BBP İl Yönetiminden Ziyaret

Son Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Selahattin TOSLU ve beraberindeki il yönetimi üyeleri; Niyazi TURAN, Veli KIMIL Bekir KAYA ve İsmail UĞUR Sayın Rektör Prof. Dr. Aygün ATTAR'a nezaket ziyaretinde bulunarak bayram kutlamasında bulundular.

Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan BBP İl Başkanı TOSLU; "Her zaman takdir ederek izlediğimiz Sayın Rektörümüzün başarıları ile Giresun olarak gurur duyuyoruz. 2013-2014 akademik yılında da başarılarının artarak devam edeceğini biliyor ve kendisine yeni dönemde başarılar dileyerek her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz" diye konuştu.


Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Sayın Rektör ise; "Giresun halkının, STK'ların Üniversite ile yakından ilgilenmesi bizleri mutlu etmektedir. Giresun Üniversitesi, Üniversite – Kent işbirliğinin en somut göstergesidir. Bu aynı zamanda eğitim kurumu olarak şehrimizin gelişmesindeki sorumluluğumuzu da artıran bir duygudur. Yeni dönemde de Üniversite olarak atılımlarımız devam edecektir. Kendilerine iyi dilekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler