Aksaray'da Ramazan Ayı Etkinlikleri

Son Güncelleme:

Belediye Başkanı Yazgı, şehit yakınları ve gaziler için iftar verdi.

Aksaray Belediyesince şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği programı düzenlendi.


Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bir otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, şehit ve gazilerin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.


Şehit ve gazilerin vatan uğruna en kutsal değer olan canlarını seve seve verdiklerini belirten  Yazgı, şöyle konuştu:


"Şehit olmak vatan uğruna verilen en kutsal hizmet. Bizler de vatanımız, milletimiz için hizmetler yapıyoruz. Fakat güzel hizmetlerden bir tanesi canını feda ederek yapılan hizmettir. Bu hizmetin değerini ne parayla ne de başka bir şeyle ölçemeyiz. Sizler bizim emanetimizsiniz. Belediye olarak her zaman sizlerin yanındayız."


Programa, belediye başkan yardımcıları, Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Danışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak, şehit yakınları ve gaziler katıldı. - Aksaray

Kaynak: AA