Aksaray'da Gazetecilere Plaket Verildi

Son Güncelleme:

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti'nce gazetecilere plaket verildi.

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti'nce gazetecilere plaket verildi.


Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bir otelde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, basının, belediye hizmetlerinin vatandaşa duyurulması konusunda büyük bir önem taşıdığını söyledi.


Gazetecilik mesleğinin zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu belirten Yazgı, şunları aktardı:


"Bizlerin yapmış olduğu çalışmalarda ve faaliyetlerde basınımızın ayrı bir yeri ve ayrı bir önemi var. Çünkü yaptığımız hizmetlerin görsel anlamda hem televizyonlarımızda hem de gazetelerimizde sunulması tanıtılması bizim için önemli. Vatandaşlarımıza ulaşım kanallarımızdan bir tanesi de basınımızın yapmış olduğu bu çalışmadır. Bu nedenle gazeteciler bizim için çok değerli. Bu törenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum."


Cemiyet Başkanı Ali Südemen ise uzun yıllar bu mesleği yapan gazetecileri ödüllendirmek ve cemiyete yeni katılanlara hayırlı olması adına töreni düzenlediklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.


Konuşmanın ardından gazetecilere plaket takdim edildi.


Törene, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, milletvekili aday adayları ve gazeteciler katıldı.

Kaynak: AA