Nazar Nur Kaya'nın Ablası Hatice Kaya: "Kardeşim Bir Cinayete Gitti Gibi Geliyor Bana"
Son Dakika Logo
31.10.2018 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazar Nur Kaya'nın Ablası Hatice Kaya: "Kardeşim Bir Cinayete Gitti Gibi Geliyor Bana"

Nazar Nur Kaya'nın ablası Hatice Kaya: "Kardeşim bir cinayete gitti gibi geliyor bana" Kaya: "Kardeşim 'Abla beni burada bırakma bir daha alamayacaksın beni buradan' dedi" "Nazar'ı babama emanet edeceğim" Nazar Nur Kaya'nın ailesi Adli Tıp Kurumu'nun önünde bekliyorİSTANBUL - Hayatını kaybeden... Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serdar Gür Serdar Gür:
    Sistemik lupus eritematoz hastalığı modern tedavilere rağmen ölümcül bir hastalıktır, hastalığın doğasında ciddi komplikasyonlar vardır...Basit bir gripal infeksiyon değildir, toplumu doğru bilgilendirmek lazım...Merhumun ailesine de baş sağlığı dilerim. 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement