İstanbul'da kuyumcudan 18 kg altın çalan 8 kişi polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Bakan Gürlek, adalet hizmetlerinin kalitesini artırmak için çalışmalara devam ettiklerini açıkladı.
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı için taziye mesajı yayımladı.
İstanbul Silivri'de düzenlenen operasyonda 1.4 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi, 5 şüpheli yakalandı.
Kuyumcukent'te gerçekleşen silahlı soygun sonucunda gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi.
Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde Türkiye Ermenileri Patriği Maşalyan yönetiminde ayin gerçekleşti.
Esenyurt Belediyesi, halk sağlığını korumak için ilaçlama çalışmalarını artırdı.
Glokomun erken teşhisiyle körlük riskinin %90'ı önlenebiliyor, rutin göz muayenesi şart.
İDOB'un 'Edusa: Bir Anadolu Hikayesi' operası için kostüm ve dekor çalışmaları sürüyor.
Küçük Mecidiye Camisi, 19. yüzyıl Osmanlı mimarisinin bir örneği olarak mimari ve sanatsal detaylar içeriyor.
İstanbul Güngören'de bir işyerinde 1.5 kg esrar ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in İstanbul polisi tarafından bir soruşturma kapsamında gözaltına alındığı bildirildi. Ayrıca, Kuşadası Belediyesi İmar Müdürü Ahmet Taşkın'ın da gözaltına alındığı kaydedildi.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Medya Sahuru Buluşması'nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Faruk Acar, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 'Ramazan Etkinlikleri' kapsamında İstanbul'da çalışan basın mensuplarıyla sahur etkinliğinde bir araya geldi.
İstanbul Beşiktaş'ta seyir halindeki metrobüste çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir metrobüsün motor bölümünde yangın çıktı. Sürücü, alevleri fark ederek yolcuları tahliye etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis güvenlik önlemleri aldı. Yangın kontrol altına alınarak söndürüldü, tahliye edilen yolcular başka bir metrobüse transfer edildi. Metrobüs kullanılamaz hale gelirken, trafik durumu yangın sonrası normale döndü.
AK Parti İstanbul İl Kültür ve Sanat Politikaları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gelenekten Geleceğe Bir İstanbul Buluşması" temalı iftar programında, geleneksel Türk-İslam sanatlarına hayat veren 400 usta isim aynı sofrada buluştu.
İstanbul Şişli'de, iki kişi arasında alacak-verecek nedeniyle çıkan silahlı kavgada seken 3 kurşunun isabet ettiği kadın ağır yaralandı.
İstanbul'da İletişim Fakültesi öğrencileri, AK Parti'nin düzenlediği "Genç İletişimciler İftarı" programında bir araya geldi.
Turgutlu'daki toprak kayması sonrası yol ekiplerin çalışmasıyla trafiğe açıldı.
İstanbul'da düzenlenen Okul Sporları Basketbol Gençler Türkiye Birinciliği'nde Esenkent Okyanus zaferle ayrıldı.
Çelik, duruşmadaki gerginliği ve gazetecilerin yer değişikliğini eleştirdi.
European Aquatics Challenger Cup Men 2025-2026 Finali, İstanbul'da başladı. 3 Türk takımı yarışıyor.
İstanbul'a maç izlemeye gelen Liverpool taraftarının paylaşımı paylaşımı dikkat çekti. Yapılan paylaşıma yediği yemeklerin fotoğrafını koyan İngiliz taraftar, ''İstanbul futbol izlemek için muhteşem bir yer. Sanırım gut hastalığına yakalandım.'' sözlerini sarf etti. Bu paylaşım kısa süre içerisinde gündem olurken, Türk kullanıcılar sitem etti.
İstanbul Gaziosmanpaşa'da İstiklal Marşı'nın kabulünün 105'inci yıl dönümüne özel anma programı düzenlendi. Programda Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un eserleri seslendirildi ve öğrencilere hediyeler verildi.
FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin "darbe çağrışımı" davasında yeniden yargılanan gazeteciler Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan hakkında karar verildi. İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, iki ismi "silahlı terör örgütüne yardım etmek" suçundan hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti, Nazlı Ilıcak'a "silahlı terör örgütüne yardım etmek" suçundan 3 yıl 9 ay, Ahmet Altan'a ise 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
Bakan Bak, İstanbul'daki Basketbol Gençler Türkiye Birinciliği'nde şampiyonları açıkladı.
Maltepe ve Avcılar'da olaylara karışan 4 şüpheli gözaltına alındı, incelemeler devam ediyor.
İstanbul'da yapay zeka ve kadın kimliğini sorgulayan sergi, Barın Han'da ziyarete açık.
İstanbul Sultangazi'de morbid obezite hastalığı nedeniyle hareket edemeyen 240 kilo ağırlığındaki Ayşe Maaz, bulunduğu odanın penceresi sökülerek yedinci kattan vinç yardımıyla indirildi. Koordineli çalışma sonucu dışarı çıkarılan 27 yaşındaki hasta tedavi için hastaneye kaldırıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okul Sporları Basketbol Gençler Türkiye Birinciliği Erkekler Final Müsabakası, İstanbul Başakşehir'de bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın spor kompleksinde oynandı.
TBMM Suça Sürüklenen Çocuklara İlişkin Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ile beraberindeki komisyon üyeleri, saha araştırmaları kapsamında Gaziantep'e geldi.
İstanbul Çermikliler Derneği, Genç Osman Kültür Merkezinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Etkinliğe katılanlar arasında Diyarbakır'ın Çermik İlçe Kaymakamı Adem Karataş ve Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu da bulunuyordu. Kaymakam Karataş, sivil toplum kuruluşlarının toplumun kaynaşmasına katkısını vurguladı.
Telegram'da yayılan görüntülerde, yanında kadın olan bıçaklı kişinin bir genci tehdit ederek para istediği anlar yer aldı; olayın İstanbul'da yaşandığı iddia edildi.
Dolmabahçe Camisi, Osmanlı mimarisinde Batı etkilerini yansıtan önemli bir yapı olarak öne çıkıyor.
İstanbul'da sahte belgelerle ikamet izni alan 13 kişi gözaltına alındı.
İstanbul'da düzenlenen operasyonda 20 bin 300 kaçak elektronik sigara ve 1200 paket sigara ele geçirildi.
İstanbul Valisi Davut Gül, ihtiyaç sahibi öğrenciler için ilk defa bu yıl başlatacakları "Gönülden Bir Öğün Kartı" uygulamasına ilişkin bilgi verdi. Vali Gül, "Okula giden kardeşlerimize bu karttan vereceğiz. Sadece okulun kantininde geçerli olacak ve her ay düzenli olarak 2'şer bin lira buna para yükleyeceğiz" dedi.
İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde düzenlenen operasyonda 1 kg marihuana ele geçirildi, 4 kişi tutuklandı.
Endülüs Müslümanları'nın geleneğini yaşatan İspanyol hacılar, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda deneyimlerini paylaştı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, '500 Bin Sosyal Konut' projesinin İstanbul ayağına ilişkin, "Bayramdan sonra hızla İstanbul'da da kuraları çekecek, 100 bin yuvanın sahiplerini belirleyeceğiz.
İstanbul Valisi Davut Gül, yetim ailelerle iftar yaparak, dilek projelerini tanıttı.
İstanbul Valiliği, İstanbul Çocukları Vakfı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, İstanbul'daki yetim aileler için "Kardeş Aileler ile İftar Buluşması" programı düzenlendi.
DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Ali Babacan, Türkiye'deki ekonomik durum hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Babacan, vatandaşların geçim hesabı yapmak zorunda kaldığını, hayatın pahalı olduğunu ve 'mutfakta yangın' olduğunu söyledi. Babacan, ''Türkiye'de mutfakta yangın var, vatandaş iftar sofrasını kurarken cebine bakıyor'' ifadelerini kullandı.
