Son dakika Cumhuriyet Halk Partisi haberleri, Cumhuriyet Halk Partisi son dakika, son dakika Cumhuriyet Halk Partisi

Son Dakika Cumhuriyet Halk Partisi Haberleri

  • İYİ Parti ve CHP adayları ziyaretler gerçekleştirdi
    16:34 İYİ Parti ve CHP adayları ziyaretler gerçekleştirdi

    İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Kılıçaslan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Sakarya Şehitliği'ni ziyaret ederek dua etti ve karanfil bıraktı. Kılıçaslan daha sonra Ferizli'de esnafı ziyaret etti. CHP Serdivan Belediye Başkan adayı Aydoğan Arslan ise ilçedeki kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Her iki aday da seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan askerler için başsağlığı mesajı
    16:25 CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan askerler için başsağlığı mesajı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde PKK terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan askerimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyorum.

  • Özgür Özel: Artvin Belediye Başkan adayı Bilgehan Erdem'in omuzlarında İmamoğlu ve Yavaş var
    16:22 Özgür Özel: Artvin Belediye Başkan adayı Bilgehan Erdem'in omuzlarında İmamoğlu ve Yavaş var

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Artvin Belediye Başkan adayları Bilgehan Erdem'in sol omuzunda Ekrem İmamoğlu'nun elinin sağ omuzunda ise Mansur Yavaş'ın elinin olacağını belirterek 'Kardeşim hoca önemli işler yapacak. Sağında Mansur Yavaş, solunda Ekrem İmamoğlu sen neredesin?' Ben de tam arkasındayım' dedi.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ata Tohumları dağıttı
    16:21 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ata Tohumları dağıttı

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan ilçesinde vatandaşlar ile buluştu ve Ata Tohumlarından üretilen binlerce fidenin dağıtımını gerçekleştirdi. Çerçioğlu, milli ve yerli tohumları koruyacaklarını ve gelecek nesillere aktaracaklarını belirtti.

  • Mansur Yavaş: Ankara'nın giriş ve çıkış kapılarında ne estetik var ne de ihtiyaç
    16:20 Mansur Yavaş: Ankara'nın giriş ve çıkış kapılarında ne estetik var ne de ihtiyaç

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, insanların hayrına, kullanabilecekleri eserler ve yerler yapmanın önemli olduğunu belirterek, Ankara'nın giriş ve çıkış kapılarında estetik olmadığını ve ihtiyaç olmadığını söyledi. Yavaş, Yenimahalle'deki Yaşam Demeti Parkı'nın açılışında yaptığı konuşmada, belediyecilik yatırımlarını vatandaşların ihtiyaçlarına göre planladıklarını ve halkın sağlığını öncelediklerini vurguladı. Ayrıca, Yavaş, rakibi Turgut Altınok'un mal beyanını açıklamadığını belirterek, kamu yöneticilerinin şeffaf olması gerektiğini söyledi.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan'da yerli fideleri vatandaşlara dağıttı
    16:14 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan'da yerli fideleri vatandaşlara dağıttı

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan ilçesinde ata tohumlarından üretilen binlerce fideyi vatandaşa dağıttı. Çerçioğlu, ata tohumlarının gelecek nesillere aktarılmasının önemini vurguladı.

  • Tepebaşı Belediyesi İftar Sofralarında 660 Bin Vatandaşı Ağırladı
    16:13 Tepebaşı Belediyesi İftar Sofralarında 660 Bin Vatandaşı Ağırladı

    Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 2010 yılından bu yana iftar sofralarında 660 bin vatandaşı ağırladıklarını belirterek, 'Belki aylardır birbirini görmeyen insanlar bu sofrada buluşuyor. Hem bir sosyalleşme oluyor hem de dini ritüelimizi yerine getiriyoruz. İftar sofraları bu nedenle bizim için çok kıymetli' dedi.

  • Trabzon'da CHP otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi
    16:05 Trabzon'da CHP otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Karadeniz seçim turuna katılmak üzere yola çıkan CHP otobüsü, Trabzon'da taşlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda camlar kırıldı ve otobüste hasar meydana geldi. Saldırı emniyet ekiplerine bildirildi ve olaya karışan kişilerin tespiti için çalışma başlatıldı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert mesaj
    15:43 CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert mesaj

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Artvin'de düzenlenen mitingde emeklilere yapılacak zam taleplerini dile getirerek, iktidarın emeklilere zam yapmak yerine vergi borçlarını silmeyi tercih ettiğini belirtti. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a '31 Mart'ta emekliden de sana oy yok' şeklinde seslendi.

  • AK Parti Milletvekili İsmail Ok, CHP'li Sarı ve Akın ile yaşanan gerginlik hakkında açıklama yaptı
    15:42 AK Parti Milletvekili İsmail Ok, CHP'li Sarı ve Akın ile yaşanan gerginlik hakkında açıklama yaptı

    AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Havran'daki Seyit Onbaşı mezarında CHP Milletvekili Serkan Sarı ve CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ahmet Akın ile yaşanan gerginlik hakkında açıklamalarda bulundu. Ok, kendisini Atatürkçülüğü ile sınayamayacaklarını belirterek, tartışmanın devam ettiğini ve CHP'nin Atatürkçülük anlayışını sorguladığını ifade etti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'Sarı kartı gösterin, kırmızı ışığı yakın'
    15:27 CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 'Sarı kartı gösterin, kırmızı ışığı yakın'

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Artvin'de yaptığı konuşmada, 1 Nisan'dan bir gün önce yapılacak olan yerel seçimlerde halkın sesini duyurması gerektiğini belirterek, 'Artık emeklinin, emekçinin, hayvancılıkla uğraşanın, esnafın sesini duyun yoksa biz yokuz' dedi.

  • Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu
    15:24 Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, berberler ve kuaförlerle iftarda buluştu

    Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası üyeleriyle iftarda bir araya geldi. İftar programında konuşan Başkan Ataç, sivil toplum kuruluşları ve odalarla beraber olmayı sürdüreceklerini belirtti. EBB Adayı Ünlüce ise meslek örgütlerinin bir arada olmasının önemine vurgu yaparak, dayanışma içinde çalışacaklarını ifade etti.

  • Meral Akşener: Büyükşehir belediye başkanları partimize gövdelerini koydu
    15:04 Meral Akşener: Büyükşehir belediye başkanları partimize gövdelerini koydu

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya'da seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Akşener, burada yaptığı konuşmada, büyükşehir belediye başkanlarının partinin içine ellerini değil gövdelerini koyduklarını belirtti. Ayrıca, Akşener, atanamayan öğretmenlerden ve geçim sıkıntısı çeken emeklilerden oy istediklerini söyledi ve Türkiye'deki kutup siyasetinin kendilerini ittifaka mecbur bıraktığını vurguladı. Akşener ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in hastalığı sürecinde yaşananları eleştirerek, kefil olduğu yamuk çıktığını belirtti.

  • CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Çalışması ve Tekne Restoranı Projesini Anlattı
    14:48 CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Çalışması ve Tekne Restoranı Projesini Anlattı

    CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Gökpınar Dinlenme ve Tekne Restoran projesinin amacını ve detaylarını anlattı. Projenin Pamukkale'ye yeni bir cazibe merkezi kazandıracağını vurgulayan Ertemur, turistleri şehir merkezine çekmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

  • Gazeteci-yazar Ali Sirmen son yolculuğuna uğurlandı
    14:45 Gazeteci-yazar Ali Sirmen son yolculuğuna uğurlandı

    Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali Sirmen için Cumhuriyet Gazetesi binası önünde tören düzenlendi. Törene birçok önemli isim katıldı. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ali Sirmen'in sarı-kırmızılı kulüp için önemli bir kayıp olduğunu belirtti. Sirmen'in cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

  • Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manevi tazminat ödeyecek
    14:20 Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a manevi tazminat ödeyecek

    Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, eski CHP Milletvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle manevi tazminat ödemesine karar verdi. Özkoç, tazminat ve fer'ileri birlikte 122 bin 448 lira ödeyecek.

  • Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni Ziyaret Etti
    14:15 Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni Ziyaret Etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Cemevi'ni ziyaret etti. Seçer, Mersin'in kapsayıcı ve kucaklayıcı anlayışa ihtiyacı olduğunu belirterek, gelecek 5 yılda Mersin'i daha iyi noktalara götüreceklerini söyledi.

  • CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, taşeron işçilerin kadroya alınması için kanun teklifi verdi
    14:09 CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, taşeron işçilerin kadroya alınması için kanun teklifi verdi

    CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, taşeron firmada çalışanlar ve belediye şirket işçilerinin kadroya alınması için kanun teklifi verdi. Gürer, kanun teklifiyle kamu sektöründe çalışan tüm işçilerin benzer haklara sahip olmasıyla birlikte iş gücü piyasasında daha dengeli ve adil bir yapı oluşturulmasının amaçlandığını belirtti.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel İftar Daveti
    14:09 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel İftar Daveti

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar davetleri devam ediyor. Çifteler ilçesinde gerçekleşen iftar programı büyük ilgi gördü.

  • Adalet Bakanı Tunç, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu Açıklaması
    14:05 Adalet Bakanı Tunç, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu Açıklaması

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayları değerlendirirken, "Meşru savunmanın da ötesine geçip karşı tarafa zarar verecek, savunmanın ötesine giden bir durum söz konusu mu? Bir saldırı var mı?

  • Adı para pazarlığına karışan Zan'dan CHP lideri Özgür Özel'i zora sokacak iddia
    13:36 Adı para pazarlığına karışan Zan'dan CHP lideri Özgür Özel'i zora sokacak iddia

    Ses kayıtları ve 3 milyon dolarlık para pazarlığı iddiaları sonrası TİP'in Hatay'dan adaylığını geri çektiği Gökhan Zan, CHP lideri Özgür Özel'i zora sokacak bir iddiada bulundu. Özel ve CHP'li vekil Ali Mahir Başarır'ın adaylıktan çekilmesi şartıyla kendisine Defne ya da Arsuz'u teklif ettiğini öne süren Zan, "Lütfü Savaş'ın olduğu hiçbir kombinasyonda yokum" yanıtını verdiğini söyledi. Zan, "Görüşmeye CHP Vekili Servet Mullaoğlu şahittir. Yalansa herkes yüzüme tükürsün" diye ekledi.

  • CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Şahan, rezerv alan ilanına tepki gösterdi
    13:34 CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Şahan, rezerv alan ilanına tepki gösterdi

    CHP Şişli Belediye Başkan adayı Resul Emrah Şahan, Şişli'nin merkezinde rezerv alan ilan edilmesine tepki gösterdi. Şahan, Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum'un imzasıyla yapılan bu projenin Şişli ve İstanbul'a hangi deprem sorununa çözüm ürettiğini sordu.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: '(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olaylar) Görüntüler incelendiğinde iki tarafın da sporcuları tarafından...
    13:10 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olaylar) Görüntüler incelendiğinde iki tarafın da sporcuları tarafından...

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylara ilişkin, "O görüntüler incelendiğinde iki tarafın da sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu" dedi.

  • Bülent Kuşoğlu Hatay'da yerel seçim çalışmalarına devam etti
    13:08 Bülent Kuşoğlu Hatay'da yerel seçim çalışmalarına devam etti

    Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Hatay'da Reyhanlı Çerkes Derneği'ni ziyaret ederek yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Kuşoğlu, merkezi idarenin yanlışlarına dikkat çekerek Türkiye'nin iyi yönetilmesi gerektiğini vurguladı.

  • CHP lideri Özel'in 'Gençler darbe yapsın teslim olurum' çıkışına AK Parti'den sert tepki
    12:52 CHP lideri Özel'in "Gençler darbe yapsın teslim olurum" çıkışına AK Parti'den sert tepki

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katıldığı bir canlı yayında "Gece telefon çalsın, 'darbe oluyor' desinler ama 'gençler yapıyor' dersinler; ben o darbeye teslim olurum" şeklindeki sözlerine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi. Çelik, "Özel'in gençlerimizi 'darbe' gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle ile yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi, darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır" dedi.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Cumhurbaşkanı ve Bakanların Törenlerde AK Partili Adaylara Oy İstediğini İddia Etti
    12:47 CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Cumhurbaşkanı ve Bakanların Törenlerde AK Partili Adaylara Oy İstediğini İddia Etti

    CHP Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Cumhurbaşkanı'nın ve Bakanların açılış, anahtar teslimi, temel atma adı altında gerçekleştirdikleri törenlerde AK Partili adaylara oy istediklerini belirterek eleştirilerde bulundu.

  • CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Projelerini Tanıttı
    12:42 CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Projelerini Tanıttı

    CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, projelerini tanıttı ve ilk 100 günde öncelikli ele alınacak konuları açıkladı.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İş Dünyası Kulübü ile İftarda Buluştu
    12:16 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İş Dünyası Kulübü ile İftarda Buluştu

    Başkan Seçer, 5 yıl boyunca STK'lar ile yürüdüklerini ve doğru kararlar aldıklarını belirterek, ikinci dönemde bunu daha da sağlamlaştırarak devam edeceklerini söyledi. Seçer, ikinci 5 yılda raylı sistemlerin tamamlanacağını, sosyal konut projelerinin hayata geçirileceğini ve kentin dönüşümü için çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca turizm alanında yapılan çalışmaların kent turizmini canlandırdığını vurguladı.

  • Kırşehir'de Cesarettepe Kahramanlık Parkı ve Mehmet Çavuş Anıtı açıldı
    12:16 Kırşehir'de Cesarettepe Kahramanlık Parkı ve Mehmet Çavuş Anıtı açıldı

    Kırşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cesarettepe Kahramanlık Parkı ve Mehmet Çavuş Anıtı, düzenlenen görkemli törenle açıldı.

  • CHP Milletvekili: Bireysel Kredi Kartı Borçları Yüzde 155 Arttı
    12:11 CHP Milletvekili: Bireysel Kredi Kartı Borçları Yüzde 155 Arttı

    CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, bireysel kredi kartlarında bankaların takibine düşen borç tutarının son bir yılda yüzde 155 artarak 20,5 milyar TL'ye ulaştığını belirtti. Ateş, vatandaşların yükselen faiz oranlarına rağmen kredi kartlarına mecbur kaldığını ve bu durumun yoksullukta artış ve borç sarmalı riski yarattığını ifade etti. Ayrıca, kredi kartıyla yapılan harcamalarda market ve AVM'lerdeki harcamaların yüzde 87 arttığı, nakit çekimlerin ise yüzde 103 arttığı bilgisi paylaşıldı.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: CHP'de para sayma soruşturmasıyla ilgili talimat vermedik
    12:05 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: CHP'de para sayma soruşturmasıyla ilgili talimat vermedik

    CHP'de ortaya çıkan para sayma görüntüleriyle ilgili yürütülen soruşturma hakkında açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kendisinin yargıya talimat vermesinin söz konusu olmadığını söyledi. İfadelerin alınmasını bekleyeceklerini söyleyen Tunç, "İfadeler sonrasında ne tür bağlantılar çıkar, onu hep beraber göreceğiz." dedi.

