Arpacı, Artvinliler ile Buluştu

Son Güncelleme:

30 Mart seçimleri öncesi ziyaretlerine devam eden MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı, Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği'nin misafiri oldu.

"Siyaset İnsanın Mesleği Olmamalı"

KADER ziyareti sırasında konuşma yapan MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacı "Siyaset insanların mesleği olmamalı.Bir dönemden sonra insanlarda motivasyon kalmaz ve ne yazık ki siyasete atılan insanların hepsi bir süre sonra zengin olmuş.Benim mücadelem bu tür kirli siyasetle,nasıl gelmişsem öyle gideceğim,bir dönemden fazla başkanlık yapmam." söylemlerinde bulundu.

"Biz Herkese Eşitiz"

Ziyaret sırasında konuşma yapan Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği-(KADER) Başkanı Nuri Almaz "Biz dernek olarak tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Siyasi partilerin güçlü olması demokrasimizin güçlü olması demektir. Siyasilerin mikro milliyetçilik yaparak oy istemelerine ve halkı kullanmalarına karşıyız. Hak eden ve ilimiz için hayırlısı kim olacaksa o kazansın" söylemlerinde bulunarak, MHP İzmit Belediye Başkan Adayı Dr. Ayhan Arpacıya 15 Mart'ta düzenleyecekleri Artvinliler Şöleni'nin davetiyesini verdi.

Kaynak: Bültenler