Arnavutköy İlk Öğretim Okulu Öğrencileri, Müdürlerine Veda Gösterisi Yaptı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Arnavutköy İlk Öğretim Okulu öğrencileri, okuldan ayrılan müdürleri Mihrican Yıldızbaş'a veda etmek için bir gösteri hazırladı. Öğrenciler, müdürlerine 'Hatıran Yeter' isimli şarkıyı söyleyerek duygusal anlar yaşattı. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Arnavutköy'de minik öğrenciler, okuldan ayrılan müdürlerine "Hatıran Yeter" isimli şarkıyla veda etti

Okuldan ayrılan müdüre öğrencilerden veda gösterisi kamerada

İSTANBUL - Arnavutköy İlk Öğretim Okulu öğrencileri, okuldan ayrılan müdür Mihrican Yıldızbaş için veda gösterisi hazırladı. Öğrenciler, müdürüne "Hatıran Yeter" isimli şarkıyla veda ederken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Arnavutköy İlk Öğretim Okulu öğrencileri, okuldan ayrılan müdür Mihrican Yıldızbaş'a veda etti. Okulun bahçesinde toplanan öğrenciler, müdürleri için bir gösteri hazırladı. Öğrenciler, müdür Yıldızbaş'a okulun kapısından çıktığı sırada "Hatıran Yeter" isimli şarkıyı söylemeye başladı. Müdür Yıldızbaş duygu dolu anlar yaşarken öğrencilerine teker teker sarılıp yazdıkları kağıtları okudu. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaynak: İHA