellendi

    Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, ilde gerçekleştirilen operasyonlarla son 14 ayda 19 terör eyleminin engellendiğini açıkladı. Vali Su, güvenlik kuvvetlerinin terör örgütlerine yönelik 13 bin 861 operasyon gerçekleştirdiğini ve 44 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti. Ayrıca, organize suç örgütlerine yönelik 111 operasyon yapıldığını ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında 7 bin 689 operasyon gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • Niğde Valisi, kentin 2 aylık güvenlik bilançosunu açıkladı
    06 Mar Niğde Valisi, kentin 2 aylık güvenlik bilançosunu açıkladı

    Niğde Valisi Cahit Çelik, Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı'nda kentin 2 aylık bilançosunu anlattı. Çelik, suçla mücadele, uyuşturucu operasyonları, trafik denetimleri ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele hakkında bilgi verdi. Ayrıca göçmen kaçakçılığı ve terörle mücadele operasyonları hakkında da bilgi veren Vali Çelik, emniyet ve jandarma personeline teşekkür etti.

  • Sakarya'da Jandarma Ekipleri 886 Şahsı Yakaladı, 2 Kalaşnikof Ele Geçirildi
    06 Mar Sakarya'da Jandarma Ekipleri 886 Şahsı Yakaladı, 2 Kalaşnikof Ele Geçirildi

    Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'nın Şubat ayı faaliyet raporuna göre, jandarma ekipleri çeşitli suçlardan aranan 886 şahsı yakaladı ve 2 adet kalaşnikof ele geçirdi. Ayrıca, uyuşturucu operasyonlarında 282 şahıs yakalandı, 12 müstehcen içerikli internet sitesi engellendi.

  • Kars Jandarması Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon Düzenledi
    06 Mar Kars Jandarması Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon Düzenledi

    Kars Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların faaliyetlerini deşifre ederek operasyon düzenledi. Operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 kişi tutuklandı.

  • Marmaris'te uyuşturucu operasyonunda şüpheli gözaltına alındı
    05 Mar Marmaris'te uyuşturucu operasyonunda şüpheli gözaltına alındı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda F.G.B. isimli şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin evinde yapılan aramalarda sentetik uyuşturucu, kokain, kenevir tohumları ve kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Muğla'da uyuşturucu imalatı yapılan evde çok sayıda uyuşturucu madde ve malzeme ele geçirildi
    05 Mar Muğla'da uyuşturucu imalatı yapılan evde çok sayıda uyuşturucu madde ve malzeme ele geçirildi

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde yapılan istihbari çalışmalar sonucu, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlenen bir şahsın evinde yapılan aramada, çok sayıda uyuşturucu madde ve üretim malzemesi ele geçirildi. Olayla ilgili adli işlemler devam ediyor.

  • Didim'de Uyuşturucu Operasyonu: Evde Özel Düzeneklerle Yetiştirilen Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi
    05 Mar Didim'de Uyuşturucu Operasyonu: Evde Özel Düzeneklerle Yetiştirilen Uyuşturucu Maddeler Ele Geçirildi

    Aydın'ın Didim ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, evdeki oda içerisine kurulan özel düzeneklerle uyuşturucu madde yetiştiren 2 şahıs gözaltına alındı. Operasyonda, kenevir bitkisi yetiştirmek için kullanılan 4 adet led ışık düzeneği, 1 adet elektrikli fan, 0.92 gram esrar maddesi, 1 adet esrar öğütme aparatı ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Adana'da 54 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi, 314 Şüpheli Yakalandı
    05 Mar Adana'da 54 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi, 314 Şüpheli Yakalandı

    Adana Seyhan polisi bir hafta içinde yaptığı çalışmalarda 54 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 314 şüpheliyi de yakaladı. Polis, yapılan baskınlar sonucunda ayrıca narkotik madde, uyuşturucu hap, kaçak sigara ve elektronik sigara da ele geçirdi.

  • Aydın'da Şubat Ayında 1.669 Şüpheli Yakalandı
    05 Mar Aydın'da Şubat Ayında 1.669 Şüpheli Yakalandı

    Aydın Valisi Yakup Canbolat'ın başkanlığında gerçekleştirilen Asayiş Güvenlik Toplantısı'nda, Şubat ayında yapılan çalışmalarda il genelinde bin 669 şüpheli yakalandı. Toplantıda ayrıca, hırsızlık olayları, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, narkotik suçlar ve trafik suçları gibi konular da ele alındı.