  • CHP Milletvekili Bingöl: Türkiye'nin tekstil sektörü kan ağlıyor
    11:57 CHP Milletvekili Bingöl: Türkiye'nin tekstil sektörü kan ağlıyor

    CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Türkiye ekonomisindeki yanlış ekonomi politikalarının tekstil sektörünü olumsuz etkilediğini belirterek, sektörün yarısının iflas noktasına geldiğini söyledi. Bingöl, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek sorunları dinledi ve sektörün geleceği konusunda endişelerini dile getirdi. Maliyetlerin artması, kredi imkanlarının azalması ve dış rekabetin artması gibi faktörlerin sektörü zor durumda bıraktığını ifade eden Bingöl, gereken önlemlerin alınmaması halinde Türkiye'nin üretim potansiyelinin kaybedileceğini vurguladı.

  • Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün ev ziyareti mitinge dönüştü
    11:55 Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün ev ziyareti mitinge dönüştü

    Dikili Belediye Başkanı ve CHP Adayı Adil Kırgöz'ün ev ziyareti, yoğun ilgi nedeniyle mitinge dönüştü. Kırgöz, 'Az laf, çok iş üreterek Dikili'mize hizmet ettik, yeni dönemde de hizmetlerimiz devam edecek' dedi.

  • 'Para sayma' görüntülerine ilişkin ifadeler ortaya çıktı: 'Sözleşmenin karşı tarafı olan Canan Kaftancıoğlu'nu noterde gördüm'
    11:48 'Para sayma' görüntülerine ilişkin ifadeler ortaya çıktı: "Sözleşmenin karşı tarafı olan Canan Kaftancıoğlu'nu noterde gördüm"

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka'nın ifadeleri ortaya çıktı.

  • CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, projelerini anlattı
    11:31 CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, projelerini anlattı

    CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, ilçedeki bir otelde düzenlenen proje tanıtımında, halkçı ve yeni nesil belediyecilik anlayışıyla Türkiye'ye örnek olmayı hedeflediklerini belirtti. Mandalinci, su, trafik, altyapı, yaşam parkları, sosyal ve spor tesislerine kadar projelerini tek tek anlattı. Ayrıca, su sorununun çözümüne yönelik olarak Ekinambarı bölgesinde kaynaktan suyun arıtılarak Mumcular Barajı'na verilmesi ve Turgutreis bölgesinde denizden su arıtma tesisi kurulması gibi önlemler alacaklarını söyledi.

  • Bozbey: Kayapa'ya çöplük yapılmayacak
    11:23 Bozbey: Kayapa'ya çöplük yapılmayacak

    Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Kayapa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, Kayapa'da çöplük yapılmayacağını belirtti. Ayrıca Kayapa'ya bağlantı yolunun yapılacağını ve ormanlık alanın korunacağını söyledi.

  • Başkan Böcek, Manavgatlılarla İftar Yaptı
    11:22 Başkan Böcek, Manavgatlılarla İftar Yaptı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Muhittin Böcek, Manavgatlı hemşerileri ile iftar yaptı. Başkan Böcek, Manavgat'a yapacakları yeni projeleri anlattı ve Titreyengöl Yenileme Projesi'yle yeni turizm adımları atacaklarını söyledi.

  • Yavaş mı Altınok mu? Ankara anketi geldi, kimse bu kadar fark beklemiyordu
    10:42 Yavaş mı Altınok mu? Ankara anketi geldi, kimse bu kadar fark beklemiyordu

    Yerel seçimlere sayılı günler kala Ankara'da 4 bin 300 kişiyle yapılan anketin sonuçları yayınlandı. Araştırmaya göre; mevcut başkan Mansur Yavaş yüzde 44'lük kesimin oyunu alırken, AK Parti'nin adayı Turgut Altınok yüzde 38'de kaldı.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı: Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın Şubat Ayı Harcaması 3 Kat Arttı
    10:42 CHP Genel Başkan Yardımcısı: Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın Şubat Ayı Harcaması 3 Kat Arttı

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Cumhurbaşkanlığı sarayının şubat ayı harcamasının geçen yıla göre 3'e katlandığını belirtti. Sarayın harcamalarının artmasına rağmen emekliye kaynak ayrılmadığını vurgulayan Bulut, vatandaşın borç yükünün arttığını ifade etti.

  • Mustafa Bozbey: Kayapa'da çöplük yapılmayacak
    10:37 Mustafa Bozbey: Kayapa'da çöplük yapılmayacak

    CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Kayapa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, Kayapa'da çöplük yapılmayacağını söyledi. Bozbey, çöp alanının rehabilite edilerek yeşil bir alan yapılacağını belirtti.

  • Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çanakkale Zaferi'ni Anma Törenlerine Katıldı
    10:35 Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çanakkale Zaferi'ni Anma Törenlerine Katıldı

    Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yılında, ilçede düzenlenen anma ve kutlama törenleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törenlere Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı ve ilçe protokolü de katıldı. Başkan Yüksel, ayrıca şehitlerin kabrini ziyaret ederek dua etti ve Çanakkale Zaferi'nin önemini vurguladı.

  • Türkiye Yerel Yöneticilerini Seçmek İçin Sandık Başına Gidecek. Bir Milyon 32 Bin 610 Genç İlk Kez Oy Kullanacak
    10:34 Türkiye Yerel Yöneticilerini Seçmek İçin Sandık Başına Gidecek. Bir Milyon 32 Bin 610 Genç İlk Kez Oy Kullanacak

    Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçimde kayıtlı seçmen sayısını 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi. YSK’nın verilerine göre, 18 yaşını dolduran bir milyon 32 bin 610 genç bu seçimde ilk kez oy kullanacak.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Çınarköy'e Yörük Festivali Müjdesi Verdi
    10:34 Kuşadası Belediye Başkanı Çınarköy'e Yörük Festivali Müjdesi Verdi

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Çınarköy Mahallesi'ni ziyaret ederek bir sonraki görev döneminde 'Çınarköy Yörük Festivali' düzenleyeceklerini müjdeledi. Günel, köylerin sorunlarına daha çok eğileceğini ve köy yollarını yenileyeceğini belirtti.

  • Anka Haber Ajansı 19 Mart Salı Gündemi
    09:29 Anka Haber Ajansı 19 Mart Salı Gündemi

    ANKA HABER AJANSI 19 MART SALI GÜNDEMİ

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Tarsus'ta esnafı ziyaret etti
    09:29 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Tarsus'ta esnafı ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ilçesinde Kırklar Pazar Yeri'ni ve Atatürk Caddesi esnafını ziyaret etti. Seçer'e yoğun ilgi gösterildi ve vatandaşlar desteklerini dile getirdi. Ziyaret sırasında vatandaşlara hizmet broşürü, pazar çantası ve oyuncak dağıtıldı.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret etti
    09:29 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret etti

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu ve yapacakları yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Vatandaşlarla İftarda Buluştu
    09:29 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Vatandaşlarla İftarda Buluştu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin ile birlikte iftara katıldı.

  • İzmir'de CHP Gençlik Kolları Başkanı ve 3 Yönetici Gözaltına Alındı
    08:46 İzmir'de CHP Gençlik Kolları Başkanı ve 3 Yönetici Gözaltına Alındı

    İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Okan Er ve diğer 3 ilçe yöneticisi, Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 4 yönetici, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

  • Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada ifadeler ortaya çıktı: Çantayı onun dediği yere götürdüm
    07:57 Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada ifadeler ortaya çıktı: Çantayı onun dediği yere götürdüm

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve CHP'ye satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka'nın ifadeleri ortaya çıktı. Braka, CHP'den bir kişi ile görüştüklerini ve sonuçta 41 milyon TL bedelle taşınmazları satmayı kabul ettiklerini belirtirken, Yılmaz "Ben sadece benden yardım isteyen Fatih Keleş'i kırmayarak bir çanta parayı aldım ve onun dediği yere götürdüm" dedi.

  • Özgür Özel, Partisinin Genç Adaylarıyla: 'Onlara Güvenmek, Yol Açmak, İmkan Tanımak Çok Önemli'
    02:06 Özgür Özel, Partisinin Genç Adaylarıyla: "Onlara Güvenmek, Yol Açmak, İmkan Tanımak Çok Önemli"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genç belediye başkan adaylarıyla İstanbul’daki Dijital Deneyim Müzesi’nde bir araya geldi. Özel, “Benim bir gence inanıp da sükut-u hayale uğradığım çok istisnadır ama çok inandığım yaşıtlarım beni çok sükut-u hayale uğratmıştır. Siyasette gençler yedek kulübesinde yaşlandıkça ileride olmaması gerektiğini düşündüğümüz her şeyi yedek kulübesinde öğreniyorlar ama sahada hiç kötü bir şey öğrenmiyorlar, kötü bir şey yapmıyorlar. Onlara güvenmek, yolunu açmak ve onların kendinden daha gençlerin yolunu açması için onlara imkan tanımak çok önemli. Ben çok güveniyor ve inanıyorum” dedi.

  • İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi
    01:45 İmamoğlu, genç belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin genç belediye başkan adaylarıyla İstanbul'daki Dijital Deneyim Müzesi'nde düzenlenen programda bir araya geldi. İmamoğlu, genç yöneticilerin yeni nesil belediyecilik taleplerine hızlı ve pratik çözümler üretebileceğini belirtti. Ayrıca, İmamoğlu konuşmasında gençlere yönelik yapılan hizmetlerden ve gelecek hedeflerinden de bahsetti.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntülerine İlişkin Soruşturmada Avukatın İfadesine Ulaşıldı
    00:51 CHP İstanbul İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntülerine İlişkin Soruşturmada Avukatın İfadesine Ulaşıldı

    CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, avukat Gökhan Taşkapan'ın verdiği ifadeye ulaşıldı. Taşkapan ifadesinde, CHP'nin kendilerine taşınmaz için teklifte bulunduğunu ve aradaki 2 milyon lira farkın Gül İnşaat sahibi Metin Gül'ün yardımıyla ortaya çıktığını belirtti. Ayrıca, satın alma sürecini Canan Kaftancıoğlu başlattığını, Fatih Keleş ve Tuncay Yılmaz'ın ise süreci yönettiğini ifade etti.

