Ateş Edenlerden Kaçarken Yüksekten Düşüp Öldü

Son Güncelleme:

Samsun'da, kendisine ateş edenlerden kaçarken yüksekten düştüğü öne sürülen 19 yaşındaki Emre Kılıç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Samsun'da, yerde kanlar içerisinde bulunan ve daha sonra polis tarafından yapılan incelemede, ateş edenlerden kaçarken yüksekten düştüğü sanılan 19 yaşındaki Ekre Kılıç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

KANLAR İÇİNDE YERDE KALDI

Olay, İlkadım İlçesi Kökçüoğlu Mahallesi Şehit Halil Şeref Sokak'ta meydana geldi. Yerde kanlar içerisinde yatan Emre Kılıç isimli genci gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Emre Kılıç'ı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kılıç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KENDİSİNE ATEŞ EDENLERDEN KAÇARKEN DÜŞTÜ

Polis olay yerinde yapılan incelemede, 1 tabanca ve 2 adet boş kovan buldu. Polis hayatını kaybeden gencin, kendisine ateş edildiği için kaçarken yüksek bir yerden düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durdu.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kılıç'a ateş ettiği iddia edilen İ.G. ve yanındaki B.D., polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA