18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü

Son Güncelleme:

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla şehit aileleriyle bir araya geldi.

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla şehit aileleriyle bir araya geldi.


Çakallı mevkisindeki bir tesiste düzenlenen etkinliğe, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Ekrem Büyüktekin, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Cumhuriyet                      Başsavcısı Sadık Kurt, ve şehit yakınları katıldı.


Şehit yakınları ile yakından ilgilenen Kaymakam Şekerci, burada yaptığı konuşmada, şehit yakınlarının her zaman yanlarında olmaya özen gösterdiklerini söyledi.


Devletin tüm kapılarının şehit yakınlarına açık olduğunu vurgulayan Şekerci, "Herhangi bir sorununuz, ihtiyacınız olduğunda hiç çekinmeden geliniz. Bizler sizler için varız. Kapılarımız hizmet için sonuna kadar açık" dedi.

Kaynak: AA