İstanbul'un en işlek noktalarından birinde, akan trafiği adeta bir film platosuna çeviren evlilik teklifi, yolu bir anda kilitledi. Lüks aracıyla yolu kesen bir gencin sevgilisine yaptığı meşaleli sürpriz, arkasında uzun bir araç kuyruğunun oluşmasına neden oldu. Öfkeli sürücüler duruma korna çalarak tepki gösterdi.
Zeytinburnu'ndaki bir depoda çıkan yangın, elektrik kontağı nedeniyle meydana geldi ve söndürüldü.
İKÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, siber zorbalık üzerine panel düzenleyerek önlem stratejilerini ele aldı.
Şehitlerin anısına İstanbul'dan Çanakkale'ye yürüyen gazi torunu Saffet Gümüş, Tekirdağ'a ulaştı.
ÇANAKKALE Savaşı gazisi torunu Saffet Gümüş (58), zaferin 111'inci yılında, İstanbul'dan Çanakkale'ye 'Torundan Dedeye Vefa Yürüyüşü'nde Tekirdağ'a ulaştı.
Bilal Erdoğan'ın katıldığı iftar programında Etnospor Festivali tarihi açıklandı.
KREMLİN Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya, Ukrayna ve ABD arasında yürütülen üçlü müzakerelerin yeni turuna İstanbul'un ev sahipliği yapabileceğini bildirdi.
Kuyumcukent'teki soygunda, uzun namlulu silahlarla 24 milyon lira çalındı; 8 şüpheli gözaltında.
Ukrayna ile devam eden savaşla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, krizin çözümüne yönelik müzakerelerin İstanbul'da yapılabileceğini belirtti. Tüm tarafların buna olumlu baktığını belirten Peskov "Mevcut koşullar, Abu Dabi seçeneğini değerlendirmemize olanak tanımıyor. Yeni tur müzakereler konusunda şimdilik kesinlik yok. Müzakere sürecinin sürdürüleceğine dair anlayış var" dedi.
İstanbul'da alacak meselesi kanlı bitti. İddiaya göre 2 yıl önce aldığı 400 bin lirayı faiziyle yaklaşık 4 milyon lira olarak geri ödeyen Seyit Göçüm, para istemeye devam eden eski boksör arkadaşı Gürsoy K. ile tartıştı. Aldığı yumruk darbesi sonrası hastaneye kaldırılan Göçüm hayatını kaybederken, şüphelinin Göçüm'ün nikâh şahidi olduğu öğrenildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Biruni Üniversitesi ve TOGEMDER, 75 çocuğa dil terapisi sağlayacak.
Laleli Camisi, Osmanlı'nın barok üsluba geçişinin önemli bir örneğidir ve son selatin külliyesidir.
İl Sağlık Müdürü Güner, 2027'de yeni hastaneler açılacağını ve polikliniklerin saatlerini uzatacağını açıkladı.
Yasadışı cep telefonları ve aksesuarları satan 9 şüpheli yakalandı, 68 cep telefonu ele geçirildi.
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'u 1-0 mağlup etmesi İngiliz basınında geniş yankı buldu. Liverpool'un savunma ve hücumdaki hataları mağlubiyette etkili oldu. İstanbul'daki atmosferin Liverpool üzerinde baskı yarattığı ve Galatasaray'ın rövanş öncesinde önemli bir avantaj elde ettiği belirtildi. İngiliz basınında, Liverpool'un İstanbul'da daha ağır bir yenilgiden şans eseri kurtulduğu ve maçın büyük bölümünde ikinci planda kaldığı vurgulandı. İşte atılan manşetler...
Haliç'te sabah saatlerinde etkili olan sis, dron ile görüntülendi. Ulaşımda aksaklıklar yaşandı.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.