Son dakika Şehit haberleri, Şehit son dakika, son dakika Şehit

Son Dakika Şehit Haberleri

  • Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki Mirayşah, jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı
    14:23 Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlayan 9 yaşındaki Mirayşah, jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı

    Çorum'da şehit babasının doğum gününü kutlamak için kabrine bıraktığı çiçekteki not ile herkesi duygulandıran 9 yaşındaki Mirayşah, katıldığı jimnastik yarışmasında dereceye girerek mansiyon ödülü kazandı. Vali Dağlı, Mirayşah'ı en heyecanlı gününde yalnız bırakmadı.

  • Ardahan Valisi ve eşi şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
    14:17 Ardahan Valisi ve eşi şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

    Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi. Vali Çiçek, Çanakkale Zaferi'nin önemini vurgulayarak şehit ailelerine minnettarlığını dile getirdi.

  • Edremit'te Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Yemeği Düzenlendi
    13:59 Edremit'te Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Yemeği Düzenlendi

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'nci Yıl Dönümü dolayısıyla Edremit Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenlendi. Şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilenen Kaymakam Odabaş, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

  • Gazeteci Can Ataklı, şehit babasıyla ilgili sözleri nedeniyle hakim karşısına çıktı
    12:59 Gazeteci Can Ataklı, şehit babasıyla ilgili sözleri nedeniyle hakim karşısına çıktı

    Can Ataklı, sosyal medya üzerinden yaptığı yayında halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik suçlamasıyla yargılandı. Savunmasında suçlamadan üzüntü duyduğunu belirten Ataklı, davanın bir linç kampanyasına dönüştürüldüğünü ifade etti.

  • Mardin Midyat'ta Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi
    12:55 Mardin Midyat'ta Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi

    Mardin Midyat ilçesinde belediye tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi. Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Şehitler anıldı ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin önemi vurgulandı. Programa birçok önemli isim katıldı.

  • Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Programında Buluştu
    12:52 Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Programında Buluştu

    Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen iftar programında, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Vali Su, programda yaptığı konuşmada, milletin hiçbir zaman esaret altında kalmadığını vurgulayarak, şehitlerin ve gazilerin her zaman hatırlanacağını ve destekleneceğini belirtti.

  • Gazeteci Can Ataklı Şehit Ailelerine Yönelik Sözleri Nedeniyle Hapis Talebiyle Yargılandı
    12:49 Gazeteci Can Ataklı Şehit Ailelerine Yönelik Sözleri Nedeniyle Hapis Talebiyle Yargılandı

    Şehit aileleri ve şehit babalarına yönelik sözleri nedeniyle hakkında 3 yıla kadar hapis talep edilen gazeteci Can Ataklı hakim karşısına çıktı.

  • Samandağ'da Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi İftarı Düzenlendi
    12:45 Samandağ'da Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi İftarı Düzenlendi

    Hatay'ın Samandağ ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Emre Dündar ve Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.

  • Karaisalı Kaymakamlığı, şehit ailelerine ve gazilere iftar verdi
    12:33 Karaisalı Kaymakamlığı, şehit ailelerine ve gazilere iftar verdi

    Karaisalı Kaymakamlığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilere iftar verdi. Kaymakam Muhammed Huzeyfe Onur, Çeceli Kadın, Gençlik ve Kültür Evi'nde düzenlenen iftarda şehitleri rahmet ve minnetle andı. Programda şehitler için dua edildi. İftara, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan ile kent protokolü de katıldı.

  • Taşova ve Suluova'da Şehitler ve Gaziler Onuruna İftar Programları Düzenlendi
    12:18 Taşova ve Suluova'da Şehitler ve Gaziler Onuruna İftar Programları Düzenlendi

    Taşova ve Suluova'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla gaziler ve şehit aileleri onuruna iftar programları düzenlendi. Suluova'da bir restoranda düzenlenen iftar programında Kaymakam Şafak Gürçam ve Belediye Başkanı Fatih Üçok konuşmalar yaptı. Taşova'da ise Kaymakam Efe Kılıç tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar verildi.

  • Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu
    12:15 Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu

    Aydın'ın Koçarlı İlçe Kaymakamı Ersin Tepeli'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında, şehit yakınları, gaziler ve aileleri bir araya geldi. Yoğun katılımın sağlandığı programda, Kaymakam Tepeli, şehit yakınları ve gazilere devletin desteklerinin süreceğini vurguladı.

  • 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve 'Akif'in Sözü, Cumhuriyetin 100'ü' temalı Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği
    12:10 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve "Akif'in Sözü, Cumhuriyetin 100'ü" temalı Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği

    Türkiye'nin Prag Büyükelçiliği, Pardubice'deki Türk Şehitliği'nde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve "Akif'in Sözü, Cumhuriyetin 100'ü" temalı Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği düzenledi. Törene Prag Büyükelçisi Dr. Egemen Bağış, Çek Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanlığı askeri bandosu ve çok sayıda konuk katıldı. Çanakkale Zaferi ve Birinci Dünya Savaşı'nda vatan için canlarını feda eden kahraman şehitler saygıyla anıldı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Sofrasında Buluştu
    12:09 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Sofrasında Buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükklılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile şehit ve gazi aileleri ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programa, AK Parti Kayseri milletvekilleri, Vali, ilçe belediye başkanları ve dernek başkanları da katıldı. Başkan Büyükkılıç, katılımcılara teşekkür ederken, Milletvekili Akar birlik ve beraberlik mesajı verdi ve Vali Çiçek de Çanakkale ruhunun hala devam ettiğini vurguladı.

  • AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, şehit aileleriyle bir araya geldi
    11:49 AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, şehit aileleriyle bir araya geldi

    AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Adana Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Emine Kunt ve ailelerle görüşen Karamık, talepleri dinledi. Kunt, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek Karamık'a teşekkür etti.

  • Antalya'da gaziler ve şehit aileleri için iftar programı düzenlendi
    11:38 Antalya'da gaziler ve şehit aileleri için iftar programı düzenlendi

    Antalya'nın Serik ve Finike ilçelerinde gaziler ve şehit aileleri için iftar programı düzenlendi.

  • Tokat'ın Niksar ilçesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verildi
    11:34 Tokat'ın Niksar ilçesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verildi

    Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programında ailelere teşekkür etti. Çeçen, şehitlere rahmet, gazilere sağlık ve sabır diledi. İftar programında Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi ve Kaymakam Çeçen ile eşi Meltem Danışan Çeçen, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi.

  • 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    11:33 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı kapsamında, şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi. Programa AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve diğer protokol mensupları katıldı.

  • Antalya Valisi Hulusi Şahin, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu
    11:33 Antalya Valisi Hulusi Şahin, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

    Antalya Valisi Hulusi Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu.

  • Hatay'da Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    11:29 Hatay'da Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Hatay'ın Samandağ ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Kaymakam Emre Dündar'ın da katılımıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi. Programda konuşan Kaymakam Dündar, şehit aileleri ve gazilerin daima yanlarında olduklarını belirtti.

  • Kuşadası'nda Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği Verildi
    11:16 Kuşadası'nda Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği Verildi

    Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi aileleri onuruna iftar yemeği düzenledi. Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, yemekte yaptığı konuşmada, şehitlerin miras bıraktığı vatan toprakları üzerinde yaşamanın bilinciyle onların hatıralarına saygı duyduklarını belirtti.

  • Bilecik'te Şehitler ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    11:06 Bilecik'te Şehitler ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftarda konuşan Kaymakam Ünal, devlet olarak her zaman gaziler ve şehit yakınlarının yanında olduklarını belirtti.

  • Osmaniye'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı
    11:05 Osmaniye'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı

    Osmaniye'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı çerçevesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenlendi. Vali Erdinç Yılmaz, iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek sohbet etti. İftar programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı ve dua edildi.

  • Şehitlerin aziz hatıralarına vefa
    11:05 Şehitlerin aziz hatıralarına vefa

    Şehitlerin aziz hatıralarına vefa Erzurumlu 357 şehit evine tek tek gittiler Erzurum'da yaşamış ve vatan için canlarını feda etmiş 357 şehidin anısına duyulan saygı ve minnettarlığı ifade etmek amacıyla 'Aziz Hatıralarımıza Vefa Projesi' düzenlendi.

  • Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, şehit aileleri onuruna iftar programı düzenledi
    11:02 Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, şehit aileleri onuruna iftar programı düzenledi

    Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü'nün ev sahipliğinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde vatan için canlarını feda eden şehitlerin aileleri onuruna iftar programı düzenlendi. Programa birçok önemli isim katıldı ve Vali Enver Ünlü, şehitlik makamının önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Program sonunda Vali Ünlü ve eşi, şehit aileleriyle yakından ilgilenip sohbet etti.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı
    11:02 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İftar öncesinde şehitlerimizin ruhu için dualar edildi ve oruçlar açıldı. Programa ilçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve protokol üyeleri de katıldı.

  • Marmaris'te Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Programı Düzenlendi
    10:56 Marmaris'te Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Programı Düzenlendi

    Marmaris Kaymakamlığı koordinesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi. Programa, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve diğer davetliler katıldı.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu
    10:36 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Programda şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Başkan Bakkalcıoğlu, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu
    10:35 Kuşadası Belediye Başkanı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle buluştu.

  • Çıldır Kaymakamlığı Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verdi
    10:35 Çıldır Kaymakamlığı Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği Verdi

    Çıldır Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programında, şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi. Kaymakam M. Enes İpek, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu mübarek ayda davetlilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. İftar sonrası Kaymakam İpek ve eşi Emine İpek, davetlilerle sohbet ederek teşekkür etti.

  • Büyükçekmece'de Çanakkale Şehitleri için Zafer Yürüyüşü
    10:34 Büyükçekmece'de Çanakkale Şehitleri için Zafer Yürüyüşü

    Büyükçekmece'de vatandaşlar, Çanakkale Şehitleri için yürüdü Büyükçekmece'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü kutlamaları kapsamında "Zafer Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

  • Seydişehir Kaymakamı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu
    10:24 Seydişehir Kaymakamı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

    Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve ramazan dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Kaymakam Bakkal, düzenlenen iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti. Programa çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı.

  • Osmaneli'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi iftarla kutlandı
    10:24 Osmaneli'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi iftarla kutlandı

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Kaymakam Ünal, devlet olarak her zaman gaziler ve şehit yakınlarının yanında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Şahin ise şehitlere rahmet dileyerek, gazilere sağlık ve sıhhat temennisinde bulundu.

  • Erzurum'da Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Programında Buluştu
    10:21 Erzurum'da Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Programında Buluştu

    Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen iftar programında şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi. Vali Mustafa Çiftçi, şehitlere ve gazilere dua ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise onların her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

  • Erzurum'da Şehitlerin Anısına 'Aziz Hatıralarımıza Vefa Projesi' Düzenlendi
    10:21 Erzurum'da Şehitlerin Anısına 'Aziz Hatıralarımıza Vefa Projesi' Düzenlendi

    Erzurum'da yaşamış ve vatan için canlarını feda etmiş 357 şehidin anısına duyulan saygı ve minnettarlığı ifade etmek amacıyla 'Aziz Hatıralarımıza Vefa Projesi' düzenlendi. Erzurum Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesindeki çini ve seramik atölyelerinde, 25 özel ihtiyaçlı birey ve 50 korunmaya muhtaç öğrenci tarafından çini eserleri hazırlandı.

  • Kırklareli Valisi Birol Ekici, şehit aileleriyle iftar yaptı
    10:12 Kırklareli Valisi Birol Ekici, şehit aileleriyle iftar yaptı

    Kırklareli Valisi Birol Ekici, öğretmenevinde düzenlenen programda şehit aileleriyle iftar yaptı. Ekici, birlik ve hoşgörünün simgesi ramazan ayında kırgınlıkların bir kenara bırakılması gerektiğini belirtti. Ayrıca Kırklareli'nde gıda işletmelerinde denetimler gerçekleştirildi ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

  • Düzce Valisi Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı
    10:11 Düzce Valisi Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü iftar programında şehitlerimizin emaneti şehit aileleri ve gaziler ve aileleriyle iftar yaptı. Vali Aslan, şehit aileleri ve gazilerle hasbihal etti ve şehitler için dua okundu. İftara Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile kurum müdürleri katıldı.

  • Büyükçekmece'de vatandaşlar, Çanakkale Şehitleri için yürüdü
    10:09 Büyükçekmece'de vatandaşlar, Çanakkale Şehitleri için yürüdü

    Büyükçekmece'de, Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl dönümü kapsamında Çanakkale Şehitleri'ni anmak için 'Zafer Yürüyüşü' gerçekleştirildi. AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol ve vatandaşların katıldığı etkinlikte, meşaleler ve Türk Bayrakları eşliğinde yürüyüş yapıldı.

  • Karamürsel'de Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    10:06 Karamürsel'de Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

  • Samsun'dan kısa kısa
    10:00 Samsun'dan kısa kısa

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılında Vezirköprü Şehitleri Hatıra Ormanı'nda fidan dikildi. Şehit polis memuru Orhan Mutlu'nun babası Memduh Mutlu duygulu anlar yaşadı. Ayrıca, ASFED Havza İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile birçok kurum ve vatandaş katıldı.

  • Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şehit Uzman Çavuş Ercan Güven'in Ailesini Ziyaret Etti
    10:00 Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şehit Uzman Çavuş Ercan Güven'in Ailesini Ziyaret Etti

    Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, Konya'da askeri eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Kömürcüoğlu, şehit ailesine devletin yanlarında olduğunu ve her türlü ihtiyaçlarında destek olacaklarını ifade etti.

  • Boyabat Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenledi
    09:50 Boyabat Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenledi

    Boyabat Kaymakamlığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü kapsamında şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarına iftar yemeği verdi. Kaymakam Enver Yılmaz, katılımcılara teşekkür ederek, şehitleri ve gazileri rahmet ve minnetle anıldığını belirtti. Programa, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Çağrı Alperen ve diğer ilçe yetkilileri katıldı.

  • Sivas'ın Ulaş ilçesinde şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenlendi
    09:40 Sivas'ın Ulaş ilçesinde şehit aileleri ve gazilere iftar programı düzenlendi

    Sivas'ın Ulaş ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı gerçekleştirildi.

  • Lapseki Kaymakamı Şehit yakınları ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi
    09:38 Lapseki Kaymakamı Şehit yakınları ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde ilçe kaymakamlık tarafından, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilere iftar verildi. Lapseki Kaymakamı ve diğer yetkililerin katıldığı iftar yemeğinde konuşmalar yapıldı ve şehitlerimiz anıldı.

  • Hakkari'de Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları Sonuçlandı
    09:33 Hakkari'de Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları Sonuçlandı

    Hakkari'de düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları, final maçıyla sona erdi. Derecik Şehit Gaffar Okan Ortaokulu şampiyon olurken, Hakkari Şehit Vali Derviş Yalım Ortaokulu üçüncü oldu. Şampiyon takım, Türkiye Şampiyonası'nda Hakkari'yi temsil edecek.

  • Hakkari Valisi Ali Çelik, Şehit Aileleriyle İftar Programında Buluştu
    09:28 Hakkari Valisi Ali Çelik, Şehit Aileleriyle İftar Programında Buluştu

    Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle düzenlenen iftar programında şehit aileleriyle bir araya geldi. Programda Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi ve Vali Çelik günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Vali Çelik, şehitleri rahmetle ve minnetle anarak onları yad etti. İftar programında Vali Çelik, şehit aileleriyle ayrı ayrı görüştü.

  • Muş'ta şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi
    09:26 Muş'ta şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi

    Muş'un Malazgirt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilere birlik ve beraberlik mesajı verildi. Kaymakam Göksu Bayram'ın da katıldığı etkinlikte, şehit aileleri ve gazilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

  • Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, şehit Hamit Şahin'in ailesiyle iftar sofrasında buluştu
    09:24 Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, şehit Hamit Şahin'in ailesiyle iftar sofrasında buluştu

    Bölücü terör örgütünün İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirdiği saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Hamit Şahin'in ailesiyle iftar sofrasında bir araya gelen Vali Mustafa Eldivan, şehitlere minnet ve vefa borcumuz olduğunu belirtti. Eldivan, şehit ailesiyle sohbet ettikten sonra ziyaretini sonlandırdı.

