Antalya'da Oyunu Kullanan Plaja Koştu

Son Güncelleme:

Hava sıcaklığının 20 dereceyi aştığı turizm kentinde oyunu kullanan vatandaşlar denizin tadını çıkarmak için kumsala akın etti.

Hava sıcaklığının 20 dereceyi aştığı turizm kentinde sahil, denize giren ya da yürüyüş yapan yerli ve yabancılarla doldu.

DENİZİN TADINI ÇIKARDILAR

Sabahın erken saatlerinde sandık başına giden Antalyalılar, oylarını kullandıktan sonra güneşli havanın keyfini çıkarmak üzere sahile indi. Konyaaltı Plajı'na ailesiyle gelen Faruk Erdem, iki kızıyla birlikte denizi seyredip güzel havanın tadını çıkardı. Erdem, Sabah erkenden kalkıp oyumu kullandım. Hafta içi çalıştığım için pazar günlerini çocuklarıma ayırıyorum. İki kızımı alıp sahile geldim dedi.

YABANCI TURİSTLER FIRSATI KAÇIRMADI

Antalyalılar oylarını kullanıp sahilde yürüyüş yaparken, çoğu yabancı turistler de sıcak havadan yararlanarak güneşlendi. Güneş kremlerini sürüp bronzlaşmaya çalışan turistlerin yanı sıra, denize girenler de fotoğraf karelerine yansıdı.

Kaynak: DHA