Beylikdüzü'nün Hanımlarından Örnek Kermes

Son Güncelleme:

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun yoğun çalışma programına hafta sonunda da devam etti.

Başkan Uzun önce kermes açtı, sonra "Kutlu Doğum Haftası" etkinliğine katıldı.


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun hafta sonu mesaisinde de vatandaşlarla birlikte olmaya devam etti. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde Beylikdüzü'nde yaşayan hanımların gelirinin tamamının öğrenim gören öğrencilere bağışlanacak olan kermesin açılışını yapan Başkan Uzun, daha sonra Enbiya Nur Anaokulu'nun "Kutlu Doğum Haftası" gösterisini izledi.


Ev hanımlarından geliri öğrencilere aktarılacak anlamlı kermes…


Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde ilçe bayanları tarafından anlamlı bir kermes kuruldu. Büyükşehir mahallesi'nde ikamet eden bayanlar gelirinin tamamı öğrenim gören öğrencilere burs olacak bir kermes açtılar. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve kermesin en küçüğü Sıla tarafından açılan el emeği tüm eserler, Beylikdüzü halkının huzuruna sunuldu. Kermesi gezen Başkan Uzun hanımların yaptığı bu büyük projeyi gönülden destekleyerek "İşte sadece Allah rızasını kazanmak için yapılan bir proje. Buradan tüm Beylikdüzü'ne örnek olsun. Ev hanımlarımızı bu tür kermeslere destek vermeye bekliyoruz. Bu kermesi kuran hanımlarımızı da gönülden kutluyorum" dedi.


Minikler Peygamber Efendimize sevgilerini gönderdiler…


İhlas Koleji'nde düzenlenen Enbiya Nur Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı gösterilerden oluşan "Kutlu Doğum Haftası" kutlamasına katılan Başkan Uzun, minik öğrencilerin Kur'an ve dua okudukları etkinliklerde gösterdikleri performansı tebrik etti. Anne ve babaların çocuklarına küçük yaşlardan itibaren verecekleri dini eğitimin gelecekte büyük rol oynayacağını ifade eden Başkan Uzun "3 ve 6 yaş arası çocuklarımızı eğitirken ailelere büyük önem düşüyor. Ben burada okul öncesi eğitime göndererek evlatlarının iyi bir eğitim almasını dileyen aileleri kutluyorum. Çocuklarımıza ne verebilirsek küçük yaşlardan itibaren verebilir. Bu yüzden onları yetiştirirken her daim yanlarında olmalıyız" ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler