Son dakika Kongre haberleri, Kongre son dakika, son dakika Kongre

Son Dakika Kongre Haberleri

  • Aziz Yıldırım olaylı Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Devlet otobüs kurşunlanması olayını çözemezse bunlar yaşanır
    08:48 Aziz Yıldırım olaylı Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Devlet otobüs kurşunlanması olayını çözemezse bunlar yaşanır

    Trabzonspor maçında çıkan olayların ardından bir açıklama da eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan geldi. 9 yıl önce Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı işaret eden Yıldırım, "Devlet 4 Nisan 2015'te yaşanan otobüs kurşunlanması olayını çözemezse bunlar yaşanır. İlk iş Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı aydınlatmak. Ki maç sahaya meşale atıldığında iptal edilmeliydi. Bundan sonra şampiyonluk yüzde 50-50 ve Galatasaray maçına kadar puan kaybetmememiz lazım" dedi.

  • AK Parti Kadın Kolları Başkanı Keşir, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığında konuştu Açıklaması
    23:55 AK Parti Kadın Kolları Başkanı Keşir, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığında konuştu Açıklaması

    Keşir, Afyonkarahisar'da yapılan konuşmalarda Ankara'da DEM ile kol kola gezen adayların farklı bir söylem sergilediğini belirtti. Ayrıca, Afyonkarahisar'da DEM'in olmadığını ve bu tür söylemlerin sadece siyaset yapmak adına yapıldığını ifade etti.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Denizli'de Ziyaretlerde Bulundu
    22:35 Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Denizli'de Ziyaretlerde Bulundu

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de çeşitli ziyaretlerde bulundu ve iftar programına katıldı. Denizli Valiliği ziyaretiyle başlayan programında Vali Ömer Faruk Coşkun ile görüşen Bakan Şimşek, daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. İftar programında yaptığı konuşmada Denizli'nin üreten bir şehir olduğunu vurgulayan Şimşek, kentin sanayi alanında daha da ilerlemesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Ayrıca, Denizli'nin gelecekte ülkenin en büyük büyüme motorlarından biri olacağını ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan'ın da yeni yatırımlarla destek vereceğini ifade etti. İftar sonrasında ise Bakan Şimşek, iş dünyası temsilcileriyle Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de Vatandaşlarla İftar Yaptı
    21:52 Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de Vatandaşlarla İftar Yaptı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'de vatandaşlarla iftar yaparak, iş dünyası temsilcileri ile buluştu. Şimşek, Denizli'nin sanayide daha ileri gitmesi için her türlü desteği vermek üzere çalışmalarını yaptıklarını söyledi.

  • Kocaelispor Başkanı Engin Koyun Görevi Bıraktı
    20:26 Kocaelispor Başkanı Engin Koyun Görevi Bıraktı

    Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor'da Gençlerbirliği karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından kulüp başkanı Engin Koyun istifa etti. Yönetim kurulu, istifayı kabul ederek kulübün olağanüstü kongreye götürülmesine karar verdi.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurula Gideceklerini Açıkladı
    20:24 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurula Gideceklerini Açıkladı

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, nisan ayında olağanüstü genel kurula gideceklerini ve gerekiyorsa bir alt lige ineceklerini belirtti. Koç, yaşanan olaylar sonrası Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığından istifa ettiğini duyurdu. Ayrıca, maçın iptal edilmemesinde en büyük sorumlunun Türkiye Futbol Federasyonu olduğunu vurguladı. Koç, kulüp üyelerine çağrı yaparak, geleceklerini kendi belirlemeleri gerektiğini ve kulübe destek olmalarını istedi.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Uzay Programı hakkında konuştu
    19:45 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Uzay Programı hakkında konuştu

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin Milli Uzay Programı ile stratejik bağımsızlığını güçlendireceğini ve küresel uzay ekonomisinden daha fazla pay alacağını belirtti. Kacır, Türkiye'nin genç nüfusunun kritik teknolojileri yerli ve milli olarak geliştirebilen bir ülke olmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Türkiye'nin uzay alanındaki başarıları ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

  • Beypazarı'nda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni Düzenlendi
    16:09 Beypazarı'nda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni Düzenlendi

    Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi. Törende çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Şehitlik ziyaretinde karanfil bırakıldı ve dua edildi. Beypazarı Hatice Cemil Ercan Fen Lisesi tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu ve katılımcılara ikramlar yapıldı. Törene ilçe yöneticileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

  • Ağrı'da Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi
    15:08 Ağrı'da Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi

    Ağrı'da, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programda, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması, öğrenci şiir dinletileri, koro performansı ve tiyatro gösterileri yer aldı. Programda yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

  • Diyarbakır, Bingöl, Siirt, Şırnak, Batman, Elazığ ve Mardin'de Şehitleri Anma Günü törenleri düzenlendi
    14:13 Diyarbakır, Bingöl, Siirt, Şırnak, Batman, Elazığ ve Mardin'de Şehitleri Anma Günü törenleri düzenlendi

    Diyarbakır, Bingöl, Siirt, Şırnak, Batman, Elazığ ve Mardin'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi. Törenlerde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve şehitler için dua edildi. Programlarda konuşmalar yapıldı, oratoryo ve tiyatro gösterileri sunuldu. Dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

  • Şırnak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Kutlandı
    14:02 Şırnak'ta 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Kutlandı

    Şırnak'ta düzenlenen etkinliklerle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlandı. Törenlerde çelenk sunulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve şehitliğe karanfil bırakılması gibi programlar gerçekleştirildi. Şırnak Üniversitesi'nde ise öğrencilerin oratoryo, tiyatro ve şiir gösterileri yapıldı. Etkinlikler, resim sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve Murat Belet'i Diyarbakırlılarla buluşturdu
    13:57 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve Murat Belet'i Diyarbakırlılarla buluşturdu

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi kapsamında Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve ilahi-ezgi sanatçısı Murat Belet'i Diyarbakırlılarla buluşturdu. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliklerde Mehmet Emin Ay söyleşi yaptı, Murat Belet ise konser verdi. Vatandaşlar, bu tür dini etkinliklerin ramazan ayında olmasından mutlu olduklarını belirtti.

  • Balıkesir'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Programı Düzenlendi
    13:44 Balıkesir'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Programı Düzenlendi

    18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109 uncu Yıl Dönümü dolayısıyla Balıkesir'de program düzenlendi.

  • Malatya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri Düzenlendi
    13:32 Malatya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Törenleri Düzenlendi

    Malatya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'ncu yıl dönümü dolayısıyla tören ve program düzenlendi. Törenlerde çelenk sunumu, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve konuşmalar gerçekleştirildi. Ayrıca lise öğrencileri tarafından anma etkinliği düzenlendi.

  • Bilecik'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kutlandı
    13:20 Bilecik'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kutlandı

    18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle Bilecik'te anma ve kutlama programları düzenlendi. Programlar, çelenk bırakma töreni, saygı duruşu, konuşmalar ve gösterilerle gerçekleştirildi.

  • Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Törenleri
    12:59 Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Törenleri

    Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan ve Tunceli'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

  • Bilecik'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi törenleri düzenlendi
    12:16 Bilecik'te 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi törenleri düzenlendi

    Bilecik'te, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi. Vali, Belediye Başkanı, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Törenlerde şehitlerimiz ve gazilerimiz minnetle anıldı.

  • Bursa Devlet Tiyatrosu'nun Bu Haftaki Oyunları
    10:25 Bursa Devlet Tiyatrosu'nun Bu Haftaki Oyunları

    Bursa Devlet Tiyatrosu, bu hafta 'Mai ve Siyah', 'Harikalar Mutfağı' ve 'Uçurtmanın Kuyruğu' oyunlarını sahneleyecek. 'Mai ve Siyah' oyunu 21-22 Mart'ta saat 20.30'da ve 23 Mart'ta 15.00 ve 20.30'da, 'Harikalar Mutfağı' oyunu ise 24 Mart'ta 14.00'te Ahmet Vefik Paşa Sahnesi'nde izleyiciyle buluşacak. 'Uçurtmanın Kuyruğu' ise 19-23 Mart'ta saat 18.00'de Feraizcizade Oda Tiyatrosu'nda sahnelenecek. Ayrıca, Çanakkale turnesi kapsamında 'Şair, Şiir, Şuur Mehmet Akif Ersoy' oyunu 20 Mart'ta Biga Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde saat 20.30'da ve 22 Mart'ta Çanakkale İçdaş Kongre Kültür Merkezi Sahnesi'nde saat 20.30'da seyirciyle buluşacak.

  • Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Modipark Modifiyeli Otomobil Sporları Derneği'nin buluşmasına katıldı
    09:33 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Modipark Modifiyeli Otomobil Sporları Derneği'nin buluşmasına katıldı

    Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Modipark Modifiyeli Otomobil Sporları Derneği'nin Kocaeli Kongre Merkezi önündeki buluşmasında gençlerle bir araya geldi. Büyükakın, gençlere enerjilerini rahatça atabilecekleri ve çevreye rahatsızlık vermeyecekleri yeni bir alan sözü verdi.

