Son dakika Kadıköy haberleri, Kadıköy son dakika, son dakika Kadıköy

Son Dakika Kadıköy Haberleri

  • Fenerbahçe, Trabzonspor Maçı Sonrası Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Kararı Aldı
    21:32 Fenerbahçe, Trabzonspor Maçı Sonrası Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Kararı Aldı

    Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Trabzonspor maçında çıkan olaylar sonrası toplanarak 2 Nisan'da, 'Süper Lig'den çekilme dahil, alınacak aksiyonların değerlendirileceği' Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına karar verdi.

  • Edremit'te bir kişi darbedildi, 4 zanlı tutuklandı
    20:55 Edremit'te bir kişi darbedildi, 4 zanlı tutuklandı

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Edremit Devlet Hastanesi müdür yardımcısı Muhammet A'nın evinin bulunduğu Kadıköy Mahallesi'nde bir kişi darbedildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından İ.E, O.T, S.T. ve T.A'yı gözaltına aldı. Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

  • Marmaray istasyonu'nda saldırıya uğrayan kadın dehşet anlarını paylaştı: 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim
    15:50 Marmaray istasyonu'nda saldırıya uğrayan kadın dehşet anlarını paylaştı: 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim

    Göztepe Marmaray İstasyonu'nda çalışan güvenlik görevlisi Gülhan Karadereli, temizlik görevlisi Çetin Akay tarafından sürekli taciz edildiğini ve tehdit edildiğini söyledi. Akay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Karadereli'yi arayarak öldürme ve kesme tehdidinde bulunmuştu. 15 Mart'ta ise Akay, Marmaray İstasyonu'na gelerek Karadereli'ye bıçakla saldırdı. Karadereli'nin yüzüne ve sırtına bıçak darbeleri alan Akay, tutuklandı.

  • Kadıköy'de bisikletli Doğanay Güzelgün'ün ölümüne neden olan sanığın cezası belli oldu
    15:25 Kadıköy'de bisikletli Doğanay Güzelgün'ün ölümüne neden olan sanığın cezası belli oldu

    Bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne sebep olan Temel Ünlü'nün İstanbul Anadolu Adliyesi 20. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davasında karar çıktı. Ünlü, 'olası kast' suçundan 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

  • Kadıköy'de diş hekimi cinayeti davasında katil zanlısı müebbet hapse çarptırıldı
    12:56 Kadıköy'de diş hekimi cinayeti davasında katil zanlısı müebbet hapse çarptırıldı

    Kadıköy'de 21 Mayıs 2022'de gerçekleşen diş hekimi cinayeti davasında 2 sanığın yargılandığı duruşma sonuçlandı. Tutuklu sanık Ziya Ersoy, cinayeti işlemediğini belirtirken, tutuksuz sanık Abdullah Artut ise beraatini talep etti. Mahkeme, Ziya Ersoy'u ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırırken, Abdullah Artut'un beraatine karar verdi.

  • Kadıköy'de Diş Hekimi Cinayeti: Zanlıya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası
    12:30 Kadıköy'de Diş Hekimi Cinayeti: Zanlıya Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

    Kadıköy'de diş hekimi Şeyma Biran'ı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Ziya Ersoy'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Abdullah Artut ise suçsuz bulundu.

  • Neden iptal etmedi! Olaylı maçın hakemi Halil Umut Meler'e tapki yağıyor
    09:58 Neden iptal etmedi! Olaylı maçın hakemi Halil Umut Meler'e tapki yağıyor

    Dün akşam oynanan ve sahanın savaş alanına döndüğü Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'in maçı tatil etmemesi futbolseverler ve spor yorumcuları tarafından büyük tepki çekti. İşte Meler'e gelen tepkiler...

  • İsmail Kartal olaylı Trabzonspor maçının ardından konuştu: Yardımcılarım yaralandı, oğlumun kafası şişti
    08:19 İsmail Kartal olaylı Trabzonspor maçının ardından konuştu: Yardımcılarım yaralandı, oğlumun kafası şişti

    Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaşanan olaylarla ilgili konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Fenerbahçe'ye karşı neden böyle bir algı, böyle bir hırs var. Biz bugün saldırıya uğradık, hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. Oğlumun kafası şişmiş, çocuğa vurmuşlar burada. Yardımcılarım da yaralandı" dedi.

  • İsmail Kartal: Normalde bu maçın iptal olması lazım
    01:18 İsmail Kartal: Normalde bu maçın iptal olması lazım

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, normal şartlar altında bu maçın iptal olması gerektiğini belirterek, yaşanan olayları aşmaları gerektiğini söyledi. Kartal, maç sırasında oyuncularına yapılan saldırıları ve hakemin maçı iptal etmemesini eleştirirken, Türk futbolunda hoşgörünün önemine vurgu yaptı.

  • Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: 'Maçın iptal edilmesi gerekirdi'
    01:11 Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: 'Maçın iptal edilmesi gerekirdi'

    Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 yendiği maçta yaşanan olaylara ilişkin konuşan İsmail Kartal, oyuncusuna atılan maddenin maçın iptal edilmesi gerektiğini söyledi. Kartal, Trabzonspor'u analiz ederek geldiklerini belirtti ve tribün saldırısının oyunlarını etkilediğini ifade etti. Ayrıca, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki sürekli gerilimin nedenini anlamadığını dile getirdi.

  • Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Olaylarla İlgili Soruşturma Başlatıldı
    00:52 Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Olaylarla İlgili Soruşturma Başlatıldı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sahaya giren seyircilerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalara başlandığını açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ise olaylarla ilgili gerekli cezai müeyyidelerin uygulanacağını bildirdi. Maçta yaşanan olaylar arasında teknik direktörlerin açıklamaları da yer aldı.

  • Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Normal şartlarda maç iptal edilmeliydi
    00:08 Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Normal şartlarda maç iptal edilmeliydi

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, normal şartlar altında bu maçın iptal olması gerektiğini belirterek, yaşanan bu olayları aşmaları gerektiğini söyledi. Kartal, maç sırasında yaşanan tribün saldırısı ve oyunculara atılan maddelerin maçın iptal edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Türk futboluna hizmet eden herkesin hoşgörülü olması gerektiğini ve zor şartlarda kazandıkları için oyuncularını kutladığını belirtti.

  • Kadıköy'de Kiracı Tarafından Darp Edilen Ev Sahibi
    17 Mar Kadıköy'de Kiracı Tarafından Darp Edilen Ev Sahibi

    Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında evinden çıkarılan Necmi Asker, yeni aldığı evine taşınmak istediğinde kiracısı tarafından darp edildi. Asker ve kızı, üniversitede öğretim görevlisi olan kiracıları tarafından saldırıya uğradı. Olayın ardından Asker ve ailesi darp raporu alarak şikayetçi oldu.

  • Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında kiracı darp edildi
    17 Mar Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında kiracı darp edildi

    Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında evinden çıkarılan Necmi Asker ve kızı, yeni satın aldıkları evde oturan kiracıları tarafından darp edildi. Ev sahibi Asker, kiracıların mağdur olmaması gerektiğini ancak ev sahibinin de mağdur edilmemesi gerektiğini belirtti.

  • Kadıköy önlerinde arızalanan 183 metre boyundaki tanker Küçükçekmece'ye demirletildi
    17 Mar Kadıköy önlerinde arızalanan 183 metre boyundaki tanker Küçükçekmece'ye demirletildi

    Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İtalya'dan Rusya'ya seyir halinde olan 'SW CAP FERRAT 1' isimli 183 metre boyundaki tanker, Fenerbahçe açıklarında makine arızası yaşadıktan sonra kılavuz kaptan ve Kurtarma-11 römorkörü eşliğinde Küçükçekmece Demir Sahası'na emniyetle demirletildi.

  • İmamoğlu: 'İstanbul, Sihirbazlık Yapıp Çocuklarımızın, Gençlerimizin Geleceğini Çalanlara Bırakılmaz'
    16 Mar İmamoğlu: "İstanbul, Sihirbazlık Yapıp Çocuklarımızın, Gençlerimizin Geleceğini Çalanlara Bırakılmaz"

    Sancaktepe ve Çekmeköy’de CHP adaylarıyla birlikte ilçe turu yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, halk buluşmasında konuşt "Bu şehir, rantçılara bırakılamaz” diyen İmamoğlu, “Bu şehir, öyle, ‘İstanbul benim sevdamdır’ deyip sihirbazlık yapıp, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğini çalanlara bırakılamaz, bırakmayacağız" dedi.

  • Sağlık Meslek Örgütleri 14 Mart Tıp Bayramı Haftası'nda Yürüyüş Gerçekleştirdi
    16 Mar Sağlık Meslek Örgütleri 14 Mart Tıp Bayramı Haftası'nda Yürüyüş Gerçekleştirdi

    Sağlık meslek örgütleri, 14 Mart Tıp Bayramı Haftası kapsamında Kadıköy Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden Kadıköy'e yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından İskele Meydanı'nda açıklama yapan hekimler 14 maddelik taleplerini açıkladı. Hekimler, şiddetsiz, güvenli ve güvenceli ortamda iyi hekimlik yapmak istediklerini vurguladılar.

  • İstanbul Kadıköy'de Sağlık Çalışanlarından 14 Mart Tıp Bayramı Yürüyüşü
    16 Mar İstanbul Kadıköy'de Sağlık Çalışanlarından 14 Mart Tıp Bayramı Yürüyüşü

    İstanbul Kadıköy'de bir grup sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı için hazırladıkları 14 talebi duyurmak için yürüyüş yaptı. Sağlık görevlileri sloganlar eşliğinde Kadıköy İskele meydanına kadar yürüdü. Grup, sağlık kurumlarının ayakta kalması ve şiddetsiz bir çalışma ortamı taleplerini dile getirdi.

  • İstanbul Beylikdüzü'nde Ucuz Et İçin Uzun Kuyruklar Oluşuyor
    16 Mar İstanbul Beylikdüzü'nde Ucuz Et İçin Uzun Kuyruklar Oluşuyor

    İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan Et ve Süt Kurumu satış mağazası önünde yurttaşlar, ucuz ete ulaşabilmek için her gün sıra oluşturuyor. Ucuz ve sağlıklı gıdaya ulaşamayanların sayısı da hızla artmaya devam ediyor. Emekli ve dar gelirli vatandaşlar, ucuz gıdanın satıldığı yerlerde uzun kuyruklar oluşturuyor. İktidarın tartışmalı ekonomi politikalarının faturası yurttaşa yansıyor.

  • Trabzonspor ile Fenerbahçe Süper Lig'de 135. kez karşı karşıya
    16 Mar Trabzonspor ile Fenerbahçe Süper Lig'de 135. kez karşı karşıya

    Trabzonspor ile Fenerbahçe yarın Süper Lig'de yapacakları maçla 135. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki rekabette Fenerbahçe'nin 7 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. Toplamda 134 maçta Fenerbahçe 51, Trabzonspor 44 galibiyet elde etti. İki takım arasındaki en farklı skorlu galibiyetler ise Fenerbahçe'nin 5-1 ve 4-0'lık sonuçlarıyla gerçekleşti.

  • Müjdat Gezen... 71. SANAT YILINI KUTLADI!
    16 Mar Müjdat Gezen... 71. SANAT YILINI KUTLADI!

    71 yıllık bir sanat yaşamına neler sığar? Sayısız tiyatro oyunu, 82 kitap, onlarca sinema filmi, diziler ve ödüller...

  • KESK, Eğitim Sen Genel Merkezi'nde Seçim Tutum Belgesini açıklayacak
    16 Mar KESK, Eğitim Sen Genel Merkezi'nde Seçim Tutum Belgesini açıklayacak

    ANKA HABER AJANSI 16 MART CUMARTESİ GÜNDEMİ

  • Trabzonspor ile Fenerbahçe Süper Lig'de Karşı Karşıya
    16 Mar Trabzonspor ile Fenerbahçe Süper Lig'de Karşı Karşıya

    Trabzonspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın oynayacakları maçla 135. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın geçmiş performansları ve istatistikler de maçı heyecanlı kılıyor.

  • İmamoğlu: Türkiye Cumhuriyeti böyle aymazlığı, böyle sefilliği, böyle rezilliği hiçbir dönemde yaşamadı
    16 Mar İmamoğlu: Türkiye Cumhuriyeti böyle aymazlığı, böyle sefilliği, böyle rezilliği hiçbir dönemde yaşamadı

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Kadıköy Belediye Başkan adayı Mesut Kösedağ, Kadıköy Caddebostan'da halkla buluştu. İmamoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edenleri eleştirerek, iktidarın bu tür kişileri ödüllendirdiğini söyledi. İmamoğlu, Kadıköy'de yapılan hizmetlerden örnekler vererek, İstanbul'un rotasını geriye doğru getirmek isteyenlere karşı mücadele edeceklerini vurguladı.

  • ATM'lerden QR Kod ve Cepbank ile Yasadışı Bahis Operasyonu: 34 Tutuklama
    15 Mar ATM'lerden QR Kod ve Cepbank ile Yasadışı Bahis Operasyonu: 34 Tutuklama

    İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda, ATM'lerden QR kod ve cepbank yöntemi ile yasadışı bahis oynayarak haksız kazanç elde eden ve kazancını kripto para borsası aracılığıyla yurt dışına kaçıran 60 şüpheliden 34'ü tutuklandı. Operasyonda çok sayıda materyal, para, kripto soğuk cüzdan ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

  • İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı
    15 Mar İstanbul'da Kemal Sunal Müzesi açıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadıköy 60. Yıl Göztepe Parkı'nda Kemal Sunal Müzesi açıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Kemal Sunal'ın müzesini açmanın gururunu yaşadığını belirtti. Müzede, Kemal Sunal'a ait film afişleri, kişisel eşyaları ve kostümleri sergileniyor.

  • 'Kemal Sunal Müzesi' Açılışında Konuşan İmamoğlu: 'Tam Yol İleri' Diyerek Yürümek Değil, Koşmak İstiyoruz
    15 Mar 'Kemal Sunal Müzesi' Açılışında Konuşan İmamoğlu: 'Tam Yol İleri' Diyerek Yürümek Değil, Koşmak İstiyoruz

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Kemal Sunal Müzesi’ni, Sunal ailesi ile birlikte açtı. İmamoğlu, “Çok güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Bu milletin hakkını, hak ettiğini vermeye çalışıyoruz... Yapacağımız ve yaptığımız işlerle ilgili de hiçbir zaman süslü işler, süslü laflar kurarak sizi aldatmadık, aldatmayacağız. İnşallah onları size yaşatmaya devam ederek, yolumuza ‘tam yol ileri’ diyerek yürümek değil, koşmak istiyoruz..., Kemal Sunal'ın bize bıraktığı o güzel anıların önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

  • Kadıköy'de Trafikte Moonwalk Dansı
    15 Mar Kadıköy'de Trafikte Moonwalk Dansı

    Kadıköy'de bir grup genç, trafik ışıklarında bekleyen sürücüler ve yayalar için moonwalk dansı yaparak stresten uzaklaşmalarını amaçladı. Dans ekibi, yaya geçidinde gösteri yaparken sürücülere çiçek ve stres topu hediye etti. Gençler, insanlara umut ve mutluluk aşılamayı hedeflediklerini belirtti.

  • İstanbul Anadolu Yakasında Trafiği Rahatlatacak Kavşak Açıldı
    15 Mar İstanbul Anadolu Yakasında Trafiği Rahatlatacak Kavşak Açıldı

    İstanbul Anadolu yakasının trafiğini rahatlatacak olan 'D-100 Karayolu Uzunçayır Kavşağı', İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla hizmete açıldı. İmamoğlu, açılışta Fikirtepe'yi eleştirerek, kentsel dönüşümün hayal kırıklığına dönüştüğünü belirtti. Kavşak, Üsküdar Ünalan Mahallesi Uzunçayır Metrobüs Durağı girişine yakın bir noktada bulunuyor ve Anadolu yakasında birçok ulaşım hattının kesişim noktası olarak önem taşıyor.

  • Kadıköy'deki Yıkılan Binalardaki Süslemeler Korunacak
    15 Mar Kadıköy'deki Yıkılan Binalardaki Süslemeler Korunacak

    Kadıköy Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binalarda bulunan süsleme öğelerinin korunması için karar aldı. Kadıköy'deki 100'den fazla binanın dış cephesinde ve iç duvarlarında yer alan eserler, bilimsel yöntemlerle sökülerek yeniden değerlendirilecek.

  • Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile eşleşti
    15 Mar Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile eşleşti

    Konferans Ligi'nde kura çekimi gerçekleştirildi. Fenerbahçe'nin rakibi Yunanistan temsilcisi Olympiakos oldu. Sarı-lacivertliler, Olympiakos'u geçmesi halinde yarı finalde Aston Villa-Lille galibi ile oynayacak.

  • Müjdat Gezen'in 71. sanat yılı özel programla kutlandı
    15 Mar Müjdat Gezen'in 71. sanat yılı özel programla kutlandı

    Usta sanatçı Müjdat Gezen'in 71. sanat yılı özel bir programla Caddebostan Kültür Merkezi'nde kutlandı. Etkinliğe ailesi, arkadaşları, ünlü isimler, öğrencileri ve sevenleri katıldı. Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte belgesel gösterimi ve söyleşi gerçekleştirildi.

  • Union Saint-Gilliose'nin Fenerbahçe'yi yenmesi Belçika medyasında övgüyle karşılandı
    15 Mar Union Saint-Gilliose'nin Fenerbahçe'yi yenmesi Belçika medyasında övgüyle karşılandı

    Belçika medyası, Union Saint-Gilliose'nin Fenerbahçe'yi Konferans Ligi'nde yenmesini övgüyle karşıladı. Fenerbahçe'nin çeyrek finale yükselmesi beklenen bir sonuç olsa da, Belçika futbol kamuoyu ve medyası İstanbul'da böyle bir başarı beklemiyordu. Union SG, Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek galip geldi ancak turu geçmeye yetmedi.

  • Union Saint-Gilliose'nin Fenerbahçe'yi yenmesi Belçika medyasında övgüyle karşılandı
    15 Mar Union Saint-Gilliose'nin Fenerbahçe'yi yenmesi Belçika medyasında övgüyle karşılandı

    Belçika medyası, Union Saint-Gilliose'nin Fenerbahçe'yi Konferans Ligi'nde yenmesini övgüyle karşıladı. Fenerbahçe'nin çeyrek finale yükselmesi beklenen bir sonuç olsa da, Belçika futbol kamuoyu ve medyası İstanbul'da böyle bir başarı beklemiyordu. Union SG, Fenerbahçe karşısında etkili bir performans sergileyerek 1-0 galibiyet elde etti. Ancak ilk maçtaki 3-0'lık galibiyetin avantajıyla Fenerbahçe çeyrek finale adını yazdıran taraf oldu. Belçika medyası, Union SG'nin İstanbul'da elde ettiği galibiyete geniş yer ayırdı ve takımın Avrupa macerasını olumlu bir şekilde sonlandırdı olarak değerlendirdi.

  • Totem yapmakta haksız değilmiş! Ali Koç maça gitti, Fenerbahçe yenildi
    14 Mar Totem yapmakta haksız değilmiş! Ali Koç maça gitti, Fenerbahçe yenildi

    UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe sahasında Union SG ile karşılaştı. Maçlara gitmeyerek totem yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, UEFA başkanı Ceferei'nin ziyareti nedeniyle stattaki yerini aldı. Koç'un uzun zaman sonra totemini bozarak gittiği maçta sarı-lacivertliler sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

  • Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi
    14 Mar Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında, deplasmanda oynanan ilk maçta 3-0 yendiği Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımına Kadıköy'de 1-0 yenilerek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

  • İstanbul'da polis ekipleri tarafından huzur uygulaması yapıldı
    14 Mar İstanbul'da polis ekipleri tarafından huzur uygulaması yapıldı

    İstanbul'un çeşitli ilçelerinde gerçekleştirilen huzur uygulamasında, polis ekipleri araçları durdurarak detaylı arama yaparken sürücü ve yolcuların kimliklerini kontrol etti. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde yapılan uygulamalarda ise araç sürücülerinin belgeleri incelendi ve yolcuların kimlik kontrolleri yapıldı.

  • Prof. Dr. Naci Görür'den kentsel dönüşüm çağrısı
    14 Mar Prof. Dr. Naci Görür'den kentsel dönüşüm çağrısı

    Türk jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli bir şehrin inşa edilmesi gerektiğini belirterek, İstanbul'da beklenen depremin büyüklüğünün 7.2 ile 7.6 arasında olabileceğini belirtti.

  • Üsküdar'da otomobil çarpması sonucu ölümle sonuçlanan kaza davası başladı
    14 Mar Üsküdar'da otomobil çarpması sonucu ölümle sonuçlanan kaza davası başladı

    Üsküdar'da otomobiliyle çarptığı motosiklet sürücüsünün ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan sürücü Can Karaoğul'un, 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçundan 9 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Duruşmada sanık Karaoğul, suçlamaları kabul etmediğini belirtti. Mahkeme, delillerin tam olarak toplanmadığı gerekçesiyle sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı erteledi.

  • İDOB Solistleri Viyana Okulu Konseri'nde Sahne Aldı
    14 Mar İDOB Solistleri Viyana Okulu Konseri'nde Sahne Aldı

    İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) solistleri, Kadıköy Süreyya Opera Sahnesi'nde düzenlenen 'Viyana Okulu Konseri'nde performans sergiledi. Konserde Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven ve Franz Joseph Haydn gibi Viyana Okulu temsilcilerinin eserleri seslendirildi. 'Saraydan Kız Kaçırma', 'Sihirli Flüt', 'Figaro'nun Düğünü' ve 'Fidelio' gibi unutulmaz opera eserlerinden aryalar da yorumlandı. Konserde Ceren Aydın, Serkan Bodur, Yoel Keşap, Alp Köksal, Erdem Sakarya, Ceren Şahin, E. Tuğba Tekışık, Umut Tingür ve Anıl Önder solist olarak yer aldı, Aslıhan Korkmaz ise piyanosuyla sanatçılara eşlik etti.

  • Kadıköy'de su dolan inşaat sahası Google Maps'te göl olarak gösteriliyor
    14 Mar Kadıköy'de su dolan inşaat sahası Google Maps'te göl olarak gösteriliyor

    Kadıköy'deki bir inşaat sahasında biriken su, Google Maps uygulamasında göl olarak algılanıyor. Sosyal medyada büyük ilgi gören durum, dron ile havadan görüntülendi.

  • CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin Yılmazköy Mahallesi'nde Projelerini Anlattı
    14 Mar CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin Yılmazköy Mahallesi'nde Projelerini Anlattı

    CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin, Yılmazköy Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelip projelerini anlatırken, destek sözü aldı.

  • Ticaret Bakanlığı, restoranlarda fiyat listesi denetimi yaptı
    14 Mar Ticaret Bakanlığı, restoranlarda fiyat listesi denetimi yaptı

    Ticaret Bakanlığı, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Van dahil olmak üzere 17 ildeki restoran, lokanta ve kafelerde fiyat listelerinin görünür şekilde konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı. Bakanlık, tarife ve fiyat listelerine ilişkin belgelerin işletmelerin önüne ve masaların üzerine konulması şartını getirmişti. Denetimler sonucunda birçok işletme düzenlemeye uyum sağladı.

  • İstanbul'daki inşaat sahası Google Maps'te göl olarak gösterildi
    14 Mar İstanbul'daki inşaat sahası Google Maps'te göl olarak gösterildi

    Kadıköy'de bulunan bir inşaat sahasında biriken su, Google Maps'te göl olarak gösterildi. İnşaat sahasında başlayan inşaatın durmasıyla birlikte temel çukuru su ile dolmuş ve adeta göle dönüşmüştü.

  • Beşiktaş, geri dönüşlerde son 3 sezonun en kötü istatistiğine imza attı
    14 Mar Beşiktaş, geri dönüşlerde son 3 sezonun en kötü istatistiğine imza attı

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de bu sezon oynadığı 29 maçın 11'inde ilk golü yiyerek geriye düştü. Bu maçların 9'unu kaybeden Beşiktaş, sadece 1'inden galibiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, son 3 sezonun en kötü geri dönüş istatistiğini elde etti.

  • Kadıköy'de kontrolden çıkan taksi, otomobile arkadan çarptı: 1 yaralı
    14 Mar Kadıköy'de kontrolden çıkan taksi, otomobile arkadan çarptı: 1 yaralı

    Kadıköy'de seyir halindeyken şerit değiştiren bir taksi, sol şeritte ilerleyen bir otomobile arkadan çarptı. Kazada taksi sürücüsü yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Kadıköy'de seyir halindeyken taksi kaza yaptı, sürücü yaralandı
    14 Mar Kadıköy'de seyir halindeyken taksi kaza yaptı, sürücü yaralandı

    Kadıköy ilçesinde seyir halinde olan bir taksi, aniden şerit değiştirerek sol şeritte ilerleyen bir otomobile çarptı. Kazada taksi sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı.

  • Kanarya tur peşinde! İşte Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçının muhtemel 11'leri
    14 Mar Kanarya tur peşinde! İşte Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise maçının muhtemel 11'leri

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında, deplasmanda oynanan ilk maçta 3-0 yendiği Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile evinde oynayacak. Mücadelenin muhtemel 11'lerini sizin için derledik...

  • Kadıköy'deki inşaat alanında oluşan su birikintisi dijital haritalarda göl olarak göründü
    13 Mar Kadıköy'deki inşaat alanında oluşan su birikintisi dijital haritalarda göl olarak göründü

    Kadıköy'de bulunan bir inşaat alanında yıllardır yapılmayan çalışmalar sonucunda oluşan su birikintisi, Google, Apple ve Yandex gibi dijital haritalarda göl olarak tanımlandı. İnşaat alanındaki su birikintisinin tahliye edilmeye başlandığı görüldü.

  • 'Ulaşılabilir İstanbul İçin Tam Yol İleri' Sunumunda Konuşan İmamoğlu: 'Bu İş Yaptırmama Zihniyetini, 5 Yıl Boyunca Her Seferinde Mağlup Ettik'
    13 Mar 'Ulaşılabilir İstanbul İçin Tam Yol İleri' Sunumunda Konuşan İmamoğlu: "Bu İş Yaptırmama Zihniyetini, 5 Yıl Boyunca Her Seferinde Mağlup Ettik"

    İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘10 x 10 = 100 Büyük Proje’ toplantılarının beşincisini gerçekleştirdi. Kendi dönemlerinde tamamladıkları hatla İstanbul’daki raylı sistem uzunluğunu 367 kilometreye çıkardıklarını belirten İmamoğlu, “Bu iş yaptırmama zihniyetini, 5 yıl boyunca her seferinde mağlup ettik, bundan sonra da mağlup etmeye devam edeceğiz. Halbuki bizim isteğimiz, galibiyet-mağlubiyet değil. Omuz omuza yapalım. Birlikte açılış yapalım. Biz bakanlığın yaptığı açılışa gidelim. Onlar bizim yaptığımız açılışa gelsin. Allah aşkına Büyükşehir Belediyesi de milletin bakanlık da milletin. Yani kimin malını kiminden kaçırıyorsun? Kimin parasını kimden esirgiyorsun? ‘Allah'tan korkun’ diyorum. Ramazan gününde dua ediyorum. Allah sizi ıslah etsin. Göreceksiniz, hiçbir işimizin önünde duramayacaklar” dedi.

  • İBB Ramazan Ayına Özel Ücretsiz Etkinlikler Düzenliyor
    13 Mar İBB Ramazan Ayına Özel Ücretsiz Etkinlikler Düzenliyor

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ramazan ayına özel olarak düzenlenen etkinliklerle İstanbullulara ücretsiz kültür ve sanat deneyimi sunacak. Sami Özer, Ahmet Özhan, Belkıs Akkale, Mehmet Esen, Sunay Akın-Dilek Türkan, Yeni Türkü, Şevval Sam, İncesaz, Gaye Su Akyol, Bengü, Irmak Arıcı, Veysel Diker, Gülşen Kutlu, Rafet El Roman, Tarkan Öngen ve Gece Yolcuları gibi birçok ünlü sanatçı, 24 Mart'a kadar sürecek etkinliklerde sahne alacak. Etkinlikler, İstanbul'un farklı noktalarında bulunan parklar, meydanlar ve köylerde gerçekleştirilecek. Ramazan sohbetleri, geleneksel Türk gösterileri, enstrümantal dinletiler, halk oyunları gösterileri ve çocuklar için sokak sanatları ve atölyeler gibi birçok etkinlik düzenlenecek. Detaylı etkinlik programına İBB Kültür sosyal medya hesapları ve www.kultursanat.istanbul adresinden ulaşılabilecek.

  • Kadıköy Feneryolu Marmaray İstasyonunda İntihar
    12 Mar Kadıköy Feneryolu Marmaray İstasyonunda İntihar

    Kadıköy Feneryolu Marmaray istasyonunda bir kişi, seyir halindeki trenin altına atlayarak yaşamına son verdi.

  • Kadıköy'de bıçak ve kemerli kavga kamerada
    12 Mar Kadıköy'de bıçak ve kemerli kavga kamerada

    Kadıköy Caddebostan'da bir hafriyat kamyonu şoförü, park halindeki araçlar yüzünden dönüş yapamayınca kornaya bastı. Bunun üzerine kamyon şoförü ve arkadaşı kendisini uyaran 3 kişiye bıçak ve kemerle saldırdı. Kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 83'e kadar yükseldi
    12 Mar İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 83'e kadar yükseldi

    İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu, iftara yetişmek isteyenlerin de etkisiyle yüzde 83'e kadar yükseldi. Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda araçlar güçlükle ilerlerken, TEM otoyolunda Sancaktepe ile Ataşehir, Şile yolunda ise Altunizade ile Ümraniye arasında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Avrupa Yakası'nda ise D-100 kara yolunda Okmeydanı ile Zincirlikuyu arasında trafik durma noktasına geldi.

  • İstanbul merkezli 7 ilde yasadışı bahis çetesine operasyon: 60 gözaltı
    12 Mar İstanbul merkezli 7 ilde yasadışı bahis çetesine operasyon: 60 gözaltı

    ATM'lerden QR kod ve Cepbank yöntemi ile yasadışı bahis oynayarak elde ettikleri haksız kazançlarını kripto para borsası aracılığıyla yurt dışına kaçıran çeteye yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 60 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin hesaplarında yaklaşık 600 milyon TL finansal döngü gerçekleştirdikleri belirlendi.

  • ATM'lerden QR Kod ve Cepbank ile Yasadışı Bahis Operasyonu: 60 Şüpheli Gözaltına Alındı
    12 Mar ATM'lerden QR Kod ve Cepbank ile Yasadışı Bahis Operasyonu: 60 Şüpheli Gözaltına Alındı

    İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda, ATM'lerden QR kod ve Cepbank yöntemi ile yasadışı bahis oynayarak haksız kazanç elde eden ve kazancını kripto para borsası aracılığıyla yurt dışına kaçıran 60 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin hesaplarında yaklaşık 600 milyon TL finansal döngü gerçekleştirdikleri belirlendi.

  • Kadıköy Caddebostan'da Hafriyat Kamyonu Şoförü ve Arkadaşı 3 Kişiye Saldırdı
    12 Mar Kadıköy Caddebostan'da Hafriyat Kamyonu Şoförü ve Arkadaşı 3 Kişiye Saldırdı

    Kadıköy Caddebostan'da bir hafriyat kamyonu şoförü, park halindeki araçlar yüzünden dönüş yapamayınca kornaya bastı. Bunun üzerine kamyon şoförü ve arkadaşı kendisini uyaran 3 kişiye bıçak ve kemerle saldırdı. Kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayın ardından yaralanan şahıslar hastaneye kaldırılırken polis, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

  • İmamoğlu'ndan 'Kameralı Kumpas' Yanıtı: 'Zannediyorlar Ki Ekrem Yılacak. Yılmaz. Sizi Süründüre Süründüre Yıldıracak'
    12 Mar İmamoğlu'ndan 'Kameralı Kumpas' Yanıtı: "Zannediyorlar Ki Ekrem Yılacak. Yılmaz. Sizi Süründüre Süründüre Yıldıracak"

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İSTAÇ, kentte AB standartlarında kurulan ilk endüstriyel atık yakma tesisini hizmete açtı. ‘İSTAÇ Endüstriyel Atık Termal Bertaraf Tesisi’ açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “5 yıl öncesine döndüğümde, Ramazan'ın ilk günü (6 Mayıs 2019) seçimi iptal eden bir akılla mücadele etmek zorunda kaldık. Yine dün, Ramazan'ın ilk günü de olsa, bazı kötülükler rahat durmuyor. Bir bakıyorsunuz böyle bir, ‘Haydi Ekrem'i nasıl alaşağı ederiz, buradan ne çıkartırız’ diyerek, seçime 20 gün kala, CHP İstanbul İl binasının satın alınması sürecinde, bir hukukçu ofisinde yapılan bir işlem üzerinden fırtına koparmaya çalışan insanların kötülükçü akılları var. Buna, Ramazan’ın ilk gününde seçimi iptal ederek tarihe geçen, o dönemin içinde olan herkes, hani ‘çaldılar’ diyen, ‘hırsız’ diyen, işin en başındaki kişi, Sayın Cumhurbaşkanı da dahil olmak üzere, aday da dahil olmak üzere, o siyasi partinin bütün bakanları, hepsi dahil olmak üzere sebep olmuşlardır. Kumpasla seçim kazanacağını zanneden ve bu uğurda kul hakkı yemekten de imtina etmeyenler zannediyorlar ki Ekrem yılacak. Yılmaz. Sizi süründüre süründüre yıldıracak, o bir avuç insanı; göreceksiniz. Kararlılığımı tarif bile edemem bu kötü ve kötülüklerle mücadelede” dedi.

  • Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe'ye karşı üstünlüğü devam ediyor
    12 Mar Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe'ye karşı üstünlüğü devam ediyor

    Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'ye karşı çıktığı 5 maçın 3'ünü kazanırken, liderlik koltuğunu da rakibinden aldı.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayında İftar Programları Düzenliyor
    12 Mar Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayında İftar Programları Düzenliyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da Aydın'ın farklı noktalarında iftar programları düzenlemeye başladı. İlk gün Aydın genelinde 9 farklı noktada düzenlenen iftar programlarıyla toplam 15 bin kişiye iftar yemeği verildi. Başkan Çerçioğlu, ramazan ayının bolluk, bereket ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı İftar Programları Düzenliyor
    11 Mar Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı İftar Programları Düzenliyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayının gelmesiyle birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da Aydın'ın farklı noktalarında iftar programları düzenlemeye başladı. Büyükşehir Belediyesi, bugün Aydın genelinde 9 farklı noktada düzenlediği iftar programlarıyla toplam 15 bin kişiye iftar yemeği verdi.

  • Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez: Takımımın emekleri görmezden geliniyor
    11 Mar Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez: Takımımın emekleri görmezden geliniyor

    Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili yapılan algıyı kabul etmediğini belirterek, oyuncularını tebrik etti. Üzülmez, takımının emeklerinin görmezden gelindiğini ve kazandığını söyledi.

  • İstanbul'da Ramazan Ayının İlk İftarı Öncesinde Trafik Yoğunluğu Arttı
    11 Mar İstanbul'da Ramazan Ayının İlk İftarı Öncesinde Trafik Yoğunluğu Arttı

    İstanbul'da ramazan ayının ilk iftarı öncesinde trafik yoğunluğu yüzde 74'e ulaştı. İstanbulların ramazanın ilk iftarına yetişebilmek için yola koyulmalarının da etkisiyle mega kentte trafik yoğunluğu yaşanıyor. İBB Cep Trafik uygulaması verilerine göre, kentteki trafik yoğunluğu saat 18.30 itibarıyla yüzde 74'e çıktı.

  • İsmail Kartal maç sonu isyan etti: Kadıköy'e gelen yatıyor
    11 Mar İsmail Kartal maç sonu isyan etti: Kadıköy'e gelen yatıyor

    Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, 4-1 kazandıkları Pendikspor maçının ardından hakem kararlarına ve konuk ettikleri takımlara sert eleştirilerde bulundu. Rakiplerin oyunu yavaşlattığını belirten Kartal, "Son zamanlarda Kadıköy'e gelen bütün rakiplerimiz alışkanlık oldu herhalde. Sürekli yere yatarak, oyun hızımızı yavaşlatarak ya da provoke ederek oynamamıza engel oluyorlar" dedi.

  • Fenerbahçe tribünlerinden Emre Belözoğlu'na küfürlü tezahürat
    10 Mar Fenerbahçe tribünlerinden Emre Belözoğlu'na küfürlü tezahürat

    Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u konuk eden Fenerbahçe'nin taraftarları, maç öncesi MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na küfürlü tezahüratlarda bulundu. Belözoğlu, Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamalar ve kupa maçındaki sevinci nedeniyle sarı lacivertli taraftarların hedefi haline gelmişti.

  • İBB Ramazan Ayında Etkinlik ve Hizmetlerini Duyurdu
    10 Mar İBB Ramazan Ayında Etkinlik ve Hizmetlerini Duyurdu

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ramazan ayında yapılacak bir dizi etkinlik, hizmet ve düzenlemeyi duyurdu. İBB, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi, alışveriş kartı ve nakit desteği sağlayacak. Ayrıca iftar çadırları kurulacak, kumanya dağıtımı yapılacak ve hastane acil servislerinde sahurluk dağıtımı gerçekleştirilecek. Metro ve otobüs seferleri de düzenlenecek. İBB'ye bağlı kültür merkezleri ve müzeler de ramazan programları düzenleyecek ve ücretsiz ziyaret imkanı sunacak.

  • Samsun Büyükşehir Belediyesi Girişimci Kadınları Destekliyor
    10 Mar Samsun Büyükşehir Belediyesi Girişimci Kadınları Destekliyor

    Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından girişimci kadınlar, eğitimler ve proje çalışmaları ile destekleniyor. Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan eğitim ve atölye çalışmaları, Girişimcilik Haftası'nda da devam etti. Kadınlar iş kurma ve yürütme konusunda bilgi sahibi olurken, devlet hibe ve destek programları da anlatıldı.

  • Kadıköy'de taksi sürücüsünü bıçaklayan şüphelilerden biri tutuklandı
    09 Mar Kadıköy'de taksi sürücüsünü bıçaklayan şüphelilerden biri tutuklandı

    Kadıköy'de bir taksi sürücüsünü bıçakla yaraladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya ilişkin çalışma yürüttü ve şüphelilerin taksiye müşteri olarak binmek istedikleri, ancak sürücünün lastiğinin inik olması nedeniyle yolcu alamayacağını söylemesi üzerine aralarında tartışma yaşandığını belirledi. Tartışmanın ardından bir şüpheli taksi sürücüsünü bıçakla her iki kolundan yaraladı. Şüphelilerden biri tutuklanırken diğerleri serbest bırakıldı.

  • Kadıköy'de ticari taksiciyi bıçaklayan 3 çocuk yakalandı
    09 Mar Kadıköy'de ticari taksiciyi bıçaklayan 3 çocuk yakalandı

    Kadıköy'de yaşanan olayda, 3 çocuk ticari taksi sürücüsünü bıçaklayarak yaraladı. Şüphelilerden ikisi serbest bırakılırken biri tutuklandı. Şüpheli şahısların çeşitli suçlardan kayıtları olduğu belirlendi.

  • Eda Erdem'in heykeli sosyal medyada gündem oldu! Işıklandırma gerçeği sonradan ortaya çıktı
    09 Mar Eda Erdem'in heykeli sosyal medyada gündem oldu! Işıklandırma gerçeği sonradan ortaya çıktı

    Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ve Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli Ülker Stadyumu önünde yapılan törenle açıldı. Fakat Erdem'in heykeli sosyal medyada gündem oldu. Erdem'in heykelinin alt kısmı erkek heykeline benzetilirken, gerçeğin bambaşka olduğu sonradan ortaya çıktı.

  • İstanbul'da haftanın son gününde trafik yoğunluğu yüzde 90'a çıktı
    08 Mar İstanbul'da haftanın son gününde trafik yoğunluğu yüzde 90'a çıktı

    İstanbul'da haftanın son gününde akşam saatlerinde trafik yoğunluğu, yağmurun da etkisiyle yüzde 90'a kadar yükseldi. Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda, TEM otoyolunda ve Anadolu Otoyolu'nda trafik durma noktasına geldi. Avrupa Yakası'nda ise D-100 kara yolunda ve Basın Ekspres Caddesi'nde trafik ağır seyretti. Toplu taşıma duraklarında da yoğunluk yaşandı.

  • Kadıköy E5 Karayolu'nda Otomobil Yangını
    08 Mar Kadıköy E5 Karayolu'nda Otomobil Yangını

    Kadıköy E5 karayolu üzerinde seyir halinde bulunan bir otomobilin motor kısmında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangında can kaybı veya yaralanma olmazken araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

  • İstanbul'da Polisler Kadın Acil Destek Uygulaması ve Kadın Hakları Hakkında Bilgilendirme Yaptı
    08 Mar İstanbul'da Polisler Kadın Acil Destek Uygulaması ve Kadın Hakları Hakkında Bilgilendirme Yaptı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kentin çeşitli noktalarında kurulan stantlarda vatandaşlara Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) ve kadın hakları hakkında bilgi verdi. Polis memurları, kadınlara KADES'in kullanımı ve amacı hakkında bilgi verirken, uygulamayı cep telefonlarına yüklemek isteyenlere yardımcı oldu. Ayrıca, kadınlara karanfil dağıtılarak destek gösterildi.

  • DEM Parti İBB Başkan adayları Kadıköy ve Bakırköy'de seçim çalışmaları yaptı
    07 Mar DEM Parti İBB Başkan adayları Kadıköy ve Bakırköy'de seçim çalışmaları yaptı

    Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İBB Başkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, Kadıköy ve Bakırköy'de seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. Beştaş ve Çepni, Kadıköy'deki TÜM BEL-SEN Veteriner Buluşmaları'na katıldıktan sonra KAYY-DER'i ziyaret etti. Beştaş, seçmenlerin DEM Parti'ye büyük ilgi gösterdiğini belirtirken Çepni, Bakırköy'de DEM Parti standını ziyaret etti.

  • Adana'da Tır Şoförlüğü Yapan Kadın: Türk Kadını Mücadeleyi Bırakmamalı
    07 Mar Adana'da Tır Şoförlüğü Yapan Kadın: Türk Kadını Mücadeleyi Bırakmamalı

    Adana'da yaşayan 35 yaşındaki Leyla Elaldı, uzun yıllar farklı iş kollarında çalıştıktan sonra, baba mesleği tır şoförlüğünü meslek edindi. Çalıştığı firmadaki tek kadın tır şoförü olan Elaldı'nın, İzmir'den İstanbul'a, İstanbul'dan Edirne'ye yaptığı 2 günlük seferine AA ekibi eşlik etti. Elaldı, tır şoförlüğü yapmaya karar verdikten sonra olumsuz tepkilerle karşılaşsa da mücadelesini sürdürdüğünü ve kadınların kendi ayakları üzerinde durmak için çalışmaları gerektiğini vurguladı.

  • Çetin Emeç'in Öldürülmesinin Üzerinden 34 Yıl Geçti
    07 Mar Çetin Emeç'in Öldürülmesinin Üzerinden 34 Yıl Geçti

    Türk basınında önemli bir iz bırakan gazeteci yazar Çetin Emeç, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin üzerinden 34 yıl geçti. Emeç'in gazetecilik kariyeri ve cinayetin ardından yaşanan gelişmeler anlatıldı.

  • İstanbul'da seçmen sayısı 36 bin 455 kişi azaldı
    07 Mar İstanbul'da seçmen sayısı 36 bin 455 kişi azaldı

    Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 11 milyon 314 bin 516 kişinin sandık başına gideceği İstanbul'da, geçen yıl yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne göre 36 bin 455 kişi düştü. İstanbul'da en az seçmenin bulunduğu Adalar'da 13 bin 682 kişi sandığa gidecek, en çok seçmenin yer aldığı Esenyurt'ta ise 642 bin 455 kişi sandığa gidecek. İstanbul'daki ilçelerin seçmen ve sandık sayıları da verilmiştir.

  • İETT şoförü araca çarptıktan sonra sürücüyü ezmeye çalıştı
    07 Mar İETT şoförü araca çarptıktan sonra sürücüyü ezmeye çalıştı

    Kadıköy'de seyir halindeki bir İETT otobüsü, şerit değiştirirken bir araca çarptı. İETT şoförü, kaza tutanağı tutmak isteyen sürücüyü ezmeye çalıştı. Olay, Kadıköy ilçesinde yaşandı ve o anlar sürücünün telefon kamerasına kaydedildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme başlattı.

  • İETT Otobüsü Şerit Değiştirirken Araça Çarptı, Şoför Kaza Tutanağı Tutmaya Çalışan Sürücüyü Ezmeye Çalıştı
    07 Mar İETT Otobüsü Şerit Değiştirirken Araça Çarptı, Şoför Kaza Tutanağı Tutmaya Çalışan Sürücüyü Ezmeye Çalıştı

    Kadıköy'de seyir halindeki bir İETT otobüsü şerit değiştirirken bir araca çarptı. İETT otobüsünün şoförü kaza tutanağı tutmaya çalışan sürücüyü ezmeye çalıştı. O anlar sürücünün telefon kamerasına anbean yansıdı. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Kadıköy Koşuyolu'nda İş Yerinde Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    07 Mar Kadıköy Koşuyolu'nda İş Yerinde Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Kadıköy Koşuyolu'nda bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangının elektrik arızasıyla ilgili olduğu belirlendi. İş yeri sahibinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı. Polis ekipleri de güvenlik tedbirleri alarak olay yerinde önlem aldı. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları yapıldı.

Advertisement