Sinop'taki Bektaşağa Panayırı'nın Ardından Çöplerin Yakılması Tepki Çekti… Köy Muhtarı Göçgün: "Çöpleri Yakıyoruz, Üstünü Kapatıyoruz"
Son Dakika Logo
24.05.2022 03:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'taki Bektaşağa Panayırı'nın Ardından Çöplerin Yakılması Tepki Çekti… Köy Muhtarı Göçgün: "Çöpleri Yakıyoruz, Üstünü Kapatıyoruz"

Sinop’ta 21-22 Mayıs’ta düzenlenen Bektaşağa Panayırı’nın ardından çöplerin dere kenarında yakılması tepki çekti. Bektaşağa Köy Muhtarı Ercan Göçgün, “Biz bu çöpleri yakıyoruz. Yaktıktan sonra o halde bırakmıyoruz. Üstünü kapatıyoruz” dedi. Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ise, “Bizle bu konuyla alakalı hiç kimse iletişim kurmadı. Beni arasalardı biz onlara her türlü yardımcı olurduk zaten" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement