"Ağzını Burnunu Kırarım Nihat"

Son Güncelleme:

Zerrin Özer, kendisi hakkında "TRT'de program yapmak için siyasi torpil yaptırmış" diyen Nihat Doğan'a ateş püskürdü.

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, Nihat Doğan'a verdi veriştirdi. TRT Müzik'te programa başlayan Zerrin Özer'in torpil yaptırdığını iddia eden Nihat Doğan'a Özer'in tepkisi çok sert oldu.


NİHAT DOĞAN: İÇİM BURKULDU


Nihat Doğan; TRT Müzik'te programa başlayan Zerrin Özer'in torpille işi kaptığını iddia edip "Programına başlama hikayesini duyunca içim burkuldu. Ağlamış, işsiz olduğunu, böyle giderse sokaklarda kalacağını söylemiş. Bu iddia doğruysa herkes telefona sarılır" dedi.


"DELİKANLIYIM DİYE DOLAŞMASIN"


Bu sözler Özer'i çıldırtmaya yetti. Özer, "32 yıllık sanatçı olarak TRT'de program yapmam niye sorun oldu anlamadım. Nihat Doğan'ın yaşı kadar sanat hayatım var. Bu iddiaları anlamakta güçlük çekiyorum. Onun ağzını burnunu kırarım. Delikanlıyım diye dolaşmasın!" diye konuştu.


NİHAT DOĞAN NE DEMİŞTİ?


Ünlü türkücü Nihat Doğan, bir internet sitesinde yazdığı yazıda Zerrin Özer'in TRT Müzik kanalında yaptığı 'Anılarınla Gel' programı için Başbakan Erdoğan'ın aracılık ettiğini öne sürmüştü.


Doğan, ". Bir gece Başbakan'ı arayan Zerrin Özer, Başbakan'a ağlayarak işsiz olduğunu, böyle giderse sokaklarda kalacağını söylemiş. Hayatını sadece şarkı söyleyerek kazandığını söyleyen sanatçıya Başbakan da Gezegen Mehmet vasıtası ile TRT Müzik'te bir program yapması için talimat vermiş." demişti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr