Ahmet Şık'tan Bakan Muş'a 'Ruhsar Pekcan' Sorusu: "Kendi Bakanlığını Dolandıran Bir Hırsız Olduğu Ortaya Çıkmışken Ne Yaptınız"
Son Dakika Logo
07.11.2022 06:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Şık'tan Bakan Muş'a 'Ruhsar Pekcan' Sorusu: "Kendi Bakanlığını Dolandıran Bir Hırsız Olduğu Ortaya Çıkmışken Ne Yaptınız"

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a, eski Bakan Ruhsar Pekcan’ın kendi şirketinden bakanlığa dezenfektan sattığını anımsatarak, “Siz o koltukta otururken sizden önce oturan insan, kendi bakanlığını dolandıran bir hırsız olduğu ortaya çıkmışken ne yaptınız? Şöyle sorayım; neden hiçbir şey yapmadınız” diye sordu. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement