Akademik Personel Alımı
Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere birer öğretim görevlisi ve okutman alacak.
Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere birer öğretim görevlisi ve okutman alacak.
Rektörlük'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalında bir öğretim görevlisi ile İngilizce branşında bir okutman istihdam edilecek.
Öğretim görevlisi başvurularında Matematik ya da Matematik Öğretmenliği lisans mezunu olup bu alanların birinde yüksek lisans yapmış olma veya alanında en az 10 yıl tecrübe sahibi olma, okutman başvurularında ise İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim-Tercümanlık, Amerikan Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü/ Anabilim Dalı lisans mezunu olma koşulları aranıyor.
Adayların, Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartlara sahip olmasının yanı sıra alanında Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) en az 70 puan alması gerekiyor.
Gerekli belgelerle 16 Kasım günü mesai bitimine kadar DPÜ Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'na şahsen başvurulacak.
Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, üniversitenin "www3.dpu.edu.tr" web adresinden ulaşılabiliyor.
Yayıncı: Sedat Gök - KÜTAHYA