Başbakan Yardımcısı Bozdağ, İstanbul'da
Bozdağ, Beylikdüzü Belediyesince düzenlenen "Engelliler Buz Pistinde" projesinin açılış törenine katıldı
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Beylikdüzü Belediyesince düzenlenen "Engelliler Buz Pistinde" projesinin açılış törenine katıldı.
Bozdağ, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Kabartma Kur'an Hizmetleri Birliği Toplantısı'nın ardından Icetanbul Buz Pisti'ne geldi.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, burada yaptığı açıklamada, "Bu alanda engelli kardeşlerimiz nasıl buzda kaydıklarına hep beraber tanıklık ediyoruz. Engelli kardeşlerimiz bu sporu öğreniyorlar. Bu vasıtayla hayata daha iyi tutunma konusunda başka bir nedenleri daha oluyor. Kendilerini kutluyor ve tebrik ediyorum. Ailelerini tebrik ediyorum, çocuklarını buraya getirdikleri ve bu sporu öğrenmelerine vesile oldukları için. Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum, Beylikdüzü'nde böylesi muhteşem bir tesisin oluşumunu temin ettiği için" diye konuştu.
Görme engelli Mehmet Emin Açan da Almanca, İngilizce, Arapça bildiğini ifade ederek, Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a evlenmek istediğini söyledi.
Bozdağ da gence, "Sen bu kadar engeli aştığına göre, bunu haydi haydi aşarsın" dedi. Bozdağ, düğüne geleceğini ve şahit olacağını bildirdi. - İstanbul