Atatürk Köşkü Restore Edildi

Son Güncelleme:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: "Son rotüşlerin yapılması, temizleme ve tefrişat çalışmalarının tamamlanmasının ardından önümüzdeki hafta içerisinde bu önemli tarihi mekanı, yeniden yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açacağız"

Trabzon Büyükşehir Belediyesince restorasyonu gerçekleştirilen Atatürk Köşkü'nün, gelecek hafta yeniden ziyarete açılacağı bildirildi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kentte en çok ziyaret edilen mekanlardan biri olan Atatürk Köşkü'nde restorasyon yaptıklarını belirtti.


Büyük titizlikle yapılan restorasyon çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:


"Son rotüşlerin yapılması, temizleme ve tefrişat çalışmalarının tamamlanmasının ardından önümüzdeki hafta içerisinde bu önemli tarihi mekanı, yeniden yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açacağız. Restorasyon çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." - Trabzon

Kaynak: AA - AkHaber.com