  • Kemalpaşa'da Gaziler ve Şehit Aileleri Onuruna İftar Programı Düzenlendi
    09:16 Kemalpaşa'da Gaziler ve Şehit Aileleri Onuruna İftar Programı Düzenlendi

    Kemalpaşa ilçesinde yaşayan gaziler ve şehit aileleri için iftar yemeği programı düzenlendi. Kaymakam Musa Sarı, devletin desteklerini dile getirirken, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar da birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Programa ilçe jandarma komutanı, ilçe emniyet müdürü ve dernek başkanı da katıldı.

  • Kırıkkale'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi İftar Programı
    09:14 Kırıkkale'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi İftar Programı

    Kırıkkale'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı gerçekleştirildi.

  • Samsun Valisi Orhan Tavlı, Şehit Ailelerinin ve Gazilerin Yanlarında Olmayı Borç Biliyor
    08:56 Samsun Valisi Orhan Tavlı, Şehit Ailelerinin ve Gazilerin Yanlarında Olmayı Borç Biliyor

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olmayı ve rızalarını almayı boynumuzun borcu olarak gördüklerini ifade etti. Vali Tavlı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi ve onlara şükranlarını iletti.

  • Şaphane İlçe Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi
    05:42 Şaphane İlçe Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi

    18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı kapsamında Şaphane İlçe Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere onuruna iftar yemeği düzenlendi. Kaymakam İsmail Karakoç, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek sohbet etti ve Ramazan ayının öneminden bahsetti.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • New York'ta Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Deniz Zaferi töreni düzenlendi
    02:34 New York'ta Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Deniz Zaferi töreni düzenlendi

    New York'ta, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Türkiye'nin BM Nezdindeki Daimi Temsilcisi Sedat Önal, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) New York Temsilcisi Mehmet Dana, New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ve Türk Amerikan sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı, Kuran-ı Kerim okunması ve konuşmalarla gerçekleşti.

  • İngiltere ve İrlanda'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü anıldı
    01:36 İngiltere ve İrlanda'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü anıldı

    İngiltere ve İrlanda'da düzenlenen anma programlarıyla 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlandı. Türk Hava Şehitliği'nde yapılan törene diplomatlar, sivil toplum kuruluşları ve Türk vatandaşları katıldı. İrlanda'da ise Türkiye'nin Dublin Büyükelçiliği tarafından düzenlenen törende şehitler ve İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy anıldı.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Bursa'da ziyaretlerde bulundu
    00:48 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Bursa'da ziyaretlerde bulundu

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bursa'ya yaptığı ziyaretlerde şehit yakınları, gaziler ve kadın kooperatifleri temsilcileri ile bir araya geldi. Bakan Göktaş, kadın istihdamının arttırılması ve kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Çankırı'da Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    00:42 Çankırı'da Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Çankırı'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı gerçekleştirildi.

  • Kars'ta Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    00:34 Kars'ta Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Kars'ta, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi. Programa Vali Ziya Polat, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ve diğer yetkililer katıldı. Konuşmalarda şehitler ve gaziler anıldı, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

  • Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Programında Buluştu
    00:26 Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Programında Buluştu

    Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldiği iftar programında, ecdada layık olacaklarını ve hakkın savunucusu olacaklarını belirtti. Makas, tarihin her safhasında olduğu gibi merhametle hareket edeceklerini söyledi. İftar programına, çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı.

  • Saraybosna'da Çanakkale Şehitleri Anma Konseri Düzenlendi
    00:24 Saraybosna'da Çanakkale Şehitleri Anma Konseri Düzenlendi

    Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki Yunus Emre Enstitüsü'nde (YEE), 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı dolayısıyla konser etkinliği gerçekleştirildi. Konserde, neyde Melih Berse, udda Mirza Redzepagic ve bağlamada Muzaffer Özdemir'in performansıyla solist Mehmed Kukurozovic şehitlik türkülerini seslendirdi. Etkinlik kapsamında, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu da ağırlandı.

  • Almanya, İsviçre ve Çekya'da Çanakkale Şehitleri Anma Günü törenleri düzenlendi
    00:03 Almanya, İsviçre ve Çekya'da Çanakkale Şehitleri Anma Günü törenleri düzenlendi

    Almanya, İsviçre ve Çekya'daki dış temsilciliklerde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü için törenler düzenlendi. Törenlerde, Çanakkale Zaferi'nin önemi vurgulandı ve şehitler anıldı. Konuşmalarda, Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin milli bilincini güçlendirdiği ve Türkiye'nin aydınlık yarınlara ilerlemesinde önemli bir rol oynadığı ifade edildi.

  • Edirne Valisi Yunus Sezer, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi
    23:52 Edirne Valisi Yunus Sezer, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi

    Edirne Valiliği tarafından Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi. Vali Sezer, iftar programında yaptığı konuşmada vatan uğruna canlarını feda eden şehitleri saygı ve rahmetle andıklarını söyledi.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Programında Buluştu
    23:39 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Şehit Yakınları ve Gazilerle İftar Programında Buluştu

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bursa'da şehit yakınları ve gazilerle iftar programında buluştu.

  • Murat Kurum, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı
    23:35 Murat Kurum, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı

    İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli'de düzenlenen '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' programına katıldı. Kurum, şehitlerimize olan borcumuzu geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye'yi inşa etmek olarak tanımladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Çanakkale'nin tarihin akışını değiştiren bir savaş olduğunu vurguladı.

  • AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas'ın Hafik ilçesinde iftar programına katıldı
    23:28 AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Sivas'ın Hafik ilçesinde iftar programına katıldı

    AK Parti Hafik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere uzun ömürler diledi. Güler, Hafik'e doğal gaz temel atma törenine katıldıklarını ve ilçenin yaşam kalitesini artıracak hizmetler yapacaklarını belirtti. Ayrıca, Sivas ve Hafik ilçesiyle ilgili cezaevi projeleri olduğunu ve Hafik Belediye Başkan adayı Habip Görler'e destek istedi.

  • Mardin Valisi Tuncay Akkoyun Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenledi
    23:22 Mardin Valisi Tuncay Akkoyun Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenledi

    Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'un ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında, şehit yakınları, gaziler ve aileleri bir araya geldi. Vali Akkoyun, şehitlerin ve gazilerin önemine vurgu yaparak, devletin bu topraklarda payidar olması için çalışmanın gerekliliğini belirtti.

  • Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde şehit ve gazi ailelerine iftar programı düzenlendi
    23:20 Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde şehit ve gazi ailelerine iftar programı düzenlendi

    Çermik Kaymakamı Vahit Yılmaz tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehit yakınları ve Gazilere iftar programı düzenlendi. Programa, Kaymakam Vahit Yılmaz, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Alpay Sarıaslan, şehit ve gazi aileleri yakınları katıldı.

  • Tunceli ve Ardahan'da Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi İftar Programı Düzenlendi
    23:10 Tunceli ve Ardahan'da Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi İftar Programı Düzenlendi

    Tunceli ve Ardahan'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı gerçekleştirildi.

  • Hatay'da şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu
    22:58 Hatay'da şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

    Belen Kaymakamlığınca, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilere iftar verildi.

  • Marmaris Kaymakamlığı Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Daveti Düzenledi
    22:52 Marmaris Kaymakamlığı Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Daveti Düzenledi

    Marmaris Kaymakamlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü anısına şehit yakınları ve gazilere iftar daveti düzenledi. Kaymakam Nurullah Kaya, davette yaptığı konuşmada şehitleri anarak gazilere teşekkür etti ve Ramazan ayında şehit yakınlarının evlerine misafir olacaklarını belirtti. İftar programına birçok önemli isim katıldı.

  • Altıntaş Kaymakamı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Yemeğinde Buluştu
    22:37 Altıntaş Kaymakamı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Yemeğinde Buluştu

    Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, ilçedeki şehit ve gazi aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam Bozoğlan, şehitlik ve gazilik kavramlarının değerini vurgulayarak, şehit yakınları ve gazilerin ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarının giderilmesi konusunda desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

  • Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, gaziler ve şehit aileleriyle iftarda bir araya geldi
    22:31 Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, gaziler ve şehit aileleriyle iftarda bir araya geldi

    Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle gazi ve şehit ailelerinin onuruna iftar programı düzenledi. Hacıbektaşoğlu, şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelerek anlamlı bir gün olan 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ni gururla anma fırsatı bulduğunu belirtti.

  • TBMM Başkanı Kurtulmuş, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi Açıklaması
    22:21 TBMM Başkanı Kurtulmuş, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi Açıklaması

    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Dün Çanakkale'de geçit vermeyenlerin torunları, bugün de sınır içinde sınır dışında Türkiye'ye karşı hain pusular kuran, hain emeller taşıyanlar ve arkasında yine emperyalist güçlerle büyütülerek, beslenerek, silah verilerek, güçlendirilerek ortalığa salınanlar...

  • Kars'ta Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    22:14 Kars'ta Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Kars'ta, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı gerçekleştirildi.

  • Edirne Valiliği, Şehit Ailelerine ve Gazilere İftar Verdi
    21:58 Edirne Valiliği, Şehit Ailelerine ve Gazilere İftar Verdi

    Edirne Valiliği, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilere iftar verdi. Vali Yunus Sezer, vatan uğruna hayatlarını feda eden şehitleri saygı ve rahmetle andığını belirtti. İftar programında konser ve semazen gösterisi de yapıldı.

  • Tekirdağ Valiliği, Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Yemeği Düzenledi
    21:54 Tekirdağ Valiliği, Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar Yemeği Düzenledi

    Tekirdağ Valiliğince 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği verildi.

  • Samsun'da Şehit ve Gazi Aileleri Onuruna İftar Programı Düzenlendi
    21:52 Samsun'da Şehit ve Gazi Aileleri Onuruna İftar Programı Düzenlendi

    Samsun'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit ve gazi aileleri onuruna iftar programı düzenlendi. Samsun Valiliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Vali Orhan Tavlı, kahraman ecdadın vatan topraklarına düşmanların ayak basmasına izin vermediğini vurguladı. Programa, birçok önemli isim ve davetli katıldı.

  • Malatya'da hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı
    21:51 Malatya'da hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı

    Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Abdullatif Gazzi'nin kullandığı hafif ticari araç, şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılar, Doğanşehir Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesine kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Hakkari'de şehit yakınları ve gazilere iftar programı düzenlendi
    21:46 Hakkari'de şehit yakınları ve gazilere iftar programı düzenlendi

    Hakkari Valiliği tarafından düzenlenen iftar programında, şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi. Vali Ali Çelik, programda yaptığı konuşmada şehitlerin önemine vurgu yaparak, onları her zaman anmanın önemli bir görev olduğunu belirtti. Programa, birçok yetkili ve temsilci katıldı.

  • Murat Kurum: İstanbul'u daha güvenli ve huzurlu bir şehir haline getireceğiz
    21:44 Murat Kurum: İstanbul'u daha güvenli ve huzurlu bir şehir haline getireceğiz

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Şişli'deki bir otelde düzenlenen şehit aileleriyle iftar programında yaptığı konuşmada, İstanbul'u daha güvenli, huzurlu ve dirençli bir şehir haline getireceklerini söyledi. Kurum, şehitlere olan borçlarını ödeyerek Türkiye'yi daha ileri bir seviyeye taşıyacaklarını vurguladı.

  • Şehit yakınları ve gaziler iftar yemeğinde bir araya geldi
    21:40 Şehit yakınları ve gaziler iftar yemeğinde bir araya geldi

    Muş'ta 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü programı kapsamında şehit yakınları ve gaziler iftar programında bir araya geldi. Muş Valiliği tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Muş Valisi Avni Çakır, şehitleri anmak ve gazileri onurlandırmak amacıyla bu tür etkinliklerin düzenlendiğini belirtti.

Advertisement