  • Cevdet Yılmaz: 'Yerel Seçimler Vesilesiyle Makro Politikalarımız Konusunda Yapılan Tartışmalar, Spekülatif Birtakım Söylemlerden İbaret'
    00:03 Cevdet Yılmaz: "Yerel Seçimler Vesilesiyle Makro Politikalarımız Konusunda Yapılan Tartışmalar, Spekülatif Birtakım Söylemlerden İbaret"

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yerel seçimler vesilesiyle bazı tartışmalar yaşandığını görüyoruz. Bunların hiçbir zemine sahip olmadığını ifade etmek isterim. Yerel seçimler, makro politikaların değişme ihtimali olan seçimler değil. Yerel seçimler, yerel seçimlerdir. Genel seçimlerle Meclis, hükümet belirlenir. Ulusal düzeyde politikalar belirlenir. Yerel seçimler ise şehrimizin yönetimiyle, yerel hizmetlerle ilgili seçimlerdir. Yerel seçimler vesilesiyle makro politikalarımız konusunda yapılan tartışmaların hiçbir zemine sahip olmadığını, spekülatif birtakım söylemlerden ibaret olduğunu ifade etmek isterim” dedi.

  • AK Parti Kadın Kolları Başkanı Keşir, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığında konuştu Açıklaması
    23:55 AK Parti Kadın Kolları Başkanı Keşir, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığında konuştu Açıklaması

    Keşir, Afyonkarahisar'da yapılan konuşmalarda Ankara'da DEM ile kol kola gezen adayların farklı bir söylem sergilediğini belirtti. Ayrıca, Afyonkarahisar'da DEM'in olmadığını ve bu tür söylemlerin sadece siyaset yapmak adına yapıldığını ifade etti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel gençlere seslendi: Gençler ''40 yaş üstündeki siyasetçiler gitsin'' diye darbe yapsa ben buna varım
    23:53 CHP Genel Başkanı Özgür Özel gençlere seslendi: Gençler ''40 yaş üstündeki siyasetçiler gitsin'' diye darbe yapsa ben buna varım

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Dijital Deneyim Müzesi'nde düzenlenen 'Kentleri Gençler Yönetecek-Dijital Gençlik Buluşması'na katıldı. Özel, gençlere ve kadına oy vermenin Cumhuriyet'e ve Atatürk'ün vizyonuna oy vermek olduğunu belirtti. Ayrıca, CHP'nin gençlere ve kadınlara destek olacağını ve siyasette gençlere güvendiğini vurguladı.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'dan İzmir'e Tarım ve Ekonomi Odaklı Projeler
    23:42 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'dan İzmir'e Tarım ve Ekonomi Odaklı Projeler

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Ödemiş Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıda İzmir'in tarım potansiyelini ve ekonomiye katkısını vurgulayarak, seçildikten sonra şehrin refah seviyesini yükselteceğini belirtti.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:04 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • İmamoğlu: Atatürk milliyetçiliği memleketin her insanını eşit görmektir
    22:39 İmamoğlu: Atatürk milliyetçiliği memleketin her insanını eşit görmektir

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Devrimleri Müzesi ile Ulusal Bağımsızlık ve Kurtuluş Müzesi açılış töreninde yaptığı konuşmada, Atatürk milliyetçiliğinin memleketin her insanını eşit görmek olduğunu belirtti. İmamoğlu, ayrıca doğanın, vatanın, suyun ve toprağın korunmasının en büyük milliyetçilik olduğunu vurguladı. İftar programında ise farklı inanç gruplarıyla bir araya gelen İmamoğlu, kardeşlik ve hoşgörüyle kurulan sofraların insanları mutlu ve adaletli bir hayata taşıyacağını ifade etti.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması
    22:27 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada, eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı.

  • CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'para sayma' görüntüleriyle ilgili soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldı
    22:12 CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'para sayma' görüntüleriyle ilgili soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldı

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada, eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifade vermeye çağrıldı.

  • CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey İznik'te iftar yaptı
    22:08 CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey İznik'te iftar yaptı

    CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İznik'te Aydın ailesiyle birlikte iftarını gerçekleştirdi. Bozbey, iftar sonrası programına devam edecek.

  • Çevre Bakanı: Kentsel dönüşümü sadece AK Parti ve MHP belediyeleri yapıyor
    21:52 Çevre Bakanı: Kentsel dönüşümü sadece AK Parti ve MHP belediyeleri yapıyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüme ilişkin, "Bakanlık olarak biz hazırız. Belediyelerimiz bize yardımcı olursa, biz onların hep yanındayız. Fakat şu gerçekliği de söylemezsem olmaz.

  • Bakan Kacır, Balıkesir'de Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı
    21:46 Bakan Kacır, Balıkesir'de Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yaptı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Balıkesir'de şehit aileleri ve gazilerle birlikte iftar yaptı. İftar sonrası yaptığı konuşmada Bakan Kacır, Türkiye'nin tam bağımsızlık ve milli teknoloji hamlesi için çalıştığını vurguladı ve ay yıldızlı bayrağın gölgesinde cumhuriyeti kurduklarını belirtti.

  • Uşak Valisi Turan Ergün, şehit yakınları ve gazilerle iftarda bir araya geldi
    21:38 Uşak Valisi Turan Ergün, şehit yakınları ve gazilerle iftarda bir araya geldi

    Uşak Valisi Turan Ergün, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen iftar programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Ergün, konuşmasında şehitleri rahmet ve şükranla andığını belirterek, devletin ve milletin şehit yakınları ve gazilerin kıymetini her zaman bildiğini vurguladı.

  • İstanbul'da İnanç Grupları İle İftar Buluşması
    21:36 İstanbul'da İnanç Grupları İle İftar Buluşması

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yaşayan inanç grupları ile iftar sofrasında buluştu. İmamoğlu, farklı inançlara mensup din insanlarının barış ve hoşgörü dileklerini paylaştı.

  • 18 Mart Çanakkale Zaferi Töreninde AKP ve CHP Arasında Gerilim
    21:33 18 Mart Çanakkale Zaferi Töreninde AKP ve CHP Arasında Gerilim

    Balıkesir'de Seyit Onbaşı'nın anıt mezarı başında yapılan 18 Mart Çanakkale Zaferi anma töreninde Havran Müftüsü Atatürk'ün adını anmayınca gerilim yaşandı. CHP ve AKP milletvekilleri arasında tartışma başladı ve AKP'li grup CHP'lilere saldırdı. Tartışma köyde de devam etti ve AKP'li grup CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı'na saldırı girişiminde bulundu. Jandarma ekipleri müdahale ederek olayları sakinleştirdi.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Teknoloji Hamlesi'ni gerçekleştiriyoruz
    21:33 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Teknoloji Hamlesi'ni gerçekleştiriyoruz

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Balıkesir Öğretmenevi'nde şehit aileleri ve gazilerle iftar yaptı. Kacır, Türkiye'nin tam bağımsızlığı için Milli Teknoloji Hamlesi'ni gerçekleştirdiklerini belirtti. Savunma sanayisinde yerli sistemlerle yüzde 80'lik bir başarı elde ettiklerini vurgulayan Kacır, terörle mücadelede de kararlılıkla hareket edeceklerini söyledi.

  • CHP Alanya İlçe Başkanı: Mitingde açılan DEM Parti pankartları provokasyondu
    21:27 CHP Alanya İlçe Başkanı: Mitingde açılan DEM Parti pankartları provokasyondu

    CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Alanya'da gerçekleştirilen mitingde açılan DEM Parti pankartlarına ilişkin açıklama yaptı. Kandemir, pankartı açanların alandan uzaklaştırıldığını belirtirken, provokatif eylemin kaydedilerek sosyal medyada yayıldığını ve hukuki süreç başlatıldığını ifade etti.

  • Canan Kaftancıoğlu para sayma görüntülerine ilişkin ifadeye çağrıldı
    21:23 Canan Kaftancıoğlu para sayma görüntülerine ilişkin ifadeye çağrıldı

    CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma devam ediyor. Eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ilgili maddi gerçeğin ortaya çıkarılması amacıyla soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında daha önce şüpheli olarak ifade veren kişiler arasında İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski CHP İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanı Can Poyraz bulunuyor.

  • Mansur Yavaş: Pandemide esnaf dostu bir belediye başkanının nasıl olduğunu gösterdik
    21:19 Mansur Yavaş: Pandemide esnaf dostu bir belediye başkanının nasıl olduğunu gösterdik

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi döneminde esnaflara destek verdiklerini ve rakibinin ise binlerce esnafa ceza kestiğini belirterek, vatandaşların sandıkta cevabını vereceğini söyledi.

  • AK Parti Kadın Kolları Başkanı Keşir, Afyonkarahisar'da konuştu Açıklaması
    20:58 AK Parti Kadın Kolları Başkanı Keşir, Afyonkarahisar'da konuştu Açıklaması

    Keşir, Afyonkarahisar'da DEM Parti'nin olmadığını belirterek, hizmet belediyeciliğiyle yarışmanın önemine vurgu yaptı. Ayrıca, AK Parti Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Uluçay'ın projelerini desteklediğini ifade etti.

  • Çorum Valisi Zülkif Dağlı, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
    20:57 Çorum Valisi Zülkif Dağlı, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

    Çorum Valisi Zülkif Dağlı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi. Dağlı, Çorum'un 423 şehidi ve 546 gazisi olduğunu belirtti. İftar programına, AK Parti ve CHP milletvekilleri ile diğer yetkililer de katıldı.

  • CHP Alanya İlçe Başkanı: Provakatif pankart açanlar uzaklaştırıldı
    20:38 CHP Alanya İlçe Başkanı: Provakatif pankart açanlar uzaklaştırıldı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde CHP'nin gerçekleştirdiği mitingde DEM Parti'ye destek pankartlarına ilişkin açıklama yapan CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, pankartı açanların alandan uzaklaştırıldığını belirtti.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntülerine İlişkin İfadeler Alındı
    20:23 CHP İstanbul İl Başkanlığındaki Para Sayma Görüntülerine İlişkin İfadeler Alındı

    CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada şüpheli sıfatıyla ifadeleri alınan Tuncay Yılmaz ve Ali Rıza Braka'nın ifadelerine ulaşıldı. İfadelere göre, Braka, CHP adına taşınmazları satın aldığını ve satış işlemi için avukatıyla görüştüğünü belirtti. Yılmaz ise Keleş'ten emanet para aldığını ve CHP il binasıyla ilgili bilgi sahibi olmadığını iddia etti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Emeklilere Hitaben Konuştu
    20:14 CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Emeklilere Hitaben Konuştu

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklilere hitaben "Size para yok diyor Tayyip Erdoğan, 31 Mart’ta emekliler size yok, yok diyen Tayyip Erdoğan’a oy var mı? Yok. Bundan sonrasını Tayyip Erdoğan düşünsün. Gücünüzün farkında olun. 16,5 milyon emekli var. Siz isterseniz, her istediğinizi alırsınız. Burada kardeşiniz, evladınız var. Size şunu söylüyorum. 31 Mart seçimlerinde muhalefete güç verin. CHP’ye güç verin emeklinin hakkını hep birlikte söke söke alacağız" dedi.

  • İmamoğlu: Memleketini, Şehrini, Doğasını, Suyunu, Havasını Koruyan En Büyük Milliyetçidir
    20:14 İmamoğlu: Memleketini, Şehrini, Doğasını, Suyunu, Havasını Koruyan En Büyük Milliyetçidir

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, “Bugün Büyükçekmece Gölü'nün muazzam tabiatının bir bölümünü, 1 milyon 200 bin metrekaresini hizmete açıyoruz. Memleketini, şehrini koruyan en büyük milliyetçidir. Doğasını, suyunu, havasını koruyan en büyük milliyetçidir. Benim Atatürk milliyetçiliğim, memleketinin her insanını eşit gören milliyetçiliktir. Bir de kalkınmayı, icraatçılığı, ekonomik kalkınmayı, güvenlikle birlikte koruyan kavramdır milliyetçilik” dedi.

  • Özgür Özel: Antalya'yı iki kere üst üste kazanacağız
    19:22 Özgür Özel: Antalya'yı iki kere üst üste kazanacağız

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Alanya'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, beş yıl boyunca dürüst ve gayretli çalıştıklarını belirterek, Antalya'yı iki kere üst üste kazanacaklarını söyledi. Özel, Antalya'nın hükümet tarafından üvey evlat muamelesi gördüğünü ve toplanan vergi ile ayrılan yatırım bütçesi arasında büyük fark olduğunu dile getirdi. Ayrıca, turizmcilerin zor durumda olduğunu ve çiftçilerin sorunlarının çözülmesi gerektiğini vurguladı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Antalya'yı bir daha vermeyeceğiz
    19:04 CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Antalya'yı bir daha vermeyeceğiz

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Alanya'da gerçekleşen mitingde Antalya'yı kazanmak için kolları sıvadıklarını ve bir daha vermeyeceklerini söyledi. Özel, hükümetin Antalya'yı ihmal ettiğini ve israfı bitirerek hizmet getirdiklerini belirtti.

  • Erdoğan: CHP'nin Ankaramıza vereceği hiçbir hizmet yok
    19:01 Erdoğan: CHP'nin Ankaramıza vereceği hiçbir hizmet yok

    Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören'deki Atatürk Cumhuriyet Kulesi açılış töreninde yaptığı konuşmada, CHP'nin Ankaramıza vereceği hiçbir hizmet olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını belirtti. Erdoğan ayrıca, Ankara'nın yeni sembolü olan Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin açılışını gerçekleştirdi ve Ankara'nın sorunlarını çözecek bir dönemin kapılarını açacağını ifade etti.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 'Goca Adalılar' ile Buluştu
    19:01 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 'Goca Adalılar' ile Buluştu

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kemal Arıkan Caddesi'nde Avcılar ve Atıcılar Kulübü önünde düzenlenen 'Goca Adalılar' buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Günel, ilçenin yerli ailelerinden 'Goca Adalılar' ile buluştu. Etkinliğe, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, 1999-2009 yılları arasında iki dönem Kuşadası Belediye Başkanlığı yapan Fuat Akdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, 'Kuşadası'nın marka değerini yükseltmek için yaptığı tüm çalışmalardan dolayı Başkanımız Ömer Günel'i tebrik ediyorum. Geçirdiği 5 yılın sonunda gönül rahatlığıyla söylüyorum ki Ömer Günel'in hizmet karnesi pekiyi. Bir sonraki dönem de Kuşadası'na en iyi hizmetleri getireceğinden hiçbir şüphemiz yoktur' dedi. Günel ise 'Kuşadası'nda gerçekten çok toplantı yaptık ama bugün beraber olmaktan o kadar onur duyduğum insanlar görüyorum ki. Kuşadası'nın köklü ve emektar aileleriyle bir arada olduğum için duygulanmamak elde değil. İyi ki varsınız, bizimlesiniz ve iyi ki Kuşadası'nda siyaset yapıyorum. Sizlere 5 yıl daha hizmet edecek olmanın mutluluğunu duyuyorum' diye konuştu.

Advertisement