Batman'da Vergi Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
Son Güncelleme:
Batman Defterdarı Mecit Özdemir ve Vergi Dairesi yetkilileri, Vergi Haftası kapsamında Vali Azmi Çelik'i ziyaret ettiler.
Defterdar Mecit Özdermir ve kurum çalışanlarından oluşan heyet, 26. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret ettiler.
Defterdar Mecit Özdemir ve beraberindekiler Vali Çelik'i makamında ziyaret ederek, Vergi Haftası kapsamında yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdiler.
Makamında heyet ile bir süre sohbet eden Vali Çelik; özelikle vergilendirilmiş kazancın kutsallığına vurgu yaparak; düzenlenecek etkinlikler sayesinde ülkemizde vergi alanında önemli gelişmelerin sağlandığını, vergi ödemelerinin ülke kalkınması ve ekonominin büyümesindeki öneminin anlatılması gerektiğine değindi.
Kaynak: Temsilci