  • Siirt'te güvenlik ve asayiş toplantısı gerçekleştirildi
    05 Mar Siirt'te güvenlik ve asayiş toplantısı gerçekleştirildi

    Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında Siirt Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde güvenlik ve asayiş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, ilin genel durumu ve son bir ayda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

  • Simav'da uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı
    05 Mar Simav'da uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

    Kütahya'nın Simav ilçesinde yapılan bir uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Operasyon sonucunda bir ikamette yapılan aramada, çeşitli uyuşturucu maddeler ve uyuşturucu ticaretine yönelik malzemeler ele geçirildi.

  • Siirt'te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
    04 Mar Siirt'te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

    Siirt Valisi Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilin genel durumu ve son bir ayda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Terörle mücadele, asayiş operasyonları ve gümrük kaçağıyla mücadele konularında yapılan çalışmalar paylaşıldı.

  • Vali Hacıbektaşoğlu'ndan asayiş ve güvenlik bilgilendirmesi
    04 Mar Vali Hacıbektaşoğlu'ndan asayiş ve güvenlik bilgilendirmesi

    Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 2023 yılı ve 2024 yılının ilk iki ayına ait genel asayiş ve güvenlik konularına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

  • Kayserispor U16, Gaziantep FK'yı 2-1 yenerek zirve iddiasını sürdürdü
    04 Mar Kayserispor U16, Gaziantep FK'yı 2-1 yenerek zirve iddiasını sürdürdü

    U16 Gelişim Ligi 15. Haftasında Kayserispor, evinde oynadığı maçta Gaziantep FK'yı 2-1 yenerek zirve iddiasını sürdürdü. Muhammed Talha Yaşar ve Duran Efe Güçlü'nün attığı gollerle galibiyete ulaşan Kayserispor, önemli bir zafer elde etti.

  • Samsun'da Suç Oranları Düşüş Gösterdi
    04 Mar Samsun'da Suç Oranları Düşüş Gösterdi

    Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 2023 yılında gerçekleştirdiği operasyonlar ve denetimler sonucunda asayiş olaylarında düşüş yaşandı. Yapılan uygulama ve operasyonlarda 9 bin 75 aranan şahıs yakalanırken, çeşitli suçlardan 43 kişi terör örgütüne üye olmak suçundan işlem gördü. Ayrıca yapılan aramalarda çok sayıda silah, uyuşturucu, tütün ürünleri, kaçak akaryakıt ve diğer yasa dışı malzemeler ele geçirildi. Suçların aydınlatılma oranı da oldukça yüksek oldu. Hırsızlık olaylarında yüzde 21,4, yağma suçlarında ise yüzde 8,9 düşüş yaşandı.

  • Didim'de yapılan operasyonda 7 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
    04 Mar Didim'de yapılan operasyonda 7 kök kenevir bitkisi ele geçirildi

    Aydın'ın Didim ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda, 7 kök kenevir bitkisi, esrar maddesi ve bitki yetiştirme malzemeleri ele geçirildi. Operasyon sonucunda bir şüpheli yakalandı ve adli işlem başlatıldı.

  • Erzincan İl Jandarma Komutanlığı Şubat Ayı Faaliyetlerini Paylaştı
    04 Mar Erzincan İl Jandarma Komutanlığı Şubat Ayı Faaliyetlerini Paylaştı

    Erzincan İl Jandarma Komutanlığı, Şubat ayında gerçekleştirdiği faaliyetlerde çeşitli suç aletleri ele geçirerek hakkında arama kararı olan 209 kişiyi yakaladı. Asayiş, trafik, siber, kaçakçılık ve terör faaliyetleri kapsamında toplam 126 olay meydana gelirken bunların 124'ü aydınlatıldı. Ayrıca, sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapan bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Trafik uygulamalarında ise 16 bin 757 araç kontrol edildi ve 199 araç ve şahıs hakkında cezai işlem uygulandı. Siber faaliyetlerde ise 409 internet sitesinin erişimi engellendi ve 126 vatandaş ve kurum personeline siber suçlarla ilgili eğitimler verildi. Kaçakçılık olaylarında ise çeşitli suç eşyaları ele geçirildi.

  • Adana'da uyuşturucu operasyonunda 22 zanlı tutuklandı
    04 Mar Adana'da uyuşturucu operasyonunda 22 zanlı tutuklandı

    Adana'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 28 zanlı gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 7 kilo 482 gram sentetik uyuşturucu, 1425 uyuşturucu hap, 485 gram esrar, 24 gram kokain, 19 kök kenevir, ruhsatsız 2 tabanca ve 1 av tüfeği ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 22'si tutuklandı, 6'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonlar polis kamerası tarafından kaydedildi.

  • Adana'da Narkotik Polisleri 4 Kilogram Bonzai ve 2 Kilogram Bonzai Hammaddesi Ele Geçirdi
    04 Mar Adana'da Narkotik Polisleri 4 Kilogram Bonzai ve 2 Kilogram Bonzai Hammaddesi Ele Geçirdi

    Adana'da bir hafta boyunca yapılan narkotik operasyonlarında, 4 kilo 56 gram bonzai ile 2 kilo 908 gram bonzai hammaddesi ele geçirildi. Ayrıca 22 uyuşturucu satıcısı da tutuklandı.

  • Kütahya'da uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı
    03 Mar Kütahya'da uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

    Kütahya'nın Simav ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Operasyon sonucunda yapılan aramalarda, sentetik uyuşturucu, ekstazi, esrar, metamfetamin, kenevir tohumu ve uyuşturucu kullanımına yönelik malzemeler ele geçirildi.

  • Kocaeli'de Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonlarında 61 Kişi Tutuklandı
    01 Mar Kocaeli'de Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonlarında 61 Kişi Tutuklandı

    Kocaeli'de geçen ay gerçekleştirilen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında gözaltına alınan 61 kişi tutuklandı. Operasyonlar sonucunda 2 kilo 739 gram esrar, 42 kilo 57 gram eroin, 8 kilo 866 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Ayrıca, 10 bin 628 uyuşturucu hap, 546 sentetik ecza, 13 kök kenevir, 10 gram Afyon sakızı ile çeşitli silah ve para da ele geçirildi. Toplamda 864 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 33 Zanlı Gözaltına Alındı
    01 Mar Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 33 Zanlı Gözaltına Alındı

    Samsun'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda, aralarında 2 hükümlünün de bulunduğu 33 zanlı gözaltına alındı. Operasyonlar sonucunda yapılan baskınlarda, uyuşturucu maddeler, silahlar ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi. Hükümlüler cezaevine gönderilirken, diğer zanlıların ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Samsun'da yapılan operasyonda ruhsatsız silahlar ele geçirildi
    01 Mar Samsun'da yapılan operasyonda ruhsatsız silahlar ele geçirildi

    Samsun'un Salıpazarı ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, A.K. ve H.K'nın adreslerinde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 43 mermi ve 2 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Operasyonda 2 zanlı yakalanırken, şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Düzce'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı
    01 Mar Düzce'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı

    Düzce'nin Çilimli ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada uyuşturucudan 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonda 137,41 gram esrar, 24,8 gram kenevir tohumu ve çeşitli uyuşturucu malzemeleri ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Afyonkarahisar'da uyuşturucu satışı iddiasıyla yapılan baskında çok sayıda uyuşturucu ve tarihi eser ele geçirildi
    01 Mar Afyonkarahisar'da uyuşturucu satışı iddiasıyla yapılan baskında çok sayıda uyuşturucu ve tarihi eser ele geçirildi

    Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde yapılan baskında uyuşturucu satışı yaptığı iddia edilen şahısların evlerinde çeşitli uyuşturucu maddeler ve 313 adet tarihi eser ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu şahısların kenevir bitkisi yetiştirdiği ve uyuşturucu madde ile tarihi eser sattığı bilgisi alındı. Gözaltına alınan şahısların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Balıkesir Gönen'de Uyuşturucu Operasyonu: Yüklü Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi
    01 Mar Balıkesir Gönen'de Uyuşturucu Operasyonu: Yüklü Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi

    Balıkesir'in Gönen ilçesinde yapılan operasyonda uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilere ait ikamet ve hayvan ağılında yapılan aramalarda, 4.640 gram kubar esrar, 5 gram metamfetamin maddesi, 10 gram kenevir tohumu, 2 adet sentetik ecza, 1 adet tabanca ve diğer uyuşturucu madde kullanma aparatları ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Afyonkarahisar'da tarihi eser ve uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
    29 Şub Afyonkarahisar'da tarihi eser ve uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

    Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, Atlıhisar ve Ağzıkara köylerinde yapılan aramalarda, 2 kök Hint keneviri, kenevir tohumu, 2 uyuşturucu kullanma aparatı, 141 sikke, 172 tarihi obje, 2 metal arama dedektörü ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

  • Balıkesir Gönen'de 4 Kilogram Esrar Ele Geçirildi
    29 Şub Balıkesir Gönen'de 4 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in Gönen ilçesinde yapılan operasyonda, 4 kilo 640 gram kubar esrar ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu uyuşturucu üretildiği bilgisine ulaştıkları 2 ev ve bir ağıla operasyon düzenledi. Operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli de jandarmadaki işlemleri sürüyor.

  • Denizli'de Zehir Taciri Tutuklandı
    29 Şub Denizli'de Zehir Taciri Tutuklandı

    Denizli'nin Sarayköy ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan zehir taciri tutuklandı. Operasyonda 6 bin 239 kilogram kubar esrar, 302 gram kenevir tohumu, 4 adet hassas terazi, 1 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 79 adet av tüfeği fişeği, 47 adet tabanca fişeği ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

  • Eyüpsultanlı anneler üniversiteli oldu: 'Yarım kalmış hikayemi tamamlıyorum'
    28 Şub Eyüpsultanlı anneler üniversiteli oldu: "Yarım kalmış hikayemi tamamlıyorum"

    Eyüpsultan Belediyesi ile Haliç Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen 'Anne Üniversitesi Eğitim Programı'na katılan Eyüpsultanlı anneler, üniversite ortamında eğitim alma ve kampüs hayatını deneyimleme fırsatı bulduklarını belirterek, projeden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Anneler, yarım kalan eğitim hikayelerini tamamlama imkanı buldukları için gurur duyduklarını ifade etti.

  • Aydın'da Narkoçelik-3 Operasyonunda 48 Zehir Taciri Yakalandı
    28 Şub Aydın'da Narkoçelik-3 Operasyonunda 48 Zehir Taciri Yakalandı

    Ülke genelinde düzenlenen Narkoçelik-3 operasyonu kapsamında Aydın'da yapılan operasyonda 48 zehir taciri yakalandı. Operasyonlarda 1 kilogram esrar, 750 gram metamfetamin, uyuşturucu hap ve kenevir bitkisi ele geçirildi.

  • Narkoçelik-3 Operasyonunda 881 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi
    28 Şub Narkoçelik-3 Operasyonunda 881 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Narkoçelik-3' operasyonlarında 881 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini ve 101 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlar kapsamında Van, İstanbul, Ağrı, Antalya, Diyarbakır, Tekirdağ, Aydın, Bitlis, Kayseri, Afyonkarahisar, Denizli, Balıkesir, Kahramanmaraş ve Isparta'da yapılan operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeler ve zehir tacirleri yakalandı.

  • OMÜ, kenevir kumaşından daha hafif ve dayanıklı protez soketi üretti
    28 Şub OMÜ, kenevir kumaşından daha hafif ve dayanıklı protez soketi üretti

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Ortez Protez Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mahmut Yaran, bir yıl süren araştırma sonucunda kenevir kumaşından, piyasadakilere oranla daha hafif ve daha dayanıklı protez soketi üretti. Yaran, kenevirin hafif ve sağlam olması sayesinde hastaların taşıyacakları yükün azaltılmasını hedeflediklerini belirtti. Yaptıkları deneysel araştırmalardan iyi sonuçlar alan ekip, mikrobiyal üreme ve güdük yarası gibi problemleri ortadan kaldırmak için yeni araştırmalar yapmayı planlıyor.

  • Ankara'da Jandarma Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı
    28 Şub Ankara'da Jandarma Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Ankara'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında Jandarma ekipleri tarafından 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar sonucunda 13 kilogram esrar, 20 gram metamfetamin, 28 kök kenevir ve diğer uyuşturucu malzemeler ele geçirildi. Ayrıca yapılan aramalarda 825 uyuşturucu ve uyarıcı hap, ruhsatsız av tüfeği ve 6 bin 365 lira da bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Advertisement