Bahçeli Adayların Tanıtımı İçin Bugün İzmir'e Gidecek

Son Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün büyükşehir ve 30 ilçe belediye başkan adayını kamuoyuna tanıtmak üzere İzmir'e gidecek.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP'nin kalesi olarak bilinen İzmir'de büyükşehir ve 30 ilçenin adayını tanıtmak için İzmir'e gidecek. Bahçeli'nin şehre gidecek olması partililerde heyecan yaratırken hareketlilikte başladı.

İL BAŞKANI DUYURDU

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, bugün gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

"ADAYLARIMIZ HERKESİ KUCAKLAYACAK"

Karataş açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Muhterem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz aday tanıtım toplantımız 'İzmir Sevda Hareketimiz'in başlangıcı olacaktır. Bizim için gurur, bizim için zafer ve bizim için hız kaynağı olan adaylarımız, bizzat Genel Başkanımızın açıklamalarıyla bütün İzmir'i kucaklayarak seçim yürüyüşüne başlayacaktır." dedi.

BAHÇELİ BİZZAT TANITACAK

Karataş açıklamasında, "İzmirimize hizmet borcumuzu ödemek için çıktığımız bu yolda Genel Başkanımızın bizlere güç vermesi, zafere olan inancımızı artırmıştır. Bugün saat 13.00'de büyükşehir belediye başkan adayımız dahil olmak üzere 30 ilçe adayı da açıklanacaktır. Bu kutlu yürüyüşe, bu sevda hareketimize bütün hemşehrilerimizi Genel Başkanımızla birlikte olmaya davet ediyorum, davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA