Bıçaklanarak Öldürüldü

Son Güncelleme:

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde 22 yaşındaki Mehmet Şiyar Deniz, aralarında husumet bulunan iki kardeş ile kavga ederken bıçaklandı.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde 22 yaşındaki Mehmet Şiyar Deniz, aralarında husumet bulunan iki kardeş ile kavga ederken bıçaklandı. Deniz, kalbine isabet eden bıçak darbesiyle ölürken, 24 yaşındaki Kadir Küme ile 18 yaşındaki kardeşi Emrah Küme yakalanarak gözaltına alındı.


Olay, saat 00.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi 14 Eylül Bulvarı yakınlarında meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte alkol alan Mehmet Şiyar Deniz, gece yarısı eve geldi. Mehmet Şiyar Deniz, evde yatmaya hazırlanırken, gelen telefon üzerine dışarı çıktı.


Deniz, 14 Eylül Bulvarı yakınlarında 6 yıl önce bir kavga sırasında bıçakladığı Hasan Küme'nin kardeşleri Kadir Küme ve kardeşi Emrah Küme karşılaştı. Kısa bir tartışmanın ardından çıkan kavga sırasında göğsünden aldığı 2 bıçak darbesiyle yere yığılan Mehmet Şiyar Deniz, kaldırıldığı Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde kalbine isabet eden bıçak darbesi nedeniyle yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Polis Kadir Küme ve Emrah Küme'yi yakalayarak gözaltına aldı. İki kardeş de poliste verdikleri ilk ifade, Mehmet Şiyar Deniz'i bıçaklamayı üslendi.


Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şiyar Deniz'in cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıdı. Polis soruşturmayı ve cinayetin kardeşlerden hangisi tarafından işlendiğini araştırmayı sürdürüyor. - Bursa/ Mustafakemal

Kaynak: DHA