  • Kocaeli'de 1001 Hatim Dua ve İftar Programı Gerçekleştirildi
    08:55 Kocaeli'de 1001 Hatim Dua ve İftar Programı Gerçekleştirildi

    Kocaeli'de 50 yıldır devam eden 1001 hatim dua ve iftar programı, Vali Seddar Yavuz'un katılımıyla gerçekleştirildi. Programa, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti ve CHP milletvekilleri, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

  • Bakan Fidan: 'Sizin stratejik vizyonsuzluğunuzun vebalini bölge ülkeleri olarak artık biz çekmeyeceğiz'
    17 Mar Bakan Fidan: "Sizin stratejik vizyonsuzluğunuzun vebalini bölge ülkeleri olarak artık biz çekmeyeceğiz"

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bursa'da Rumeli ve Balkan Türkleri ile iftar programında bir araya geldi.

  • Bakan Özhaseki: 'Bize düşen şey bir an önce kentlerimizi depreme dirençli hale getirebilmek'
    17 Mar Bakan Özhaseki: "Bize düşen şey bir an önce kentlerimizi depreme dirençli hale getirebilmek"

    Bakan Özhaseki: "Bize düşen şey bir an önce kentlerimizi depreme dirençli hale getirebilmek" Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Şuanda 500'e yakın hareketli fay hattı var. Bunların nerede, ne zaman kırılacağını, nasıl bir zarar vereceğini kestiremiyoruz.

  • Özhaseki: TOKİ'nin yaptığı konutlar depreme dayandı
    17 Mar Özhaseki: TOKİ'nin yaptığı konutlar depreme dayandı

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin dört bir yanında imzası olan TOKİ'nin 22 yılda yaptığı 1 milyon 340 bin konutun hiçbirinin yıkılmadığını ve depreme dayandığını söyledi. Özhaseki, kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, şehirlerin depreme dirençli hale getirilmesi gerektiğini belirtti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Eser ve hizmet siyaseti konusunda hamdolsun ülkede elimize su dökecek kimseyi tanımıyoruz'
    17 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Eser ve hizmet siyaseti konusunda hamdolsun ülkede elimize su dökecek kimseyi tanımıyoruz"

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya mitinginde yaptığı konuşmada, Konya'ya 21 yılda 372 milyar liranın üzerinde kamu yatırımı yapıldığını belirterek, eser ve hizmet siyasetinin ülkede başarıyla sürdürüldüğünü ifade etti. Erdoğan, Konya'da gerçekleştirilen yatırımların detaylarını da paylaştı ve Konya'daki raylı sistem hattının uzunluğunun 5 yıl içinde 105 kilometreye çıkarılacağını söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eser ve hizmet siyasetiyle Konya'yı yatırımlarla buluşturduk
    17 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eser ve hizmet siyasetiyle Konya'yı yatırımlarla buluşturduk

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya mitinginde yaptığı konuşmada, 30 yıl önce başlattıkları eser ve hizmet siyasetini hükümette de sürdürerek Konya'yı eşi benzeri görülmemiş yatırımlarla buluşturduklarını söyledi. Erdoğan, Konya'da gerçekleştirilen kamu yatırımları, sağlık tesisleri, ulaşım projeleri ve tarımsal destekler hakkında bilgi verdi ve raylı sistem hattının uzunluğunu 5 senede 105 kilometreye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Programları Devam Ediyor
    17 Mar Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Programları Devam Ediyor

    Ramazan ayında vatandaşların birlikte vakit geçirmesi amacıyla her sene yaptığı etkinliklere bu senede devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, dünyaca ünlü Kazakistanlı müzik topluluğu Turan Ethno Folk Band'ı (Er Turan) kente getirdi. Büyükşehir'le Ramazan programları çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliklere yoğun ilgi gösterildi.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Pera Ensemble Müzik Topluluğu ile Ramazan etkinliği düzenledi
    17 Mar Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Pera Ensemble Müzik Topluluğu ile Ramazan etkinliği düzenledi

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayına özel olarak hazırladığı kültür ve sanat takvimi kapsamında Pera Ensemble Müzik Topluluğu ile bir konser düzenledi. Konserde, topluluğun müzik direktörü Mehmet Yeşilçay, doğu ve batı arasındaki bağlantıları bulmayı ve köprü kurmayı amaçladıklarını belirtti ve Diyarbakır'ın kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu ve insanları çok sevdiğini ifade etti.

  • Bahçeli: Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz
    17 Mar Bahçeli: Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'son seçimim' sözlerine ilişkin, 'Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz' dedi.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'ye geliyor
    17 Mar Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli'ye geliyor

    AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in 18 Mart Pazartesi günü Denizli'ye ziyarette bulunacağını açıkladı. Bakan Şimşek'in valilik, büyükşehir belediye ve AK Parti il başkanlığını ziyaret etmesi bekleniyor. Ayrıca, Denizli İş Dünyası ile İstişare Toplantısı'na da katılacak.

  • MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı
    17 Mar MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sol kolu askılı olarak katıldığı 14. Olağan Büyük Kurultay, Ankara Spor Salonu'nda başladı. Kurultayda, Genel Başkan ve Merkez Yönetim Kurulu ile Merkez Disiplin Kurulu üyeleri seçilecek.

  • Gölcük'te Ramazan Ayı Çocuk Şenliği Devam Ediyor
    17 Mar Gölcük'te Ramazan Ayı Çocuk Şenliği Devam Ediyor

    Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı çocuk şenliği etkinlikleri Ulaşlı Gençlik Merkezi'nde devam etti. Çocuklar, Hacivat, Karagöz, Kavuklu, Pişekar ve gölge tiyatrosu oyunlarını ilgiyle takip etti.

  • Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Hilye-i Saadet sergisi açıldı
    17 Mar Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Hilye-i Saadet sergisi açıldı

    Üsküdar Belediyesi tarafından Nakkaş Tezyini Sanatlar Merkezi destekleriyle hayata geçirilen Hilye-i Saadet sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergide, hüsnühat sanatının en güzel hilye örnekleri yer alıyor. Sergi, 5 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.

  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurultay Öncesi Omzunu Burktu
    17 Mar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurultay Öncesi Omzunu Burktu

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14. Olağan Büyük Kurultayı öncesi ters bir harekete bağlı olarak omzunu burktu. MHP'nin resmi hesabından yapılan paylaşımda, Bahçeli'ye geçmiş olsun dilekleri iletilerek, Rabbim korusun denildi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı ikramiyelerini emeklilerin hesaplarına yatıracak
    16 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı ikramiyelerini emeklilerin hesaplarına yatıracak

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda yaptığı konuşmada, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında hesaplarına yatırılacağını açıkladı. Erdoğan, ayrıca emeklilerin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artış yapıldığını belirtti ve enflasyona karşı çalışanları ezdirmemek için çaba harcadıklarını vurguladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artış yapıldı
    16 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artış yapıldı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda yaptığı konuşmada, bu yıl emeklilerin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artış yapıldığını ve ikramiyelerin 2-5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını açıkladı.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Bak, Bahçelievler'de iftar programına katıldı
    16 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Bak, Bahçelievler'de iftar programına katıldı

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bahçelievler'de düzenlenen iftar programına katılarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Bahçelievler'e yaptığı hizmetleri ve Türkiye'de yaşanan spor devrimini vurguladı. Programa Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, İftar Programında Filistin ve Diğer Mazlum Coğrafyalara Yardım Çağrısı Yaptı
    16 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, İftar Programında Filistin ve Diğer Mazlum Coğrafyalara Yardım Çağrısı Yaptı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizler sevdiklerimizle, ailelerimizle, yakınlarımızla işte bugün burada olduğu gibi yol arkadaşımız olarak gördüğümüz çalışanlarımızla iftar sevincini hamdolsun paylaşabiliyoruz.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2-5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatıracağız
    16 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2-5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatıracağız

    Emeklilerin bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatırmış olacağız'' diye konuştu.

  • MHP'de büyük kurultay günü! Talihsiz kaza nedeniyle kürsüye kol askısıyla çıkan Bahçeli, İmamoğlu'nu hedef aldı
    16 Mar MHP'de büyük kurultay günü! Talihsiz kaza nedeniyle kürsüye kol askısıyla çıkan Bahçeli, İmamoğlu'nu hedef aldı

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Kurultayda tek aday olarak 11. kez genel başkanı seçilecek olan MHP lideri Bahçeli, seçimlere sayılı günler kala İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak "CHP'yi Saraçhane'den yöneten zat için veda vakti gelmiştir" dedi. Bahçeli'nin kurultay öncesi geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle kürsüye kol askısıyla çıktığı da dikkatlerden kaçmadı.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Bilecik'te çınar fidesi dikti
    16 Mar Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Bilecik'te çınar fidesi dikti

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bilecik ziyaretleri kapsamında çınar fidesi dikti ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

  • Üsküdar Belediyesi tarafından Nakkaş Tezyini Sanatlar Merkezi destekleriyle hayata geçirilen 'Hilye-i Saadet' sergisi sanatseverle buluştu
    16 Mar Üsküdar Belediyesi tarafından Nakkaş Tezyini Sanatlar Merkezi destekleriyle hayata geçirilen 'Hilye-i Saadet' sergisi sanatseverle buluştu

    Üsküdar Belediyesi tarafından Nakkaş Tezyini Sanatlar Merkezi destekleriyle hayata geçirilen Hilye-i Saadet sergisi, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu. Sergide, hüsnühat sanatının en güzel hilye örnekleri sergileniyor. Sergi, 5 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.

  • Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Bilecik'te çınar fidesi dikti
    16 Mar Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Bilecik'te çınar fidesi dikti

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bilecik ziyaretleri kapsamında çınar fidesi dikti ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

  • Bakan Şimşek, Bilecik'te Valilik ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti
    16 Mar Bakan Şimşek, Bilecik'te Valilik ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bilecik'te Valilik ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Valilik binası önünde Vali Şefik Aygöl ile beraberindekiler tarafından karşılanan Bakan Şimşek, kurumun bahçesine çınar ağacı dikerek can suyu verdi. Şimşek, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Vali Aygöl'ün makamına geçerek ilde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. AK Parti İl Başkanlığına da ziyarette bulunan Şimşek, partinin Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, belediye başkan adayları ve teşkilat mensuplarıyla buluştu. Partililer ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Şimşek, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde iş dünyasından temsilcilerle bir araya geldi.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ender Tekin ve Grup Dergah'ı Diyarbakırlılarla buluşturdu
    16 Mar Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ender Tekin ve Grup Dergah'ı Diyarbakırlılarla buluşturdu

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayına özel hazırladığı kültür ve sanat takvimi kapsamında Ender Tekin ve Grup Dergah'ı Diyarbakırlılarla buluşturdu. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen programda, Ender Tekin ve Grup Dergah sevilen ezgilerini seslendirdi. Program, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve DBB Kültür Şube Müdürü Ahmet Akrep'in sanatçılara plaket takdimi ile sona erdi.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Dernek Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    16 Mar Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Dernek Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Dostları Derneği ve Dodurgalılar Derneği'ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaretlerde dernek faaliyetleri hakkında bilgi alındı ve projeler hakkında konuşuldu.

  • Erdoğan, Erzurum mitinginde halka seslenecek ve İstanbul'da iftar programına katılacak
    16 Mar Erdoğan, Erzurum mitinginde halka seslenecek ve İstanbul'da iftar programına katılacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da miting yapacak ve İstanbul'da Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'na katılacak. Erzurum mitingi saat 14.30'da başlayacak, İstanbul'daki iftar programı ise saat 19.19'da gerçekleşecek.

  • İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu Eleştirilere Tepki Gösterdi
    15 Mar İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu Eleştirilere Tepki Gösterdi

    İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, aday gösterilmesinin ardından kendisine yöneltilen eleştirilere tepki gösterdi. Kavuncu, eleştirilere vesayetçi bir kafa olduğunu belirterek yanıt verdi ve İYİ Parti'nin İstanbul'da hür ve müstakil hareket edeceğini vurguladı. Ayrıca, Kavuncu, 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi'nde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrıda bulunduklarını ancak davetin kabul edilmediğini ifade etti.

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Eğitim camiası olarak başarısız olma ihtimalimiz yok
    15 Mar Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Eğitim camiası olarak başarısız olma ihtimalimiz yok

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim camiasının 1 milyon 100 bin kişi olduğunu ve beraber yaptıkları işte başarısız olma ihtimalinin olmadığını belirtti. Tekin, öğretmenlerle yapılan istişarelerin önemine vurgu yaparak, ortak noktada buluşmanın önemini vurguladı ve birlikte hareket edildiğinde herhangi bir işin üstesinden gelinebileceğini ifade etti.

  • Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, gençlerle buluştu
    15 Mar Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, gençlerle buluştu

    Alper Gezeravcı, Trakya Üniversitesi'nde düzenlenen Gençlik Buluşması'nda Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu anlattı. Gezeravcı, uzaydan Türkiye'yi izlemenin en güzel an olduğunu belirtti ve özgün deneyler gerçekleştirdiklerini söyledi. Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunun gençlerin ufkunun açılması açısından önemli olduğunu vurgulayan Gezeravcı, daha iyilerin gerçekleştirilmesine vesile olacaklarını ifade etti.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye Havacılıkta Önemli Başarılara İmza Atıyor
    15 Mar Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye Havacılıkta Önemli Başarılara İmza Atıyor

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin havacılık alanında önemli başarılara imza attığını belirterek, her yıl yeni projelerle gökyüzüne Türk'ün imzasını attıklarını söyledi. Bakan Kacır, Türkiye'nin uzay alanında da başarı hikayesi yazabilecek bir kabiliyete sahip olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin milli haberleşme uydusu Türksat 6A'yı uzaya göndereceklerini ve aya erişmeyi hedeflediklerini açıkladı.

  • Malatya'da Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü anma programı düzenlendi
    15 Mar Malatya'da Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü anma programı düzenlendi

    Malatya'da, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda anma programı düzenlendi. Programda 2. Ordu Bando Takımı ve üniversitenin mehteran takımı çeşitli ezgiler seslendirdi. Tümgeneral Tuncay Altuğ, Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve gazi derneklerinin temsilcileri de etkinliğe katıldı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Meddah Yusuf Duru ve Abdurrahman Önül'ü Diyarbakırlılarla buluşturdu
    15 Mar Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Meddah Yusuf Duru ve Abdurrahman Önül'ü Diyarbakırlılarla buluşturdu

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayına özel hazırladığı kültür ve sanat takvimi kapsamında Meddah Yusuf Duru ve sanatçı Abdurrahman Önül'ü Diyarbakırlılarla buluşturdu. Etkinliklerde Yusuf Duru halk hikayeleri anlatırken, Abdurrahman Önül ise sevilen eserlerini seslendirdi.

  • Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan öğrencilere etkinlik düzenlendi
    15 Mar Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan öğrencilere etkinlik düzenlendi

    Diyarbakır'da bir özel öğretim kurumu, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan 123 hekim adayına yönelik bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, öğrencilerle tecrübe aktarımı yapıldı ve rol model ilişkisi kuruldu. Etkinlikte konuşan kurumun kurucusu Engin Ceylan, öğrencileri geleceğe hazırladıklarını ve tıp fakültesine kazandırmaktan gurur duyduklarını belirtti. Etkinlikte ayrıca öğrencilere stetoskop hediye edildi.

  • Başkan Yılmaz, Edremit'in değerine değer katmak için Ülkü Yolu'nun devamını sağlıyor
    15 Mar Başkan Yılmaz, Edremit'in değerine değer katmak için Ülkü Yolu'nun devamını sağlıyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Ülkü Yolu'nun devamı için çalışmalara başladı. Edremit Çayı etrafında oluşturulan yeni yollar, trafik rahatlayacak ve bölgenin değerini artıracak.

  • Edremit Çayı etrafında yeni yol açılıyor
    15 Mar Edremit Çayı etrafında yeni yol açılıyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Çayı'nın her iki yakasında alternatif bir yol oluşturarak trafik rahatlatmayı ve bölge değerini artırmayı hedefliyor.

  • Sivas Atatürk Kongre Müzesi'nde 1000 yıllık Selçuklu halısı sergileniyor
    15 Mar Sivas Atatürk Kongre Müzesi'nde 1000 yıllık Selçuklu halısı sergileniyor

    Sivas Atatürk Kongre Müzesi'nde oluşturulan bölümde, aralarında 1000 yıllık Selçuklu halısının bulunduğu tarihi halılar sergileniyor. Müzede oluşturulan halı seksiyonunda, tarihi halılar ve Gürün şalları beğeniye sunuldu. Bölümde 62 halı sergilenirken, eserler arasında bulunan Selçuklular döneminden kalma ve 1000 yıllık olduğu değerlendirilen tarihi halı dikkati çekiyor. Sivas halısının Türkiye'nin en kaliteli halıları arasında yer aldığını belirten müze müdürü, halının özelliklerini ve tarihini anlattı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık çalışanlarıyla iftarda buluştu
    15 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık çalışanlarıyla iftarda buluştu

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Düzce'den Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Dr. Abdullah Akçil ve Hemşire Elif Yıldırım Kendirli de programa katıldı.

  • Mansur Yavaş, Kırşehirlilerle İftarda Buluştu
    15 Mar Mansur Yavaş, Kırşehirlilerle İftarda Buluştu

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Kırşehirli vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi. Yavaş, belediye başkanının kentte yaşayan herkesin problemleriyle ilgilenen biri olduğunu vurgulayarak, toplulukların ve sosyal grupların taleplerine uygun şekilde yaşamlarına katkıda bulunmanın önemine değindi. Ayrıca, Kırşehirliler Evi projesiyle yerel kültürün sergilendiği bir alanın oluşturulacağını belirtti.

  • KSÜ Tıp Fakültesi Öğrencileri İçin Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenlendi
    15 Mar KSÜ Tıp Fakültesi Öğrencileri İçin Beyaz Önlük Giyme Töreni Düzenlendi

    Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi öğrencileri için düzenlenen 'Beyaz Önlük Giyme Töreni'nde Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, tıp eğitimine başlama tarihi olan 14 Mart'ın önemine vurgu yaparak, beyaz önlük giyme töreninin geçtiğimiz yılki deprem nedeniyle yapılamadığını belirtti. Tören, öğrencilere beyaz önlüklerinin giydirilmesi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

  • Denizli'de Tıp Bayramı Kutlamaları Gerçekleştirildi
    15 Mar Denizli'de Tıp Bayramı Kutlamaları Gerçekleştirildi

    Denizli'de Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı. Törende konuşan sağlık çalışanları, mesleklerinin önemine vurgu yaparak, sağlık sektöründeki sorunlara dikkat çekti.

