8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Bayburt Belediyesince 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program düzenlendi.
Bayburt Belediyesince 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program düzenlendi.
Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Aile Yaşam Merkezi'ndeki etkinlikte konuşan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, kadınların tüm dünyada toplumun en önde olan kişileri olduğunu söyledi.
Kadının aynı zamanda anne, hatta eş olduğuna dikkat çeken Memiş, bu nedenle de kadın şiddete değil sevgiye, hizmete, hürmete layık olduğunu ifade etti.
Memiş, konuşmasında ayrıca kadınlardan daha çok kitap okumaları isteğini de dile getirerek, Bayburt Belediye Başkanı olarak her zaman kadınların destekçisi olduğunu anımsattı.
Kadınlara yönelik düzenlenen program, Memiş'in konuşmasının ardından, Aile ve Sosyal Politikalar Bayburt İl Müdürlüğünde görevli sosyolog Gülçin Kaygusuz ile psikolojik danışman Elif Yeltirik'in "Kadın ve Sosyal Yaşam" ve vaize Hacer Dursun'un "İslam'da Kadın" konulu sunumlarıyla tamamlandı.