TUR-YON Turizm Ödülleri Sahiplerini Buluyor - Son Dakika
Güncel

TUR-YON Turizm Ödülleri Sahiplerini Buluyor

TUR-YON tarafından düzenlenen 2012 Turizm Ödülleri 5 Nisan Cuma günü İstanbul Zürih Otel'de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

01.04.2013 15:40  Güncelleme: 15:53

TUR-YON tarafından düzenlenen 2012 Turizm Ödülleri 5 Nisan 2013 Cuma Günü İstanbul Zürih Otel'de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak TUR-YON tarafından düzenlenen 2012 Turizm Ödülleri 5 Nisan 2013 Cuma Günü İstanbul Zürih Otel'de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Törende 3 kategoride verilecek Turizm Ödüllerinin yanısıra, başarılı kuruluş ve kişilere teşekkür plaketi verilecek.

2012 yılı turizmine yon veren kuruluşlar arasında THY, Hilton Oteller Zinciri, Jolly Tur ve TUI'nin de bulunduğu kuruluş ve kişiler "2012'nin en iyileri" olarak belirlendi.

2012 yılının en iyileri ödüllerini alacak kişiler arasında, Yılın Devlet Adamı İlhan Kesici, Yılın Turizm Duayeni Halim Bulutoğlu, Yılın TV yorumcusu: Hakan Bayrakçı ve Yılın Gazetecisi Can Ataklı dikkatleri çekti. Ayrıca yılın hava yolu şirketi ödülü Türk Hava Yolları seçilirken, yılın yabancı zincir oteli Hilton, yılın yerli tur operatörü Jolly Tour ve yılın yabancı tur Operatörü TUİ olarak belirlendi.

Ödül alanlar arasında, Turizm ve Belgesel kanalıyla Başta TRT, Daily News eki ile Hürriyet, Turizm Arenası programı ile CİNE5 ve Yazar & Executive Cheff ile Ömür Akor TUR-YÖN Özel Ödüllerine'ne layık görüldü.

Yılın Yeşil Otel Ödülleri ise Club Hotel Nena, Club Hotel Rixos Tekirova, Ersan Resort&SPA ve Tuğçan Hotel grubuna verilecek. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel TUR-YON Turizm Ödülleri Sahiplerini Buluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement