Adana Bir Bulvar Daha Kazanıyor
DSİ sulama kanalı ile Sarıçam Deresi üzerine 20 araç köprüsü inşaa eden Adana Büyükşehir Belediyesi, yeni bir bulvar daha açıyor.
Kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla "Akıllı Dokunuş Projesi" kapsamında ana cadde, meydan ve bulvarları yeniden düzenleyen, DSİ sulama kanalı ile Sarıçam Deresi üzerine 20 araç köprüsü inşaa eden Adana Büyükşehir Belediyesi, yeni bir bulvar daha açıyor.
Göğüs Hastanesi ile Baraj Yolu arasındaki sokağın bulvar haline getirileceğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı ekiplerince yapılan kamulaştırmalardan sonra bölgede yıkımlara başladık. Yıkım işlemleri tamamlandıktan sonra Göğüs Hastanesi ile Baraj Yolu arasındaki sokak, 25 metre genişliğinde bulvar olarak hizmete girecek" şeklinde konuştu.
Yeni bulvarın devreye alınmasından sonra Baraj Yolu'ndan giren sürücünün Göğüs Hastanesi ile Dilberler Sekisi ve TEM Otoyolu'na çok kolay ve kısa mesafede ulaşabileceğini vurgulayan Zihni Aldırmaz, "Bir yandan yeni bulvarlar açıyor, DSİ Sulama kanalı ile Sarıçam Deresi üzerine yeni araç köprüleri inşaa ediyor, bir yandan da ana cadde, meydan ve kavşaklarda düzenlemeler yapıyor, kent içi trafiğini rahatlatıyoruz" dedi. - ADANA