  • ABD Büyükelçisi: Türkiye gibi bölgesel güçler rol oynamadan Gazze'de çözüme ulaşmak zor
    15 Mar ABD Büyükelçisi: Türkiye gibi bölgesel güçler rol oynamadan Gazze'de çözüme ulaşmak zor

    ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Türkiye'nin Gazze'deki saldırılara karşı tutumunu değerlendirerek, Türkiye gibi bölgesel güçlerin rol oynamadan çözüme ulaşmanın zor olduğunu belirtti. Flake ayrıca Türkiye'nin Rusya-Ukrayna Savaşı'ndaki pozisyonunu ve NATO'ya İsveç'in üyeliğine verdiği onayı da değerlendirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı'nda duyurdu: Her büyük şehre 1 şehir hastanesi
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı'nda duyurdu: Her büyük şehre 1 şehir hastanesi

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programında konuştu. Erdoğan, her büyük şehri bir şehir hastanesiyle buluşturmayı hedeflediklerini dile getirerek, ''Halihazırda 14 şehir hastanemizin inşaatı devam ediyor. Planlama aşamasında da 3 şehir hastanemiz var. İnşallah bunları da peyderpey tamamlayarak hizmete sunacağız.'' ifadelerini kullandı.

  • Sağlık Bakanı: Uzman hekim sayısı 4 yıl sonra 2 katına çıkacak
    14 Mar Sağlık Bakanı: Uzman hekim sayısı 4 yıl sonra 2 katına çıkacak

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında yaptığı konuşmada, yapılan düzenleme sonucunda 4 yıl sonra 51 bin uzman hekimin daha kadroya katılacağını ve uzman hekim sayısının 2 katına çıkacağını belirtti. Bu düzenlemeyle ülkenin gelecek 30 yıllık uzman hekim ihtiyacının karşılanacağını ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, sağlık altyapısında dünyada eline su dökecek ülke
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, sağlık altyapısında dünyada eline su dökecek ülke

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık altyapısında dünyada Türkiye'nin eline su dökecek ülke olmadığını belirterek, "Hatta öyle bir seviyeye ulaştık ki artık bizim hastalarımız dışarıya gitmiyor, Avrupa'sından Amerika'sına, dünyanın onlarca farklı ülkesinden insanlar artık şifalarını Türkiye'de arıyor, Türkiye'deki hastanelerde arıyor." dedi.

  • Türkiye, Milli Haberleşme Uydusu Üreten 10 Ülkeden Biri Haline Geliyor
    14 Mar Türkiye, Milli Haberleşme Uydusu Üreten 10 Ülkeden Biri Haline Geliyor

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin milli haberleşme uydusunu üreten 10 ülkeden biri haline geldiğini ve kendi bölgesel konumlama, zamanlama sistemini oluşturacaklarını belirtti. Bakan Kacır, Türkiye'nin uzayda da iddialı bir ülke olacağını vurguladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugüne kadar 36 bin 300 yataklı 24 şehir hastanesini hizmete açtık
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugüne kadar 36 bin 300 yataklı 24 şehir hastanesini hizmete açtık

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek, bugüne kadar 36 bin 300 yataklı 24 şehir hastanesini hizmete açtıklarını ve hedeflerinin her büyük şehri bir şehir hastanesi ile buluşturmak olduğunu söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye sağlık alanında dünyada öncü bir ülke
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye sağlık alanında dünyada öncü bir ülke

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, bugüne kadar toplamda 36 bin 300 yataklı 24 şehir hastanesinin hizmete açıldığını belirtti. Erdoğan, Türkiye'nin sağlık alt yapısının dünyada rakipsiz olduğunu vurgulayarak, sağlık çalışanlarına yönelik saldırılara müsamaha gösterilmeyeceğini ifade etti ve sağlık turizminde daha da ilerleyeceklerine inandığını dile getirdi.

  • Beypazarı ADEM Kadınları Ürünlerini Sergiledi
    14 Mar Beypazarı ADEM Kadınları Ürünlerini Sergiledi

    Beypazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet yürüten Aile Destek Merkezi'nde çalışan kadınlar, katıldıkları fuarda ürettikleri ürünleri sergiledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da sergiyi ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti AĞRI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

  • ESOGÜ Tıp Fakültesi'nden 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği
    14 Mar ESOGÜ Tıp Fakültesi'nden 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği

    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığının düzenlediği 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği, ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı ile dünyanın en güçlü ülkeleri arasındaki yerimizi alıyoruz
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı ile dünyanın en güçlü ülkeleri arasındaki yerimizi alıyoruz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'nda düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dünyanın en güçlü ve müreffeh ülkeleri arasındaki yerini almaya hazırlandığını belirtti. Erdoğan, Ağrı'da yapılan hizmetleri anlatırken, 84 milyar liralık yatırımın yapıldığını ve birçok alanda önemli projelerin hayata geçirildiğini söyledi.

  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nden Tıp Bayramı Programı
    14 Mar Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nden Tıp Bayramı Programı

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde bir program düzenledi. Programa Vali Şefik Aygöl ve Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir başta olmak üzere, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. Programda söyleşi, film ve slayt gösterileri, piyano konseri yer aldı. Vali Aygöl, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin gelişmiş bir hastane olduğunu ve diğer ilçelerde de hastane çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ayrıca, hastaneye diğer şehirlerden hastaların gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

  • Hacettepe Üniversitesi HUPROG Yarışmasının 8. Sezonu Başlıyor
    14 Mar Hacettepe Üniversitesi HUPROG Yarışmasının 8. Sezonu Başlıyor

    Hacettepe Üniversitesi, algoritmik programlama alanında Türkiye'nin en önemli yarışmalarından biri olan HUPROG'un sekizincisini düzenliyor. Yarışmanın ön elemesi 16 Mart'ta online olarak başlayacak ve 12 saat sürecek. En yüksek puanı alan ilk 20 takım, final etabına katılmaya hak kazanacak. Final etabı, 23-24 Mart tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde gerçekleşecek ve toplam 16 saat sürecek. Yarışmanın ödül havuzu oldukça büyük ve birinci takım 30.000 TL değerinde Levis çeki kazanacak. Katılımcılar için son başvuru tarihi 16 Mart 2024, saat 18.00 olarak belirlendi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı mitinginde konuştu: 'Başka Ağrı yok, başka Türkiye yok'
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı mitinginde konuştu: "Başka Ağrı yok, başka Türkiye yok"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi il mitinglerini bugün Ağrı ile sürdürdü.

  • Mersin Erdemli'de Bilim ve Teknoloji Şenliği Düzenlendi
    14 Mar Mersin Erdemli'de Bilim ve Teknoloji Şenliği Düzenlendi

    Mersin'in Erdemli ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen bilim ve teknoloji şenliğinde, 15 okuldan 35 proje tanıtıldı. İl Milli Eğitim Müdürü ve Kaymakam da açılışa katılarak öğrencilerin tasarladığı eserleri inceledi ve gençlerin Türkiye'yi hak ettiği yere taşıyabileceklerini gösterdiklerini belirtti.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye'nin kritik uzay teknolojileri gençler arasından çıkacak
    14 Mar Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye'nin kritik uzay teknolojileri gençler arasından çıkacak

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, savunma sanayisinde 80 binden fazla Türk mühendis ve teknisyenin milli projelere omuz verdiğini, Türkiye'nin kritik uzay teknolojilerini daha ileri düzeye çıkaracak bilim insanı, mühendis ve girişimcilerin gençler arasından çıkacağını söyledi. Kacır, Türk gençliğinin önünü açtıklarında başaramayacakları hiçbir şey olmadığını belirtti.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yazarlık Atölyesi tamamlandı
    14 Mar Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yazarlık Atölyesi tamamlandı

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Gelenekten Geleceğe Edebiyat ve Sanat Okulu Yazarlık Atölyesi' tamamlandı. 3 ay süren kursta, yazarlık atölyesi, şiir atölyesi ve safahat okumaları eğitimleri verildi. Kursiyerler sertifikalarını Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle aldı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Merve Gülcemal ve Mustafa Demirci'yi Diyarbakırlılarla buluşturdu
    14 Mar Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Merve Gülcemal ve Mustafa Demirci'yi Diyarbakırlılarla buluşturdu

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayına özel hazırladığı kültür sanat takvimi kapsamında yazar Merve Gülcemal ve sanatçı Mustafa Demirci'yi Diyarbakırlılarla buluşturdu. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın düzenlediği '2024 Ali Emiri Kültür-Sanat Sezonu' ramazan ayı etkinlikleriyle devam ediyor. Merve Gülcemal söyleşi, Mustafa Demirci ise konser etkinliği ile sahne aldı.

  • Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Malatya'da Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş'a Destek Verdi
    14 Mar Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Malatya'da Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş'a Destek Verdi

    Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, memleketi olan Malatya'nın Arguvan ilçesinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Kızıldaş'a destek ziyaretinde bulundu. İlgezdi, Mehmet Kızıldaş ile birlikte Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekledikleri için cezalandırıldıklarını söyledi.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kadın istihdamını öncelediklerini söyledi
    14 Mar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kadın istihdamını öncelediklerini söyledi

    Bakan Işıkhan, Milli Müdafaadan Milli Kalkınmaya Türkiye Yüzyılı'nın Kadınları Kadın İstihdam Sistemi İş-Pozitif Tanıtım Programı ve İstihdam Fuarı'na katıldı. Kadın istihdamının önemine vurgu yapan Işıkhan, projeler ve programlarla kadın istihdamını öncelendiklerini belirtti.

Advertisement