Batman İçin Özür Diledi

Son Güncelleme:

Ünlü oyuncu filmle ilgili yeniden konuştu.

Hasan Uğur Nayır - -

1997'de çekilen Batman & Robin filmini hatırlarsınız. Birçok defa televizyonda da gösterildi, bir şekilde izlemişsinizdir. Arnold Schwarzenegger, George Clooney, Uma Thurman, Alicia Silverstone, Chris O'Donnell'ın başrollerinde olduğu film tam bir yıldızlar geçidiydi. Fakat film gösterime girdiği gibi de eleştiri yağmuruna tutuldu.


Üstünden 18 sene geçen Batman & Robin'den sonra Batman'i canlandıran George Clooney filmle alakalı ilgi çekici açıklamalarda bulundu. The Graham Norton Show'a katılan ünlü aktör, "Batman & Robin benim için felaket oldu. Diğer yandan Comic Con'a katılmak için de bir neden var olmamıştı." dedi.


Clooney film için her zaman özür dilediğini belirtirken, o zaman için Batman & Robin'in kariyerinde iyi bir hamle olacağını düşündüğünü, fakat seriye zarar verdiğini sözlerine ekledi. Tim Burton tarafından yönetilen ilk iki filmden sonra yönetmen koltuğuna Joel Schumacher geçmişti.


Christopher Nolan'ın üçlemesinden sonra Batman karakterini ise Batman v Superman: Dawn of Justice'da göreceğiz. Çekimleri devam eden bu filmde ise Batman'i Ben Affleck canlandırıyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis